2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Abi sözleşme gönderildi dediğine göre Salah Mejri transferi de büyük ölçüde tamamlanmış gibi görünüyor.

Ender-Cenk-Nikolov ve transferi planlanan yerli uzundaki belirsizlikler dışında kadromuz tamamlandı gibi. 2014-2015 Galatasaray Basketbol takımı hepimize hayırlı olsun.

Arroyo-Smith-Ender*-Nikolov*
Aradori-Sinan
Micov-Pocius-Cenk*
Erceg-Gönlüm
Mejri-Furkan-X

Jamon Gordon bizi sattı diyenler Ermali isteyenler değildir umarım.
Final serisinde Efes ile anlaşıp parayı pulu seçen Ermal gelmesin. Ali Karadeniz iyidir.

Mejri çok olumlu transfer olacak gerçekleşirse.
Bir de her ne kadar ayrılık zamanı bize yanlış yapmış olsa da 5.uzun olarak Ermal kadroya tam oturur gibi.

Kaya Peker mi? Yok daha neler! Ermal'i de Cemal'i de istemem. Cemal de cezası bitip basketbola geri döndüğünde Galatasaray'a sallayıp durdu onlar yüzüden ceza aldım vs diye. Gençlerimiz oynasın daha iyi.

Jamon Gordon bizi sattı diyenler Ermali isteyenler değildir umarım.
Final serisinde Efes ile anlaşıp parayı pulu seçen Ermal gelmesin. Ali Karadeniz iyidir.

Bunun anlaşılamamasına gerçekten şaşıyorum. Ben başka bir son 10 yıl yaşamışım galiba. Eskiye vefa sıfır, eskide olan herkes dengimiz değil ve biz kimseyi beğenmeyiz, istemeyiz. Anlamıyorum.

Eyüp Abi ilk ben yazdım diye kavga etmiyor. Adamlar bugün haber yapmış adama da sen bizden çaldın dediler. O da ben sizde 2-3 gn önce bunu burda yazdım nasıl çalmış oluyorum dedi.

Cemal Nalga'ya çöp muamelesi yapılmasını anlayamadım.

Geçen sezon lig istatistikleri kıyaslaması Furkan'la:

Furkan Aldemir: 18 dakikada; 5.6 sayı, 6.2 rebound, 0.6 asist, 0.8 blok ortalamalarını tutturmuş.
Cemal Nalga: 18.5 dakikada; 6.7 sayı, 4.8 rebound, 1.5 asist, 0.5 blok ortalamalarını tutturmuş.

Mejri çok iyi tanıdığın bir oyuncu değildi birkaç full maçını izledikten ve hakkında biraz araştırma yaptıktan sonra içime daha çok sinmeye başladı diyebilirim umarım bu trasfer gerçekleşir..
Diğer taraftan uzun rotasyonunu tamamlamak açısından sırtı dönük oyunu olan bir yerli pivot faydalı olacaktır,bunun için de en doğru isim bence Ermal..

Hacıyeva'dan başkası gelmiyor aklıma. Takviye 4 numaraya olsa daha iyi olur ve Hacıyeva 3.5 numara olması gibi de bir artısı var. Geçen sezon Uşak'ta 26.9 dakikada 8.6 sayı , 5.3 ribaund la oynadı. %33 lük 3 sayı yüzdesi var.Zaman zaman Erceg'le rekabet eder. Benim idealim Hacıyeva hatta bazı maçlarda x faktör olacağını düşünüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...