2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuban, Macvan ve Justin Hamilton ile ilgileniyormuş. Hamilton kalıplı ve baya uzun boylu. Ben bu mevcut isimler yerine isterim Hamilton'u. Summer League istatistikleri de baya iyi durumda.

Arkadaslar sportandoya Nolan Smith transferini sordum. Malum 3 gundur ses cikmadi bir daha. %99 anlasildigini ve resmi aciklamanin beklendigini soyledi. Ayrica oyuncu summer league bittikten sonra Turkiyeye gelecekmis.

Arkadaslar sportandoya Nolan Smith transferini sordum. Malum 3 gundur ses cikmadi bir daha. %99 anlasildigini ve resmi aciklamanin beklendigini soyledi. Ayrica oyuncu summer league bittikten sonra Turkiyeye gelecekmis.

Nolan Smith'in Summer League istatistiklerini bulabileceğimiz bir yer var mı acaba?Bİr de sportando'ya sorar mısınız pivot için adaylarımız kimler diye?

Pivot konusunda bende telaş etmiyorum artık. Dünya şampiyonasını da beklesek fena olmaz. Hem Jawai napacak bakalım orda. Eğer sağlıklıysa Jawai bu takımın NET pivotu olur bu sezon, süpürür ortalığı. Benim merak ettiğim Özyer haftaya hepsi açıklanacak dediğine pivot da dahil mi acaba ?

Dünya kupasını bekleyelim lafı da yeni moda oldu,bu futbol değil,eylülde her oyuncu kontrat imzalamış oluyor bir takımla.Bunu Ergin hoca da söyledi,söylemesine de gerek yok zaten yıllardır bu böyle.

Rudy Gobert 2.18 boyunda iyi bir savunmacı hücum gücü de iyi sayılır. Blok tehditi üst seviyededir.

[video=youtube;WTgDO-Q1HRg]http://www.youtube.com/watch?v=WTgDO-Q1HRg[/video]

Anlatmak istediğim oyuncunun Eylül'de gelmesinin sorun olacağı değil,Eylül'de sözleşmesiz oyuncu kalmıyor,hadi bazı kısa oyuncular kalabilir ama uzun oyuncuların hepsi bir sözleşmeye imza atar,Jawai bile Ağustos'un ortalarında sözleşme imzalayacaktır,çünkü Dünya Kupasından önce hazırlık maçları var,orada durumu gözlemlenir zaten.Biraz iyi olduğuna kanaat getirilirse takımlar önüne sözleşmeyi koyarlar.Eylül'e transfer kalmaz kısacası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...