2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jawai ismi gecen tum pivotlardan daha iyi bag kopmasi vb. bir problemi yok, Stimac, Maric vs. yerine Jawai'i tutalim kadroda.

Hem butce butce denip duruyordu 350 - 400 bin'e atar imzayi. TOP 16 sonrada ihtiyac olursa atletik bi Amerikali aliriz tamamdir.

Bu Nolan Smith buyuk soru isareti yanliz, 15 dakika oynayacak falan diyoruz ama orada Jamont Gordon gibi 2 numarayi ust duzey oynayan 1 numarada da 10 dakika katki verebilecek bir adam daha iyi olurdu.

Arkadaşlar Jawai'nin geçen sezonki sözleşmesi 1+1'den 1.1 m € idi ve 1 yıllık ücreti ödenerek sözleşmesi feshedildi. Tekrar dönerse yeni sözleşme imzalayacak ve bu 1.1 m € olmayacak. Daha cüzi bi paraya anlaşılır ki ben piyasada oynayacağımız 4 dışarıda oyuna ondan daha iyi oturacak bir uzun göremiyorum.

Pick and roll var, post upin krali var, basketbola ac, takimi ve sistemi az cok taniyor, ucreti oldukca dusuk. Vasat isimler alacagimiza Jawai her turlu kalsin. #TeamJawai

13/14
Macvan-Erceg-Ersin
Furkan-Pops

14/15
Erceg-Gönlüm
Lawal/Maric - Furkan

Net konuşmak için biraz daha beklemek lazım ama uzun rotaysonunda sıkıntılar var şu an . Erceg formsuz da olsa her maç 28-29 dakikaları görecek gibi.Bazı maçlarda ortalarda hiç olmuyor Erceg devamlılık sorunu var ama ciddi bir alternatif de belirleyemedik ona.Mesela geçen sezon final serisinde Macvan'ı da dahil edebilmiş olsaydık (Hairston yerine) iş değişirdi bana göre.Şu an plan ne merak ediyorum.

Şuan tam Maric'e uygun bir kadro yapısı var. Maric'i al, doğru yerde topu ona indir, arkana yaslan seyret.

Kleiza m/k açısından mükemmel transfer Milano adına. FB Ülker maçlarında ekstra oynayacaktır.

Kleiza'nin sozlesmesi devam etmiyordu, ne kadar tazminat verdiler acaba adama?

Gerci ayni durumda ben olsam gram koymaz bana, mesela Efes ile birlessek Ozilhan'in mali deniz yemeyen keriz derim.

Nasil olsa kulube dokunmuyor ucu.

Jawai şu an alınabilir bir risk değil bana göre, ki ben geçen sene Jawai transferine en çok sevinenlerden biriydim. Çok özel ve değerli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Onun gibi post oyunu + ikili oyun oynayabilen pivot az bulunur. Ancak şu aşamda bizim uzun rotasyonumuzda böyle bir risk almamız hiç sağlıklı değil. Basketbola sağlıklı dönse dahi 10-15 dakika bandında kullanmak gerekir ilk etapta. Biz ise şu an uzun rotasyonumuzun en kilit parçasını arıyoruz, dördüncü uzunumuzu. Sekizinci yabancı olarak düşünsek bir nebze ki, o durumda da bütçe ve bu ekstra yabancının verimliliği sorgulanabilir.

Geçen senelerde de adı geçen Maric, bence de ideal. Oldukça değerli özellikleri olan bir oyuncu, post oyunu zaten Ergin Hoca'nın istediği birşeydi. Dışarıda böyle şutörleri olan bir takımda Maric, içerde çok rahat işler yapabilir.

Jawai ciddi bir sakatlık geçirdi ben korkuyorum.Çok riskli geliyor bana.İyi bir Jawai ismi geçenlerden daha iyi tabi ona lafım yok.Maric sağlıklı ise alınabilir bir risk olduğunu düşünüyorum.

Bu arada Kleiza Milano ile uygun rakama anlaşmış.Değeri baya düşmüş anlaşılan.Yukarıda bir arkadaş sormuş sorusunu yanıtlayayım.FbÜlker tazminat ödemedi diye biliyorum 1+1 takım opsiyonluydu sözleşmesi Kleiza'nın.

Bu takıma Sofo, Jawai, Dorsey gibi bir adam giderdi, olmadı Mejri diyebiliriz ama Maric'e ısınamadım işte bir türlü. Savunması, ribaundu nedir pek bilmiyorum. Veya hücum etkinliği ne kadar iyidir ?

Nolan ile ilgili yapılan analizi okudum ama ben tersi bir düşüncedeyim 4 gündür baya bir maçını izledim pek bir yarar sağlıyacağını düşünmüyorum.Analiz de yazıldığı gibi saha içi görüşü iyi ancak bitirişi yazıldığı gibi çok da iyi değil genelde blok yiyor ya da topları çember içine çarpıp çıkıyor ve de genelde hücumlar nolan la değilde 3 ve 4 numaraların elinde şekilleniyor.Savunma da iyi bir izlenim bırakıyor ama kimse bir lucas yada jamont etkisi beklemesin,şu ana kadar yaz ligi performansı da pek iyi değil

Byron Mullens Free Agents Previous Salary $947,907

Nazr Mohammed Free Agents Previous Salary $884,293

Cole Aldrich Free Agents Previous Salary $884,293

Chris Andersen Free Agents Previous Salary $1,399,507

Marcus Camby Free Agents Previous Salary $884,293

Greg Oden Free Agents Previous Salary $884,293

Bu listede bize hem fiyat hemde oyun konusunda uygun isimler var.

http://www.youtube.com/watch?v=bsSzgdVCzaY

http://www.youtube.com/watch?v=DWrXMtOmRAo tercihim kesinlikle Andersen olurdu :)

Jawai ye ben olumlu bakmıyorum o riske girmeyelim . Koç zaten sakatlık probleminden geçen sene iyice yoruldu Jamontu bile tercih etmez iken Jawai olmaz gibi

Şu zamana kadarki tabloya duyumlara, gelişmelere bakılırsa geçen yıldan yerli olarak öenmli dişlilerden Cenk olmayacak gibi gözüküyor ya da fiyatının biraz daha düşmesi bekleniyor ki mantıklı olanda bu sadece play-off sezonunda ortaya çıkan bir Cenk için o kadar yüksek rakamlara gerek yok. Bu yıl katılanları düşünürsek dış atıcı olarak geçen yıla göre çok daha iyi bir durumdayız ki Cenk kalsa bile yine süre olarak kısıtlı bir durumda olabilir.

Smith için daha parkeye çıkmadan olumsuz eleştiri yapmak bence doğru değil. Geçen yıl oynadığı takımdaki oyun anlayışı, oyuncu çeşitliliği ile burada Ergin ATAMAN'ın ona biçeceği rol ve çeşitlilik daha farklı olacaktır haliyle.

5 numara için Jawai bence en son tercih olur hiçbir sonuç alınamaz ise düşünülebilir. Çok riskli bir tercih olur, sonuçta vücut yapısıyla alakalı genel bir durum var.

Andersen 4.500.000 civari bir paraya cleveland a gitti.Greg oden dan bi cacik olmaz.listedeki adamalarin hicbiri bizim uzun sıkıntısını gidermez geri kalanlardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...