2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Jawai direkt aradığımız adam.Şutörlere alan açacak Avrupanın en iyi post up uzunlarından,üstüne kalıbına göre inanılmaz atlet ve çok iyi ribauntçu,p&r oyunu var ama işte.Güvenmek çok zor ve riskli bu sakatlıktan sonra

Sen gidip Kinsey'in kafasına vurursan sahaya girip, o da sana yumruk atar. Galatasaray taraftarı sahaya girip oyuncuya vuracak sonra karşılık beklemeyecek kadar dokunulmaz değil. Kinsey o konuda bence sonuna dek haklıdır.

Bu nick'İn sahte olduğu çok belli. Öncelikle onu söyleyeyim. Tek amele bizi sanırım kendi ismimizle giren. Bugün de gördüm sahte nickle hemen girip birilerine aklınca ayar verip sonra kapatan hesaplar var.

Konuya gelirsek; O maçı iyi irdelemek lazım. Kimin ne yaptığı ne ettiğinden farklı olarak bir sporcunun bunu yapması nasıl normalleştiriliyor anlamıyorum. Hadi tribündeki adam sığır olur mal olur eşkiya olur sporcunun buna yanıt vermesi aylarla ölçülecek ağır ceza gerektirir. Cantona bunu yaptı ne oldu? O taraftar Cantona'yı tahrik etti iyi dolu diyen var mı İngiltere'de? 'Taraftar istediğini der sen ne hakla vurursun' denildi. Taraftarın hepsine kontrol getiremezsin. Ama sporcular bu işten para kazanan profesyonel adamlar. Hal ve hareketlerine dikkat etmek zorunda. Böyle legalleştirmeyin şiddeti. Kİ o maçı da hatırlayın hatırlamıyorsanız izlemeye çalışın ya da sorun bir bilene. Ne oldu da o taraftar sahaya girmiş Kinsey sahaya girene mi vurmuş tribündeki adama mı?

Oyuncuya vurulduğunu nereden çıkardın da Kinsey'in karşılık verdiğini söylüyorsun? Bİlmiyorsan konuşma, biliyorsan bilmediğimiz konuyu anlat da bizde bilelim.

Bu mevzu da yeni moda oldu. Bİrini takıma istemek ondan sonra da onu allayıp pullamak. Emre Belözoğlu GS'a alınmak istese bir grup çıkacak "yahu adam profesyonel, ailesine bakıyor. Çalışmasa onun çocuğuna sen mi bakacaksın? FB'liyse ne olmuş? Önemli olan onun sahada vereceği mücadele ve ben bu konuda Emre'ye kefilim" diyecek. O raddeye geldik. Hikmet Karaman'ı hoca olarak GS'a isteyenler vardı:)) Adam FB'ye maç satmş. Maç sattığı tarihlerde bu TCK'ya göre suç teşkil etmediğinden gerekçeli kararda bu denilerek serbest kalıyor adam. Ama benim taraftarım Hİkmet Karaman'ı istiyor. Tabii Gelsin GS'a, rahat maç satsın FB'ye. Aaa GS tarafatrı da haddini bilecek! Semih taraftara vurduysa ne olmuş

Kaya Peker adı geçmiş ona inanamadım zaten. Kaya Peker'e, GS yıllık 1 milyon Euro verse Kaya "yok devenin nalı" der ama bizde rahatça ismi anılıyor. Bu adamların kötü insan olmaları ayrı konu, kötü basketbolcu olması daha ayrı konu.

İsmi geçen oyunculardan MAric için olur derim ama diğerleri için hiç umudum beklentim yok. Mutlu Demir'i alalım yabancıyı başka mevkide kullanalım daha iyi:))

Jawai 1 yıldır oynamadı biliyorum. Ama milli takıma seçilmişse oynayabilirliği var demektir. "Milli takıma seçilmiş oynayabilirliği var alalım onu" da demiyorum. Milli takımda oyununa bakalım diyorum. Avustralya'lılar insan sağlığına çok dikkat ederler. Ülkeye giren turiste bile sağlık kontrolü yaparlar. Öyle ortamda haliyle Jawai konusunda riske girmeyeceklerdir. Buna güveniyorum zaten. Jawai Sırp Hırvat olsa böyle demezdim belki de

Kutay Hoşgeldin bu arada:)

Alternatifler nicelik/nitelik olarak çok olsa tamam ama mevcut konuşulanlar arasında bize seviye atlatacak bir oyuncu göremiyorum maalesef. Eğer Jawai'nin durumu riskli değilse ve iyi bir şampiyona geçirirse bence de en mantıklısı olur. Tabii en azından kısa süreler alabilecek bir uzun daha almak şartıyla. Zira Kerem'e de güvenemiyorum sakatlık konusunda.

Bu arada taraftarın Kinsey'in kafasına vurduğunun videosunu arıyordum buldum. Aynen Kinsey durup dururken vurdu ama sahaya atlayan taraftarın suçu yok aynen. Kinseye atılan yumruk - YouTube

Kinsey'İn vurduğu yumruğu konuşuyoruz. O yumruğu atan çocuk cezalandırıldı zaten.

tarence kinsey yumruk ! - YouTube

Burda bak bakalım Kinsey o yumruğu atarken yumruğu yiyen çocuk ne yumruğu atıyor? Youtube dan araştır bakalım.

Bu arada taraftarın Kinsey'in kafasına vurduğunun videosunu arıyordum buldum. Aynen Kinsey durup dururken vurdu ama sahaya atlayan taraftarın suçu yok aynen. Kinseye atılan yumruk - YouTube

Kimse size taraftarın suçu yok demiyor, tabii ki var fakat bilet satarken belirli bir psikoloji raporu, akıl sağlığı raporu, kültür durumunu gösterir belge istenmiyor bildiğim kadarıyla ve taraftar her türlü adam olabilir. Siz işinin başında biri olarak, profesyonel bir sporcu olarak sizi izleyen genç nesili düşünerek, onlara örnek olmanız gerektiğini bilerek sahaya çıkmalısınız deniyor. Ve haliyle de kulübümüz ile böylesine kötü bir anısı olan, taraftarın zihninde kötü imajı olan birinin de transfer edilmesinin yanlış olacağı konuşuluyor haklı olarak.

İşte sorun bu, o yumruğu atan çocuk cezalandırıldı diyorsunuz. Kinsey de o yumruktan sonra cezasını aldı federasyondan, sanki herif adam öldürmüş gibi nefretle bakmanızı anlamıyorum. Bu herif Kaya Peker gibi İlkan Karaman gibi pislik bir herif de değil. Kinsey gelse desteklemem vs vs. Galatasaray da zaten sizin desteğinize kaldı.

Mejri ve Batista'ya fittim ama Mejri'nin gelmemesine üzüldüm açıkçası

Lawal-Stimac-Maric arasından da en iyi tercih Maric olur gibi duruyor

Hayati tehlikesi olan adamı hala konuşanlar var deyip espiri gayretine girmiş forumdaki üyelerden biri.

Evet sadece Galatasaray biliyor Jawai'nin böyle bir durum yaşadığını. Ve de Jawai'nin kalbi kırılmasın diye milli takıma aldılar.

Kinsey gibi gereksiz bir oyuncuyu bu forma altında görmeyi asla istemem. Bunu geçtim, Kinsey gibi yılda 2-3 kez sakatlanan bir oyuncuyu istemek tam bir bilgisizlik örneğidir.

Kinsey gibi gereksiz bir oyuncuyu bu forma altında görmeyi asla istemem. Bunu geçtim, Kinsey gibi yılda 2-3 kez sakatlanan bir oyuncuyu istemek tam bir bilgisizlik örneğidir.

Eğer bana dediyseniz; Kinsey'i istemedim sadece gelirse destek veririm dedim ve yumruk olayının çok abartıldığını düşünüyorum dedim. Ayrıca Micov'un savunmasını Erceg'in savunmasıyla bir tutmak bilgisizlik örneği değil ama Kinsey'i istemek bilgisizlik örneği dimi?

Lawal, Maric ve Stimac isimlerinin olmayacağına ikna etti az önce twitterdan Mithat abi beni :) İşin şakası bir yana üçünü de istemem. Bekleme taraftarıyım daha zaman çok.

Eğer bana dediyseniz; Kinsey'i istemedim sadece gelirse destek veririm dedim ve yumruk olayının çok abartıldığını düşünüyorum dedim. Ayrıca Micov'un savunmasını Erceg'in savunmasıyla bir tutmak bilgisizlik örneği değil ama Kinsey'i istemek bilgisizlik örneği dimi?

Onu gelince göreceğiz.

Ama Kinsey'in her gittiği takımda yılda 2 kez ciddi sakatlıklar geçirdiğini görememek biraz bilgisizlik örneğidir.

Konuşulan isimlerden inşallah MARİC gelir..

Keşke şu pivot bölgesine biraz yüksek bütçeli adam alsaydık..! Umarım sürpriz olurda kaliteli uzun alırız..!

Kinsey konusunda katılıyorum zira önümüzde bir Bonsu örneği var. Kimse o maçta yediğimiz 20-25 sayıyı konuşmadı.Herkes Bonsu'nun yumruğunu konuştu. Tezahürata bile döküldü. Bu renk meselesi birazcık. Sakatlık konusuna katılıyorum ki bu sene çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Sakatlık geçirmeden bu sezonu tamamlasaydı düşünülebilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...