2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hackett için bütçe olduğunu sanmıyorum.Smit yerine gelsin demek kolay da Smith 300 bin civarına oynayacaktı.Hackett kabul edecek mi o civardaki maaşı?En az 800 bin civarı ister o da en az

Nolan Smith'i önce açıklayıp sonra silme olayı umarım bu Hackett'in durumuyla ilgilidir. Ama Milano'dan ayrılma durumu olsa dahi ben Rus kulüplerinin bize yedireceğini sanmıyorum.

Ancak şöyle bir durum var. Bu hafta içi transferler açıklanacak demişlerdi. Orda Nolan adı açıklandıktan sonra geri dönüşü olmaz. Yani o açıklandığı anda bu transfere imkansız gözüyle bakabiliriz.

Hackett olayi ergin hocanin kulagina gittiyse ki gitmistir bir sekilde zorlariz gelir mi bilemem tabii. Nolan resmi sozlesme imzalamadi diye biliyorum summer leaguede capraz baglari kopsa ne olacak? Anlasilmistir sadece birde belki on protokol.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hackett'ı alma imkanımız yok.Hem bütçemiz yetmez hem de yeteri kadar kısa oyuncumuz var.

Daha bundan 2 hafta önce, ortada bi transfer dedikodusu yokken Carlon Brown'la Nolan Smith'in adı çok yazılmıştı burada.Carlon Brown bize gelseydi Nolan Smith başka takıma gitseydi bu defa da Carlon Brown küçümsenecekti muhtemelen.

Nolan Smith hakkında olumlu düşüncelerim yok ama olumsuz düşüncülerim de yok.Eurocup istatistikleri ve Ergin Hoca'nın isteği Nolan'dan umutlu olmam için yeterli referanslar.Bekleyip göreceğiz.

Keza Aradori'nin Eurobasket maçlarını izlemiştim ama hafızamda pek kalmamış.Ama basketbol bilgisine güvendiğim başta Eyüp Yıldız olmak üzere Aradori transferini çok olumlu buldular.Bu da beni mutlu etti.

Ben Micov ve Pocius'un potansiyelli oyuncular olduğunu ve kendi standartlarında oynadıkları taktirde çok üst düzey katkılar vereceklerini düşünüyorum.Pocius ve Micov içimi rahatlatan/garanti transferler oldu.

Şu anda gelecek uzun önümüzdeki yıl ne kadar iddialı olacağımızı belirleyecek.Potansiyeli ve standardı düşük bir uzun alınırsa top 16'dan öteye gidemeyiz.EL seviyesinde bir uzun alınırsa final eight için favori olur, final four için küçük de olsa umutlu oluruz.

Arroyo & Hackett.

Micov, Aradori, Pocius. Kısalara bak, çiçek gibi :)

Hackett hamlesi keşke yapılsa, dengelerin yönünü bize doğru kaydırıcı bir iş olur. Üzerine üst düzey bir pivot takviyesi ile çok daha başka şeyler konuşur hale geliriz.

Bazılarının dediği gibi başkan elini cebine atmaya niyetliyse Hackett bizde Arroyo varken Spanoulis'ten daha önemli hamle olur, buyursun Hackett'i alsın yani... Normalde bütçemiz yetmeyecek Hackett'e ama atıyorum guard+pivota 1milyon euro değil de Hackett+sağlam bir pivota toplam 2,5m euro verilse bu takım F4 adayı olur. Takımın top, ilam bütçesi de abartı olmaz, futbolun gelirleri değerleri farklı ama işte o zaman acıyorum bazı saçma sapan futbolculara giden paralara. Bizim için ufak fark olan bu para ligde bizi net favori yapacakken, Avrupa'da da F4 adayı yapacakken şubeyi çok düşünse başkan el atar.

Hacket topu elinde tutmayı seviyor ve Arroyo nun backupı olmayı kabul etmez diyen arkadaşlar olmuş ancak küçük bir hatırlatma yapmakta fayda var Langfordun yedeği olmayacak Arroyonun olacak, şu an avrupada oynayan her oyun kurucu Arroyo ya saygı duyuyordur. Bir tek biz elimizdeki oyuncuların değerini bilmiyoruz...

Ben zaten şu bütçenin bu kadar keskin sınırlarla belirlenmesini, esneklik payı olmamasını saçma buluyorum. Pivotla comboya 1m ayırdıysan 2'ye çıkar 2.5'a çıkar. Bununla fakirleşecek değil koca Galatasaray. GSYİAD'a üye iş adamları 100'er bin dolar koysa yine artr o bütçe 1-2m. Niye bu kadar sıkı sıkıya kapalılar anlamıyorum. Futbolda çar çur edilen paranın 10'da biri şuraya harcanmış olsa Galatasaray, EL'de kafaya oynardı.

Şimdi abi; Micov 800, Pocius 600, Sinan 900, Arroyo 1.2, Furkan 1.3, Zoran 700, Aradori 300. Buradan 5.8 milyon dolar ediyor. Geriye kalan Cenk, Ender ve Kerem 2milyon dolar etse 7.8 oluyor. Düz hesap 8 milyon dolar diyelim.

8 milyon dolarlık bütçe harcamışız şuan ve 10 milyon dolarlık bütçemiz varsa geriye kalan 2 milyon dolara Hackett + Pivot alabiliriz.

Hadi belki biraz fiyatın üstüne çıkarız da 2 değil 2.5 milyon dolar olur.

Şuan bütçeye göre öyle uçuk kaçık transfer yapmadık hatta Marko'dan kardayız, Aradori çok ucuza geldi. Keza Pocius'da öyle. Şuan geride iyi bir bütçemiz kalıyor.

Aradori Italya milli takim kampindan ayrilip Istanbula geliyor aksama imza atmak icin. Yani anlasilan oyuncularla yavas yavas imzalar atiliyor. Pocius da daha once gelip saglik kontrollerinden gecmisti. Yakinda Micov ve summer league sonrasi Nolan da gelecek

Hackett gelirse çok müthiş bir hamle olur bence. Hackett savunmada tıpkı Marko gibi seviye atlatır. Ayrıca içeri drive yeteneğini söylemeye gerek yok. Ama Hackett için Pivot oyuncu bütçesi kısılmamalı tabi. İyi bir pivot çok fark yaratır

Ortaya çıkan bu "Hackett fırsatı" beni ciddi anlamda heyecanlandırdı.

Twitter'dan Ergin Hoca ile şube sorumlusu zatı biraz dürtsek etkileriz belki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...