2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batista'ya itiraz Furkan'la hemen hemen aynı tip oyuncular olması. Her oyuncunun farklı özellikleri olması gerekir. Batista'nın Efes performansı bizi yanılttı lakin geçen sezon değer gördüğü yerde çok iş yaptı.
Meijri bile bana göre tam aradığımız adam değil ama piyasadaki iyilerden.

yildiz.png

Eyüp abi burda bir sürü derken sadece 2 kişiyi bahsedip edebiyattan yararlanıp söz sanatı kullanmış sanırım. Ama ilk olarak burda yazıldı. Tanju abi yazmıştı galiba.

Merhaba abilerim ben forumda yeniyim genç yaş grubunu fazlasıyla takip ediyorum.Ege bu sene kendini inanılmaz geliştirdi. Türkiyenin Egemenle beraber en iyi uzunu ki yaş grubunda Ayberki her maçta denize döktü diyeceğim şu ki Ege bana göre Kerem Kanterden iyi bir oyuncudur.Umarım bu sene gerekli süreleri alır ve iyi değerlendirir Ege gibi gençlere ihtiyacımız var uzun zamandır Galatasarayımızda böyle oyuncular göremiyoruz

5.uzun olarak devşirme Ali Karadeniz niçin düşünülmez acaba?
Bir de transferlerin açıklanmaması beni endişelendiriyor açıkçası,.Ne bekleniyor, bilen var mı? Özellikle Micov'u kaçırmayalım?

Arroyo - Smith - Ender
Aradori - Sinan - Nikolov
Micov - Pocius - Cenk
Erceg - Kerem - Ege
Mejri - Furkan

Bir aksilik olmazsa kadro olustu. Eger devsirme almayacaksak Nikolov'u oynatmamizda bir sakinca yok diye biliyorum, en azindan lisansi cikmis olur cocugun.

Ege'yi de guclendirip kampta hazir hale getirmek lazim, TBL'de Nikolov ile beraber 7-8 sure alsa dusuk profilli maclarda harika olur.

Cemal Nalga'ya kimsenin çöp muamelesi yapmasına gerek yok ki zaten çöpün tanımı kendisi.Takıkma yaşattığı olay da cabası.Olay sonrası 7 numara Tufan formasını giyip gazetelere poz verecek kadar düşük zekada olması bile kulüp önünden geçmemesi için yeterli sebep

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz ·4 dk. ·

Arkadaşlar malesef Salah Mejri transferi zora girmiş durumda. Şuan Gani Lawal, Alex Maric ve Vladimir Stimac isimleri gündemdeymiş.

Cemal Nalga'ya kimsenin çöp muamelesi yapmasına gerek yok ki zaten çöpün tanımı kendisi.Takıkma yaşattığı olay da cabası.Olay sonrası 7 numara Tufan formasını giyip gazetelere poz verecek kadar düşük zekada olması bile kulüp önünden geçmemesi için yeterli sebep

Her halde o formayı kendi kafasına göre giydi ve cezalı olduğu halde oynatırdı kendini. kulübe bu rezaleti yaşatanların cezası kesildi.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...