Sen gidip Kinsey'in kafasına vurursan sahaya girip, o da sana yumruk atar. Galatasaray taraftarı sahaya girip oyuncuya vuracak sonra karşılık beklemeyecek kadar dokunulmaz değil. Kinsey o konuda bence sonuna dek haklıdır.
Bu nick'İn sahte olduğu çok belli. Öncelikle onu söyleyeyim. Tek amele bizi sanırım kendi ismimizle giren. Bugün de gördüm sahte nickle hemen girip birilerine aklınca ayar verip sonra kapatan hesaplar var.
Konuya gelirsek; O maçı iyi irdelemek lazım. Kimin ne yaptığı ne ettiğinden farklı olarak bir sporcunun bunu yapması nasıl normalleştiriliyor anlamıyorum. Hadi tribündeki adam sığır olur mal olur eşkiya olur sporcunun buna yanıt vermesi aylarla ölçülecek ağır ceza gerektirir. Cantona bunu yaptı ne oldu? O taraftar Cantona'yı tahrik etti iyi dolu diyen var mı İngiltere'de? 'Taraftar istediğini der sen ne hakla vurursun' denildi. Taraftarın hepsine kontrol getiremezsin. Ama sporcular bu işten para kazanan profesyonel adamlar. Hal ve hareketlerine dikkat etmek zorunda. Böyle legalleştirmeyin şiddeti. Kİ o maçı da hatırlayın hatırlamıyorsanız izlemeye çalışın ya da sorun bir bilene. Ne oldu da o taraftar sahaya girmiş Kinsey sahaya girene mi vurmuş tribündeki adama mı?
Oyuncuya vurulduğunu nereden çıkardın da Kinsey'in karşılık verdiğini söylüyorsun? Bİlmiyorsan konuşma, biliyorsan bilmediğimiz konuyu anlat da bizde bilelim.
Bu mevzu da yeni moda oldu. Bİrini takıma istemek ondan sonra da onu allayıp pullamak. Emre Belözoğlu GS'a alınmak istese bir grup çıkacak "yahu adam profesyonel, ailesine bakıyor. Çalışmasa onun çocuğuna sen mi bakacaksın? FB'liyse ne olmuş? Önemli olan onun sahada vereceği mücadele ve ben bu konuda Emre'ye kefilim" diyecek. O raddeye geldik. Hikmet Karaman'ı hoca olarak GS'a isteyenler vardı
) Adam FB'ye maç satmş. Maç sattığı tarihlerde bu TCK'ya göre suç teşkil etmediğinden gerekçeli kararda bu denilerek serbest kalıyor adam. Ama benim taraftarım Hİkmet Karaman'ı istiyor. Tabii Gelsin GS'a, rahat maç satsın FB'ye. Aaa GS tarafatrı da haddini bilecek! Semih taraftara vurduysa ne olmuş
Kaya Peker adı geçmiş ona inanamadım zaten. Kaya Peker'e, GS yıllık 1 milyon Euro verse Kaya "yok devenin nalı" der ama bizde rahatça ismi anılıyor. Bu adamların kötü insan olmaları ayrı konu, kötü basketbolcu olması daha ayrı konu.
İsmi geçen oyunculardan MAric için olur derim ama diğerleri için hiç umudum beklentim yok. Mutlu Demir'i alalım yabancıyı başka mevkide kullanalım daha iyi
)
Jawai 1 yıldır oynamadı biliyorum. Ama milli takıma seçilmişse oynayabilirliği var demektir. "Milli takıma seçilmiş oynayabilirliği var alalım onu" da demiyorum. Milli takımda oyununa bakalım diyorum. Avustralya'lılar insan sağlığına çok dikkat ederler. Ülkeye giren turiste bile sağlık kontrolü yaparlar. Öyle ortamda haliyle Jawai konusunda riske girmeyeceklerdir. Buna güveniyorum zaten. Jawai Sırp Hırvat olsa böyle demezdim belki de
Kutay Hoşgeldin bu arada