2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maric veya Stimac gibi çöpleri alacaklarına gitsinler Sancho'yu oynatsınlar daha iyi.Wnba 'de takip ediyomda baya iyi oynuyor.Şaka bir yana inşallah pivotumuz Maric Stimac veya Lawal olmaz.

Maric neye göre çöp?
Maric en son 3 4 sene önce Partizan'da iyiydi.Hala bu adamı istemenize anlam veremiyorum.Savunma desen evlere şayan.Heleki pick and roll savunması.Geçen sene bizim grupta olduğundan Kuban'ın birçok maçını izledim ve birçok maçta kötü oynadı.Hücum desen eski halinden eser yok.O geleceğine Lawal gelse bile kabulüm o kadar soğukum o adama.

Gerçekten çok güzel bir kısa rotasyonumuz oldu ancak pivot transferi bu güzel kısa rotasyonunu tamamlamalıyız. Şu an adı geçen isimlerden ben şahsen Maric'i isterim. Savunmaya belli bir direnç katar takıma+ fenada olmayan post oyunu vardır ancak Maric olmayacaksa nba'de kontrat alamayan veya dünya şampiyonasında oynayan oyunculara bakmalıyız

Eger burada bahsedildigi gibi geriye kalan adaylar sadece Stimac, Maric ve Lawal ise Macvan’i tekrar bir dusunelim derim. Bana gore bazi dezavantajlarina ragmen bahsedilen bu 3 oyuncudan da daha buyuk katki verir pota altinda. Bu arada birkac sayfa once Vladimir Dragicevic ismi onerilmis, kesinlikle bu 3 oyuncudan da hucumda daha fazla katki verir. Savunmasi hakkinda hic fikrim yok ama, eger savunmasi da en azindan kotu degilse kesinlikle onu tercih ederim.

Aradori , Pocius ve Micov transferlerinin tamamı beni tatmin etti ama umarım 5 numaraya da iyi bi oyuncu bulacaktır hoca.
Paul Davis ne durumda , hep istemişimdir kendisini 5 numara bi oyuncuya kıyasla tam bir sayı makinası ama boşta değildir heralde sakatlık geçirmesine rağmen.Furkan zaten hücumda hiç bir şey yapmıyor umarım alacağımız 5 numara iyi olur.

Macvan mı ? Aman uzak duralım bu kadar odun bi oyuncuya bu uzun kıtlığında güvenmek olmaz.

Ben de Macvan’i center oyuncusu yapmam ama bir tarafa bu 3 oyuncuyu diger tarafa Macvan’i koyarsak ben Macvan’i tercih ederim. Demek istedigim Macvan iyi bir center degil ama bu uc oyuncudan daha iyi bir center.

Topa tutulacağım biliyorum ama bu 3 adaydansa Andriç nasıl olurdu en azından hücum edebilen biri olur takımda. Bütçe olarak da sarsmaz ki duruma göre top 16ya yeni bi transfer bakılır

Vougioukas niye dusunulmuyor kontrat mi imzaladi acaba, bence bu uc isimden daha iyi pivot.

Turnuvayi ve NBA' sonrasi durumu beklemek lazim en kotu bu ucluden biri olur zaten.

Yiğidim aslanım Mejri yamuk yapmış ha :(.Bari Batiste Panaya gitmeseydi.

Bu arada Macvan kalsın diyenleri oruç çarpmış sanırım Pivot yok takımda abi ne Macvan'ı.

Bence yaz ligini izleyelim piyasada sırtı dönük sağlam adam kalmadı zaten atletizmi ile ön plana çıkan bir abi gelecek Lawale falanda para yedirmeyelim günahtır ucuzundan uçan kaçan birini bulabiliriz yaz liginden Lawal kadar oynayacak.Dor Fischer ve Shawnda düşünülebilir tabii He illa uçan kaçan abi EL tecrübeli olacak diyorsak Slaughter var Lawal olmasın kafi

Aslinda bence de Vougioukas oldukca iyi bir oyuncu ozellikle hucum anlaminda. Inanilmaz derecede sayiya yatkin bir oyuncu, kasla goz goz arasinda hic dikkat cekmeden 10 ve uzeri skoru cok rahat yapabiliyor. Ama kontrat durumunu ben de bilmiyorum.

Andric ise kotu bir oyuncu degil ama tek hucum silahi ikili oyun. Bunu da az cok yapan Furkan var elimizde. Ayrica ribaunt alamaz, sert degildir, serbest atis yuzdesi dusuktur. Dolayisiyla daha farkli ozellikte oyuncu bakmamiz gerekir bence. Ama herkesin bakis acisina da saygi duyuyorum tabii ki.

Bu arada Macvan’i neden tercih ettigim ya tam okunmamis yada okunmus ama tam anlasilmamis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...