2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Jawai'nin sözleşmesini ne zaman fesh ettik yada kesin olarak ettik mi ? anlaşılan adam gölünde bizi hiç fesh etmemiş twiitterina şöyle bir baktım da maçları hep takip etmiş . 17 Haziran duruşuna tam destek vermiş . En azından adamın mevcut sağlık durumunu bir tetkik ettirsek . Ben yanlış hatırlamıyorsam kendisine emboliye yatkınlık yaratan bir durumu var ve aldığı darbe sonucu emboli atmıştı. Emboli gercekten hayattı tehdit edebilecek bir durum ve bu yüzden tekrarlama riski yüksek olsa ne kendi basketbola devam eder ne herhangi bir doktor oynayabilir raporu verir. Netice olarak kas-iskelet-eklem sistemini etkileyen bit sakatlık yaşamadı bu tarz bir sekel de yok 1 yıl basketbol oynamadı tamam ama adı geçen isimlerden yine de daha fazla katkı verır gibi geliyor bana sonucta gündemdeki en iyi oyuncu Maric geçtiğimiz sezon Kuban'da back- up pivottu ..

Drake Diener muazzam şutör ama Aradori , Pocius falan varken Diener'e gerek yok.Aradori çok daha komple bir oyuncu Diener'e göre. Nolan Smith yerine tercih edilmez , Nolan olur başkası olur bize penetre eden ,iyi savunma yapan saha görüşü iyi atletik kısa şart . Kaldı ki bu transfer oldu gibi zaten.

Acaba Shawn James düşünülebilir mi diyorum; post-up ve p&r'u var ayrıca iyi bir blokçu ve ribaundcu. Diğer alternatifim ise hücum katkısı sınırlı olucak olsa da potayı karartma yönünden Mirza Begic.

Eğer 8 yabancılı rotasyon kuracaksak Macvan'la devam edelim. Geçen sezon joker olarak görev yapmıştı ve baya başarılı olmuştu, aynı şekilde devam edebilir. Hem 4 hem 5'te verim alırız.

Drake Diener'i beğenirim. Bu sezon özellike fark yarattı Sassari'de. Elimizde bu kadar şutör varken, üstelik de combo yerine yazmanızın sebebini bir türlü anlayamadım.

Jarvis Varnado çok iyi bir blokçudur, çemberi çok iyi savunur ama hücumda büyük bir kara deliktir. Smaçlık top vermediğin sürece bir şey yapamaz. Bence bize biraz daha hücumda efektif biri lazım.

Nathan Jawai riskine gireceğimize inanmamakla birlikte Jawai'nin şu kadro için ideal pivot olduğunu düşünüyorum. İnanılmaz şutör bir takım olduk. Arroyo, Aradori, Pocius, Cenk, Micov, Erceg ortalama üstü, iyi şutörler. Sinan son zamanlarda ceza üçlüğünü geliştirdi. 4 out 1 in oynamak için elverişli bir kadroya sahibiz. Dışarıda top sirkülasyonunu sağlayacak veya katkı verecek forvetlerimizde var. Jawai gibi boyalı alanda yer kaplayan, sırtı dönük bitiren, rakibi üstüne çeken bir oyuncuyla dışarıdaki şutörlerimize çok boş şut attırabiliriz. Doğru spacing ile çok keskin bir hücum anlayışımız olur. Jawai aslında şu kadroyu 1-2 tık yukarıya çeker fakat ilk başta dediğim gibi o riske gireceğimizi sanmıyorum.

Fenerbahçe Ülker Vesely'i de kadrosuna katmış.İzzet Türkyılmaz'ı bırakırlar mı ? Bırakırlarsa biz düşünür müyüz ? Bence böyle bir durumda İzzet'i kesinlikle kadroya dahil etmeliyiz.

Pleiss, Lampe, Mejri, Maric'ten sonra Lawal ve Stimac tam bir hayal kırıklığı :( Lawal'ın da Stimac'ın da potansiyelleri düşük.İnşallah doğru uzun hamlesini yaparız.

Bence Lawal ya da Maric listede olsa bile ilk etapta düşünülmüyor.Eğer düşünülseydi şimdiye kadar anlaşma noktasına getirmiştik ve haberleri yabancı basında çıkmıştı.Muhtemelen sürpriz ve adı bizimle anılmamış bir oyuncuyla anlaşacağız.Aradori ve ya Micov'da olduğu gibi anlaşılma noktasında bu isim basına düşecektir

Jawai sakatlanmadi ki. (Degil mi)

Onun saglik durumu raporlarla aklanmissa deyim yerindeyse, bu neden risk olsun ki?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Jawai sakatlanmadi ki. (Degil mi)

Onun saglik durumu raporlarla aklanmissa deyim yerindeyse, bu neden risk olsun ki?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Jawai beyin embolisi geçirdi. Tıp bilgim yok ama beyin kanaması tarzı bir şey sanırım. Bu çok ciddi bir sakatlıktır. Sağlık raporları ne diyor bilmiyorum ama daha öncede kalp sorunu yaşamıştı. Şu an sağlıklı olsa da normal bir insana göre bu tip şeyleri tekrar geçirme olasılığı daha fazla Jawai'nin. Bu da 60 küsür maçlık bir maratona girmeden önce risktir.

Jawai beyin embolisi geçirdi. Tıp bilgim yok ama beyin kanaması tarzı bir şey sanırım. Bu çok ciddi bir sakatlıktır. Sağlık raporları ne diyor bilmiyorum ama daha öncede kalp sorunu yaşamıştı. Şu an sağlıklı olsa da normal bir insana göre bu tip şeyleri tekrar geçirme olasılığı daha fazla Jawai'nin. Bu da 60 küsür maçlık bir maratona girmeden önce risktir.

Ve bunu Avusturalya milli takımı doktorları düşünmeden Jawai'yi milli takıma aldılar.

Ve bunu Avusturalya milli takımı doktorları düşünmeden Jawai'yi milli takıma aldılar.

Şu an sağlık olarak herhangi bir sorunu olmayabilir. Dediğim gibi sağlık raporları hakkında bir bilgi yok. Sağlıklı olsa da tekrardan bu sorunları yaşama ihtimali normal bir insana göre daha fazladır. Bu da risk içerir bana göre. Daha önceki postlarımda söyledim Jawai şu kadroyu 1-2 tık yukarı çeker ama Jamont için riske girmedik Jawai içinde gireceğimizi hiç sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...