2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bel sakatlıgı olan hiçbir oyuncu alınmamalı. Kroniktir ve çogunlukla oyucunun oyununu geri götürür. Shawn James'e gerek yok. Jawai'yi alalım.

Heralde Özyer'in bu görüştüğümüz 3 oyuncudan kastı; Jawai, Shawn James ve Lawal'di. Alınası zor 4. kişi kim bilemiyorum.

4. isim düşük bir ihtimal Tibor Pleiss olabilir.

Jawai'nin hayati problemi vardı. O hastalığı geçirenler normal hayatlarında bile dikkat ederek yaşıyorlar. Şu anda bir sorunu olmaması risk taşımadığını göstermiyor kaldı ki bir yıldırda sahalardan uzak bir isim. Sağlam bir Jawai şu kadroya seviye atlatabilir fakat büyük risk taşıyor bence.

Shawn James'te çok önemli bir isim fakat yaşadığı bel sakatlığı büyük sorun onda da. Sağlam olsa Maccabi bırakmazdı diye düşünüyorum. Hakkı'nın da dediği gibi bel sakatlıkları kroniktir. Hele ki James gibi uzun ve ağır oyuncular için daha da problemdir.

Lawal'in hücumda hiçbir şeyi yok smaç hariç ve savunması da kesinlikle blok ortalamasına aldanılacak bir savunma değil.Sırf blokluk pozisyon olsun diye rakip kısaya bilerek yol veren bir adam.Öyle takımın yediği sayı falan pek umrunda değil.Maçı kaç blokla tamamlarım hesabı yapan tarz sorumsuz bir adam

Furkan'la Oguz arasinda bi fark goremiyorum. İkiside as olamayacak oyuncular. As pivotumun ozelliklerine gore birini tercih ederim bi takim kuracak olsam.

Carlos'a bak be,tatilde bile Galatasaray tişörtüyle geziyor.Giydiği de basketbol ürünü değil,futbol takımının CL maç önü forması.Belli ki beğenmiş ya satın almış ya da klüpten birisi vermiş..

Bence Özyerin bahsettiği oyuncular Maric,Shawn James ve Gani Lawal..ve bahsettiği heyecan verici uzun da bence Pleiss..
Zaza konusuna gelince gelme ihtimali bence de yok ve açıkçası Zaza hepsinden daha heyecan verici bence ve Zaza gibi bir oyuncuya hücumu vasat demekte ciddi bir haksızlık gibi..Zazanın 20li yaşlarında Euroleaguede domine ettiği birçok maç hatırlıyorum

Shawn James'in bel sakatlığj kronik, tekrar geçirme olasılığı çok yüksek. Ama Jawai'nin tekrar emboli atması diğer insanlara göre yüksek ama yine düşük olasılık. Jawai riski James'ten daha mantıklı.

Lawal'a "post oyunu yok" demek haksızlık. En önemli hücum silahı.

Of adamın youtube'da highlight videosunu izleyip orada 1-2 tane post up pozisyonu vardı diye en önemli hücum silahı diyorsun :(
Lawal'in kaç tane maçını izledim bu yıl.Post up'ı falan yok.O kadar sürelik videolar Bonsu ve Furkan'dan da çıkarırsın illa ki.Koskoca sezon.Kaç tane pozisyon oluyor

James de Jawai de uzak olsun lütfen. Iki sezondur sakat adamlara ödemek zorunda kaldığımız paralardan ayrı bi takım kurulurdu!

Murat Özyer bu hafta içinde resmi açıklamaların geleceğini söylemişti, eğer yine bizi yanıltmıyorsa yarından itibaren resmi açıklamaları bekleyebiliriz.

[video=youtube;ZScqN2ULDGI]http://www.youtube.com/watch?v=ZScqN2ULDGI[/video]

Şu videodan bakabilirsiniz. Bir sezon önce, yarı finalde Tyus'a karşı performansı gayet etkileyici. Lawal'ın şutu hariç, hücum repertuarına dair fikir verebilir. Tabii aynı zamanda defansif katkısı da görülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...