2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo Hackett Pocuis Aradori Micov Erzeg Tibor çok iyi olurdu ender sinan cenk Kg Furkan iyi bi kimya herşey olabilir :D Bide Gelebale vardı dimi :)

Gelabale bizle alakası olmadığıni açıkladı.
Çok sevindim bu açıklamasina.

Yukarda ki kadro enfes. Ah keşke olsa. Hackett ve Muscala da olur.

Pleiss ve Nolan'a vereceğimiz parayi Hackett ve Muscala'ya harcarsak daha akıllıca bir hamle yapmış oluruz.

Arroyo-Hackett-Aradori-Pocius-Erceg ve Muscala 7lisi enfes bir yabancı rotasyonu olur.

Ender-Sinan-Cenk-KG-Furkan yerli rotasyonu ile de ligin en büyük favorisi oluruz.

Arroyo-Hackett-Ender
Aradori-Pocius-Sinan
Micov-Cenk
Erceg-KG
Furkan-Muscala

Bu kadro Euroleague'de çok can yakar Allah'in izniyle :)

Pota altı rotasyonu güçsüz gibi sanki. Bu yüzden Ender yerine yerli bir 4-5 yazılabilir kadroya.(Orhan-Cevher-Ermal-Oğuz)

Ben olsam Orhan Haciyeva'yi alırdım. Daha genç ve diğerleri gibi bizle sorun yaşamamiş birisi. Erceg ile 4 numarayı paylaşır. Gerekirse onlara KG ve Micov da yardım eder. KG de Furkan ve Muscala'ya 5 numara da eşlik eder.

Şu anda Hackett ve Muscala olsun diye dua edeceğim.

Allah'ım sen gül yüzüme :)

Nolan Smith de potansiyelli oyuncu olabilir ama Daniel Hackett+elit bir pivot bizi net final four adayı yapar. Şu kadroyu kurmuşken yönetim kesenin ağzını biraz daha açıp bu transferleri de yapsa keşke, bu fırsat bir daha kolay kolay gelmez.

Bu saatte sırf Hackett yazmak için girdim. :) Ergin Hoca, devre arasında Hackett transferini çok istemişti. Şu kadroya, deyim yerindeyse, cuk oturur. Keşke olsa... Bu forumda ismini yaza yaza getirdiğimiz çok oyuncu oldu. İnşallah bir yenisi daha Hackett ile olur. :)

Ben Ergin Hoca'nin Shawn James ve Jawai risklerini alacağını düşünmüyorum.

Eğer böyle bir risk alacak olsaydı Jamont'ta alırdı.

James ve Jawai olmaz bence. Olmamalı da...

Stimac Euroleague kalitesinde bir uzun değil. Ergin Hoca onu hiç istemez.

Lawal umarım olmaz.

Maric,Muscala,Pleiss,Mejri,Slaughter,Samuels isimlerinden biri olacak muhtemelen pivot.

Hayırlısı olur umarım takımımız adına.

Hackett'ı kimseye kaptirmayalim ama !!!

Hackett gercekten cok iyi bir oyuncu ama sanki Arroyo varken bizde cok verimli olmaz gibi. Hackett’ta Arroyo’da topu ellerinde isteyen ve takimin lideri olduklarini hissettiklerinde daha basarili olan oyuncular. Mesela bu sene Hackett, Milano’da Siena’daki kadar on plana cikamadi, nedeni ise Langford ve Jerrels gibi surekli topla oynayan oyuncularla oynamak zorunda kalmasiydi. Zaten ikisini bizim takimda ayni anda oynatmak da mumkun degil cunku 2 numara pozisyonumuz tamamen dolu. Hackett’i Arroyo’nun yedegi yaptigimizda ise bunu Hackett’a kabul ettirmek mumkun olmayacaktir.

Bu takimin lideri Arroyo ve Arroyo’nun iyi oynayabilmesi icin bunu hissetmesi gerekiyor. Dolayisiyla daha dusuk bir profilli ve Arroyo’nun yedekligini sorun etmeyecek bir guard sanki takim kimyamiza daha uygun olacak gibi. Ama takimimizda Arroyo olmasaydi kesinlikle ilk sirada tercih edecegim guard Hackett olurdu.

Arroyo-Hackett çok rahat beraber oynayabilirler Arroyo ile Langford kıyaslamak anlamsız, birinin basketbol oynama sebebi skor üretmesi, diğerinin aklı. Langford skor üretmeden katkı veremez Arroyo öyle değil çok rahat topu paylaşır zamanında Hawkins ile paylaştığı gibi.

C.Jerrels ve Langford topu seven,işin dozajını kaçırabilen oyuncular.Hacket'ın onlar varken orada ön planda olmaması gayet doğal.Arroyo'nun en büyük artısı işi daima dozajına göre ayarlamasıdır.Öyle bir durum olsa Jamont'la oynarken problem olurdu.Jamont'un düzen dışına çıkmaları,aldığı sorumluluklar vs.. 25 sayı atıyordu adam 1 maçta.Aynı fonksiyonu Hacket'a yüklersin olur biter.Arroyo paylaşımcı birisi + tecrübeli

Ben zaten beraber oynayamazlar demedim verimlerinin dusecegini soyledim. Kaldi ki ikisini ayni anda oynattigimizda Pocius ve Aradori’ den en az birine sure veremeyecegiz demektir.

Hackett gelirse ligde Arroyo'yu 7. Yabancı yaparsın kıytırık maçlarda bu adam 3 kısa pozisyonunuda üst düzey oynuyor bu arada Arroyo-Hackett verimlilik olarakta birbirini etkilemez katılmıyorum.

Hackett'in A Lisans'ı olmayan takıma gitmek istemediğini Siena'nın başkanı söylemişti. Bunun yanı sıra milli takımdan kaçması da sporcu karakterinin ne derece olduğunu sorgulatır. Yarın öbür gün 1-2 kötü sonuçta veya olası bir sıkıntıda kaçmayacağının garantisi olmayan bir oyuncu kendisi.

Hackett gerçekten bizi F4 adaylığına yaklaştırır. Ama biraz zor gibi geliyor bana hem Aradori hemde Pocius transferleri varken biraz abartı olmuş olur gibi geliyor bana.

O les Siena dan vefa icin kaldi oynadi dogru duzgun para almadan.

Hackett cuk oturur bizim takima savunmasi cok iyi, delici, sutu var, gerektiginde 1 numarayi cok rahat kaldirir, sorunmluluk alir, varsa boyle ihtimal dakika durmayalim. Gordon dan sonra combo icin en iyi tercih olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hackett kulüp takımından kaçamaz, bunun tazminatı olur. Milli takım kampına gitmemeye benzemez bu. Milli takım kampına gitmemesinin de belki bi sebebi vardır peşin yargılamak olmaz ama en azından şu kesin ki sözleşmeyi kafasına göre iptal edemez tazminat alırsın. Hackett gelirse Aradori, Pocius lüks olur diyenlere katılmıyorum. Hackett gelirse Arroyo daha çok maçta dinlenir çünkü Hackett, Nolan'dan daha iyi PG oynar. Bence her türlü Hackett bize lazım. Şartlar da olgunlaşmışken salça olmak lazım. Pivot seçimi de cuk oturursa ben ciddi manada F4'ü hayal görmem. Çünkü sonuca etki eden en iyi taraftar, elindeki malzemeyi en iyi kullanan koç bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...