2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mejriye kanım ısınmıştı olmasını isterdim ama bu transfer döneminde belirsizliklerin ve yavaş kalmanın bedelini ödüyoruz..Mejrinin olmasını istiyordum o olmasaydı Batista da iyi transferdi fakat o da elden kaçtı ve havuz oldukça daralmaya başladı maalesef..

İsmi geçen oyunculara gelince stimac iyi bir oyuncu olmakla beraber bence bizim seviyemizin bir tık altında..Maric ise benim nezdimde ismi geçenler arasında en elle tutulabilir olanı gibi görünüyor.

Jawai dünya şampiyonasında iyi bir turnuva geçirirse bize bırakırlar mı? Böyle bir düşüncemiz varsa, turnuva başlamadan önce Jawai ile görüşüp söz kesmeliyiz. Aksi takdirde, turnuva sonra teklif yaparsak, Jawai'nin bize gelmeye sıcak bakacağını sanmıyorum. Çünkü adam bizimle devam etmek istedi. Yanlış hatırlamıyorsam, maddi fedakarlık da yapmaya razıydı; ama biz kabul etmedik. Şartlar değiştikten sonra kapısını çalarsak elimiz boş dönebiliriz.

Bugün yine Spanoulis ile ilgili bir mesaj gördüm.Bu saatten sonra o iş olmaz.Ona harcayacağımız paraya uzun almalıyız.Bugünde belirttim ver parayı al Zaza'yı.Arkadaşın biri bir inceleme yapmış 2 milyon euro gibi bir fiyat ortaya çıkarmış.Furkan o parayı alıyorsa,Zaza'da bunu alır arkadaş.Zaza'nın yerli statüsünden dolayı bir de Hines isterdim ama olmaz tabi:)Sağlam 4 ve 5 numara oynayabilen bir yabancı daha alabiliriz.Zaza sadece basketbolu ,sertliği le değil yerli statüsüyle de çok şey katar.Adam twitterdan gelmek isterim gibi bir cevap yazmıştı günler önce.Ama bizim hiç girişimimiz yok.Pivotumuz da biraz masraflı olsun ne olacak ki.Bunun dışında sayılan isimlerden kim gelirse gelsin zayıf kalırız.Bu dediğim mevzu Avrupa için geçerli.Yani Top8,F4 hedefleri varsa kesinlikle yapılmalı.Ligde de bize çok extra bir güç katar

Cevher Özer'de biz de oynarken iyi işler çıkarmıştı. Tekrar düşünülebilir. Hem taraftarın sevdiği isimdi hem de öyle diğerleri gibi sorunlu şekilde ayrılmadık.

Yahu bu adam niye karışır hocanın işine.

Takımı o mu yönetecek Koç mu ?

Abi bu arada çok şanssızsin. En çok senin için üzülüyorum şu isimler gelmeyince. Iyi niyetini ben anlıyorum. Canın sağolsun...

Kendisi takımın başına gecmek için dört gözle bekliyor,Hoca kızıp gitsin Taht`a otururum kafasında dikkat etsin Taht`a otururken alim allah.

Maric'e köy ağası muamelesi yapılmasını aklım pek almıyor . Sonuçta bütçe belli ve bu fiyata postupı olan güvenilir bir adam Maric. Jawai ise girilecek bir risk değil bence. Diz , bağlar filan bile olsa hadi deli cesareti diyeceğim ama iş sporcu sakatlığı dışında birşey olunca aman diyim girmeyelim o riske.

Zaza er geç bu takıma tekrar gelecek. Malesef geçen geldiğinde sakatlıktı yorgunluktu beklentinin altında kalmıştı son dönemi hariç. Umarım bu sene gelir ama hiç de talebimiz var gibi gözükmüyor.

Zaza zor evet ama şu kurulan takıma bana göre cuk diye oturur..! Zor evet ama çok da istiyordum..Umarım geç olur güzel seçim yaparız bu pivot işine.!

Ergin hocanin icine sinmedikce Ozyer bu takima havlu bile alamaz adamin piviot tercihlerinden bile vasatlik akiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aslında Maric, elden kaçtı gibi görünen Batista ve Mejri'den daha iyi pivot. Stimac ve Lawal'la ise kıyaslamam bile. Ritmini bulduğunda, boyalı bölgede doğru pası aldığında ezer geçer. Şuan Avrupa'daki en iyi old scholl pivottur. Kuban'da koç Pashutin Rusya ve VTB liginde kendisini daha çok kullanıyordu ve özellikle büyük maçlarda pota altını domine ediyordu Maric. Gelirse en az sağlıklı bir Jawai kadar etkili olur.

Muscala isterük.Geçen sezondan beri yazıyorum.İspanya Ligi ribaunt kralıydı geçen yıl Nba'e gittiğinde sene ortası.26 dakikada 14,5 sayı, 7,7 ribaunt ortalaması vardı İspanya Liginde.Aradığımız hücum uzunu.Nba'de garanti kontratı yok,takım opsiyonlu düşük bir kontratı var.Biraz zorlasak olmayacak iş değil

Dün akşam giremedim baya şeyler kaçırmışım. Mejri'ye yeni sözleşme önerildiğini duymuştum. Ben şahsen Mejri'nin yerinde olsam max ortalama 10 dk süre aldığım bi takım yerine as pivotu olacağım Galatasaray'a gitmeyi tercih ederdim. Yazık kaçarsa. Stimac gelirse daha yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...