2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir nebze de olsa beklentimizi karşılar Aleks Maric.Ama Lampe ve Mejri haberlerinden sonra Stimac ve Lawal isimleri hayal kırıklığı kırıklığı yarattı bende

Her halde o formayı kendi kafasına göre giydi ve cezalı olduğu halde oynatırdı kendini. kulübe bu rezaleti yaşatanların cezası kesildi.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
İşvereniniz cinayet işle dese yapacak mısınız? Yaptığı işi sorgular insan aklı varsa.Gerçi Nalga kendisi ile röoprtaj yaparken gazeticiler Tufan forması giy dedi diye onu bile sorgulayacak aklı olmayan biri.Koçu nasıl sorgulasın?

http://3.bp.blogspot.com/_WTVLt-XU70E/Swvm039CU5I/AAAAAAAADYU/xcz391wA7xc/s400/cemal-nalga.jpg

Bu pozu sadece gerizekalı olan biri verir.Bunu da koç demedi herhalde röportaj yaparken Tufan formasını ters giy diye

Real Madrid pivot almamıştı. Muhtemelen almayacaklar ve tekrar Mejri'yi tutmak istediler. Tabi bu gelmeyeceği anlamına da gelmez ama Real Madrid tutmak isterse herhalde Mejri gelmez. :)

Piyasada şu foruma yazılmamış bir pivot kaldı mı? Sanırım kalmadı. :)

Terazinin soluna kısaları sağına da uzunları koyuyorum sol taraf çok ağır basıyor. Basketbol tanrısı bas bas bağırıyor başarı için Denge lazım diye. Bize o dengeyi sağlayacak kalitede bir 5 numara kesinlikle ve kesinlikle lazım.

Yoksa bu yapılan transferlerin de bir önemi kalmaz. Pastayı yapmışsın ama üstüne çileği koymamışsın gibi

Geçen sene oynamış olan Bonsu'nun ölüsü iki tane Stimac eder. Bu kadar iyi kısa rotasyonu inşallah Stimac gibi alt seviye bir pivot ile mundar edilmez. Bence mantıklı hamle Lawal ve Ermal olur ama tahminimce Aleks Mariç ismine yoğunlaşacagiz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kewell, Lincoln, Arda, Keita, Baros, Nonda hattinin arkasina Mustafa Sarp, Ayhan, Baris, Servet, Sabri, Topal, Leo Franco, Hakan'i doldurdugumuz sezon geldi aklima.

Maric gelsin bari.

Pişmanlığın en yakın ve en canlı örneğini yaşadık yine. 2 saate kadar birçok kiş Mejri'ye burun kıvırırken şimdi herkes pişman. Yazılmayan pivot kaldı mı piyasada ?

İnşallah iyi oyuncu alırız ya. Taraftar da kimin ismi geçse memnun olmuyor diyoruz ama şu takıma Lawal ve Stimac'tan daha iyileri yakışır.

Yalnız ciddi söylüyorum kulübe yakın denen kaynağı geçtim direk kulüpten haber aldım ama Zaza olayından sonra hayatta girmem o topa dedim ve o isimleri paylaşmadım. Ahahaha iyi ki de girmemişim eğer o isimleri diyeydim tam rezillikti:))

Tam bir kör ölür badem gözlü olur durumu yaşanıyor. X gelsin dendiği an "aa busu kötü, bacağı kısa, poposu büyük" diyip adam başka takımla anlaşınca "yahu götü büyüktü bu yüzden pota altına genişlik sağlıyordu, bir bacağı uzundu bu yüzden iyiydi" deniyor:)

Batista konusunda dert etmedim. Öncelikle Batista evet kötü adam değil ama Pao eski Pao da değil. Gİst bile orada. Gist GS'a gelse isyan ederdim. Ki Onların yabancı derdi de yok biz 1 uzun alıp büyük ikramiyeyi yakalamaya çalışıyoruz. Atletik uzun yok post oyunu olan uzun yok şutu olan uzun yok ama 1.3 M € verdiğimiz Furkan var ahahaha Yanına da Furkana verdiğimizin yarısını verip Furkan'ın aslında yapmasını bilmediği her şeyi yapmasını bekliyoruz. Haliyle her isim için soru işaretleri oluyor.

2011 de Final serisindeki forması bendedir Ermal'İn. Çok da severim kendisini. Ama Bir prensibim var. Gİden adama kapıyı kapatacaksın bir daha gelemeyecek. Ermal Jamon gibi adamları bu yüzden istemem. Nalga konusunda çocuk gitmedi ama olay ona patladı gönderildi. O açıdan onunla sorunum yok ama o acaip yeteneksiz. Saç baş yoldurur bize ve Furkan'ı kral ilan ederiz:) GS taraftarına yumruk atan Semih-Kinsey gibi adamları sizler kabul edebilirsiniz belki ama ben kabul etmem. GS forması giydiği andan çıkardığı ana kadar da yuhlarım onu. Bu yüzden hayatta istemem.

Ben uzun transferi için acele edilmemesini istiyorum. Zaten her takım kadroyu kurdu. Hele bir DÜnya şampiyonası geçsin. Ordan bir genç bir yetenek veya boşta bişiler bulabileceğimiz gibi NBA'den de düşebilir. Ne de olsa Hoca da yok milli takımda şu an. Bırakalım biraz rüzgara. Sözleşme yapmış olup da iptal edecek adamlar da çıkabilir kucağa düşecek. Ya da Jawai ışık verir Avustralya formasıyla. Bakalım artık

Ben uzun transferi için acele edilmemesini istiyorum. Zaten her takım kadroyu kurdu. Hele bir DÜnya şampiyonası geçsin. Ordan bir genç bir yetenek veya boşta bişiler bulabileceğimiz gibi NBA'den de düşebilir. Ne de olsa Hoca da yok milli takımda şu an. Bırakalım biraz rüzgara. Sözleşme yapmış olup da iptal edecek adamlar da çıkabilir kucağa düşecek. Ya da Jawai ışık verir Avustralya formasıyla. Bakalım artık

Aynen Sühan abi. Lig ve Avrupa kupaları Ekim ayının ortasında başlıyor. Eylül ayında Dünya şampiyonası var. O şampiyona büyük bir pazar oluşturacak pivot için bizim adımıza. Erkenci olmaya gerek yok. Diğer transferler tamam sayılır zaten.

furkan için sadece istatistiklere bakmak yanlış olur.Savunma gayreti çok üst seviyede.Bu da istatistiklere yansımaz pek.Cemal nalga hem daha yavaş,hem de savunması berbat.Yani furkan la kıyaslamam bile.Bi de yanlış anlama ama karakter olarak nalga bildiğin çöp :)

Yalnız ciddi söylüyorum kulübe yakın denen kaynağı geçtim direk kulüpten haber aldım ama Zaza olayından sonra hayatta girmem o topa dedim ve o isimleri paylaşmadım. Ahahaha iyi ki de girmemişim eğer o isimleri diyeydim tam rezillikti:))

Tam bir kör ölür badem gözlü olur durumu yaşanıyor. X gelsin dendiği an "aa busu kötü, bacağı kısa, poposu büyük" diyip adam başka takımla anlaşınca "yahu götü büyüktü bu yüzden pota altına genişlik sağlıyordu, bir bacağı uzundu bu yüzden iyiydi" deniyor:)

Batista konusunda dert etmedim. Öncelikle Batista evet kötü adam değil ama Pao eski Pao da değil. Gİst bile orada. Gist GS'a gelse isyan ederdim. Ki Onların yabancı derdi de yok biz 1 uzun alıp büyük ikramiyeyi yakalamaya çalışıyoruz. Atletik uzun yok post oyunu olan uzun yok şutu olan uzun yok ama 1.3 M € verdiğimiz Furkan var ahahaha Yanına da Furkana verdiğimizin yarısını verip Furkan'ın aslında yapmasını bilmediği her şeyi yapmasını bekliyoruz. Haliyle her isim için soru işaretleri oluyor.

2011 de Final serisindeki forması bendedir Ermal'İn. Çok da severim kendisini. Ama Bir prensibim var. Gİden adama kapıyı kapatacaksın bir daha gelemeyecek. Ermal Jamon gibi adamları bu yüzden istemem. Nalga konusunda çocuk gitmedi ama olay ona patladı gönderildi. O açıdan onunla sorunum yok ama o acaip yeteneksiz. Saç baş yoldurur bize ve Furkan'ı kral ilan ederiz:) GS taraftarına yumruk atan Semih-Kinsey gibi adamları sizler kabul edebilirsiniz belki ama ben kabul etmem. GS forması giydiği andan çıkardığı ana kadar da yuhlarım onu. Bu yüzden hayatta istemem.

Çok doğru noktalardan bahsedilmiş yazıda. Jamon Lucas dışında yazıda ki her şeye katılıyorum. (Aralarda geçen Ahahaha durumları hariç) Ve son paragraf.. Şu an Mejri olmuyorsa kesin olarak bir süre beklenmelidir. Acelemiz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...