2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[video=youtube;ZScqN2ULDGI]http://www.youtube.com/watch?v=ZScqN2ULDGI[/video]

Şu videodan bakabilirsiniz. Bir sezon önce, yarı finalde Tyus'a karşı performansı gayet etkileyici. Lawal'ın şutu hariç, hücum repertuarına dair fikir verebilir. Tabii aynı zamanda defansif katkısı da görülebilir.

Açıkçası şu videonun ilk 10 dakikasını izledim ve Lawal kesinlikle bizim ilk pivotumuz olamaz. Savunmada blok kovalıyor, pozisyon bilgisi çok zayıf ve konsantrasyonu düşük. Hücumda post oynuyo ama fundemantalı çok zayıf ve çok top kaybı yapıyor. Tek iyi yaptığı şey p&r oynayıp bitirmek heralde. Kesinlikle geldiği takdirde hayal kırıklığı yaratır bizde.

Alma ihtimalimiz varsa Jarvis Varnado'yu tercih ederim. Lawal, blok kovalayan ve savunmada çok fazla açık verebilen bir oyuncu. Mental sorunları da cabası.

Alma ihtimalimiz varsa Jarvis Varnado'yu tercih ederim. Lawal, blok kovalayan ve savunmada çok fazla açık verebilen bir oyuncu. Mental sorunları da cabası.
Şahsen Varnado'nun Lawal dan farklı olacağını düşünmüyorum. Varnado savunma meziyetleri çok iyi ama hücum da o kadar becerikli olduğunu düşünmüyorum d-league de bir kaç maçına rast gelmiştim bence blok yeteneği çok iyi savunma da pozisyon bilgisi de iyi ancak hücumda vasatı geçemiyor belki videolarda iyi sırtı dönük oynuyor ya da pick and roll oynuyor gibi gözüküyor ama youtube dan bir maçını izlerseniz eğer hücum becerileri vasat top eline gelince pota altında çok bocalıyor.Avrupa da ilk deneyimini de sanırsam İtalya 2. liginde bir takımda yaşamıştı.

Lawal´ in cok iyi oldugunu dusunmuyorum ama Euroleague´de Hines, Tomic, Dunston, Krstic, Dorsey, Lasme gibi oyuncular 1. sinif kalitede ise Lawal 2´ dir diye dusunuyorum.

Şahsen Varnado'nun Lawal dan farklı olacağını düşünmüyorum. Varnado savunma meziyetleri çok iyi ama hücum da o kadar becerikli olduğunu düşünmüyorum d-league de bir kaç maçına rast gelmiştim bence blok yeteneği çok iyi savunma da pozisyon bilgisi de iyi ancak hücumda vasatı geçemiyor belki videolarda iyi sırtı dönük oynuyor ya da pick and roll oynuyor gibi gözüküyor ama youtube dan bir maçını izlerseniz eğer hücum becerileri vasat top eline gelince pota altında çok bocalıyor.Avrupa da ilk deneyimini de sanırsam İtalya 2. liginde bir takımda yaşamıştı.

Jerusalem ve Roma'da da oynadı. Erceg gibi savunma defoları olan bir oyuncu varken 5 numaranın iyi savunmacı olması gerekiyor ki final serisinde boyalı alanda ne kadar sıkıntı çektiğimiz ortada. İyi bir oyun kurucun varsa, Varnado hücumda da ortalama bir katkı verir.

Daniel Hackett kampı terkettiği için İtalya Basketbol Federesyonu'nun 5-12 ay arası İtalya içi ceza vereceği konuşuluyor , eğer durum böyle olursa Hackett İtalya'dan ayrılacak. Pusuda bekleyen kulüpler vardır şu saatten sonra. Efes veya karşı taraf ilgilenir mi bilmiyorum ama düşünürlerse rahat alırlar. Hackett'ın a ayrılışıyla Aradori'nin üzerine binen skor yükü biraz daha artmış oldu ben memnun oldum açıkçası :) Yine 25 sayı attı Aradori hazırlık maçında, çok potansiyelli ve underrated bir oyuncu. Bu seneki gidişatımızı net etkileyecek Aradori'nin takım içinde aldığı sorumluluk(skor + karakter ) ben çok şey bekliyorum.

Aynen Hackket'a tekmeyi vurmuş İtalya Federasyonu. Eğer Nolan Smith'le anlaşmadıysak Hackett tam bir combo guard görevini üstlenir. Hem de kendini kanıtlamış bir isim.

Daniel Hackett kampı terkettiği için İtalya Basketbol Federesyonu'nun 5-12 ay arası İtalya içi ceza vereceği konuşuluyor , eğer durum böyle olursa Hackett İtalya'dan ayrılacak. Pusuda bekleyen kulüpler vardır şu saatten sonra. Efes veya karşı taraf ilgilenir mi bilmiyorum ama düşünürlerse rahat alırlar. Hackett'ın a ayrılışıyla Aradori'nin üzerine binen skor yükü biraz daha artmış oldu ben memnun oldum açıkçası :) Yine 25 sayı attı Aradori hazırlık maçında, çok potansiyelli ve underrated bir oyuncu. Bu seneki gidişatımızı net etkileyecek Aradori'nin takım içinde aldığı sorumluluk(skor + karakter ) ben çok şey bekliyorum.

Nolan'dan vazgeçip kadroya dahil etsek keşke.
Ligin net favorisi oluruz.
Aradori de devreye girerse bize gelmek ister.
Bu fırsatı kaçırmayalım...

Hackett'ın İtalya'dan ayrılması kötü olur.
Yolunun buralara düşme ihtimali olur ciddi ciddi.
Tabi bize değil, büçe böyle sınırlıyken.

Hackett'ın İtalya'dan ayrılması kötü olur.
Yolunun buralara düşme ihtimali olur ciddi ciddi.
Tabi bize değil, büçe böyle sınırlıyken.

Hackett pahalı bir oyuncu değil. Hazır ceza almışken gayet makul ücretlere getirebilirsin. Nolan'ın fiyatına birkaç kuruş eklersen alırsın Hackett'i. Yönetim de böyle bir durumda lütfetsin de azcık bütçe yaratsın.

Şuanki Micov,Pocius,Aradori ve Kerem transferleriyle ne kadar maliyet oluştu? Hepsi bütçeye uygun transferler. Heralde belirli bir miktar kalmıştır böyle bir transfere para.

Olası bir durum için heyecan yapmaya gerek yok ama arkadaşın dediği gibi olur da Hackett Türkiye'ye gelirse o takım biz oluruz.Rakip takımlar kontenjanını doldurdu daha kimi alacaklar? Ama bizim de ne kadar çaba göstereceğimiz önemli.Ben çaba göstereceğimizi falan sanmıyorum.Ancak Ergin hoca bastırırsa olur bu iş.Tabi Hacket'ı pusuda bekleyen sağlam bütçeli klüpler de olur..Onlar bize bırakırsa alırız

Hackett pahalı bir oyuncu değil. Hazır ceza almışken gayet makul ücretlere getirebilirsin. Nolan'ın fiyatına birkaç kuruş eklersen alırsın Hackett'i. Yönetim de böyle bir durumda lütfetsin de azcık bütçe yaratsın.

750 bin-800 bin euro ya oynar.
Gerekirse 1 milyon euro verelim.
Ünal Başkan Spa için harcayacagi parayı yani 2-3 milyon euro yu Hackett ve pivot transferi için harcasın.
Hackett'ı özellikle Ülker ve Efes'e kaptirmayalim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...