2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Faslı abinin post oyunu var mı ?
Çok keskin olmamakla birlikte var.Kolları ve boyunun uzunluğu sayesinde doğru yerde verirsen sırtı dönük bitirir ama Batista gibi faul çizgisinin oradan post yapmaya başlamaz.Hücumda hiç biri keskin olmamakla birlikte çok silahı var Üçlük bile atar ama bir imzası yok diyebilirim.Savunmada ise ligin en iyi Blokçusu Ndongu anımsatır varamasa bile bozar atışı.Ben Ndongun bize gelmeden önceki haline benzetiyorum bence Ndong gibi oynadıkça açılacak bir adam hücumda o yüzden bizde daha iyi bir hücum silahı olacaktır ek olarak boyuna rağmen Macvan tarzı topla çıkışları vardır ribaundun sonra.

batista fener maclari 5 mac 71 sayi atmis 55 ribaund 46da 24 2 sayilik 15 top kaybi yapmis.Bu sezon fenerbahce maclarini etkili gecirmis.Bize karsi ise 2 mac 22 sayi 14 ribaund 21 de 10 ikilik 5 top kaybi yapmis.Efes e karsi 5mac 62 sayi 59 ribaund 12 top kaybi 56 da 36 ikilik isabeti saglamis.Pota altinda sorun yasayan takimlara karsi hucumda oldukca etkili olmus ama bize ve banvite karsi cok varlik gosterememis ve ayni sekilde playofflardada dususe gecmis.Batistanin kotu oyuncu veya iyi oyuncu oldugunu soylemiyorum.Ihtiyacimiz olan bir oyuncu tipi ama undersized oldugunu dusunuyorum euroleague seviyesinde.

Siyah atletik uzun isteyenler niye ister ? Savunması ,ribaund katkısı, blok tehditi , pick&roll vs. Mejri (ten rengi BEYAZ!!) de bu donanımlara sahip bir oyuncu. Ribaund,blok ortalamaları iyi zaten.Bunlara ilaveten orta seviye post oyunu , zaman zaman da orta mesafe ve 3 sayısı var. Obrodoiro'da post oyunu oynamış,daha fazla süre aldıkça bizde de oynarbiraz özgüven meselesi. Bloklarıyla da İpekçi yi ayağa kaldırır. Mejri'den Lawallara falan geçiş yaparsak içime öküz oturur.

Bütçe belli seçenekler belliyken Mejri'ye niye bu kadar ağız burun eğiliyor anlamıyorum. Adamın resmi olarak ismi geçmezken Mejri gelsin diyordu çoğu kişi, şimdi beğenmiyoruz. Çok ilginç.

Burada beğenilmeyen, EL seviyesinde zayıf kalır denilen Batista'nın Euroleague'in en güçlü takımlarından PAO'ya gitmesi ironik oldu.

Yerli uzun olarak Orhan Hacıyeva ve Cevher Özer düşünülebilir.

Burun kıvırdığımız tüm oyuncular iddialı takımlara gitti bence yorumlarımızı daha dikkatli yapmalıyız. Herkese armudun sapı üzümün çöpü dersek sonunda 5 numaraya oyuncu kalmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...