2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sponsor ile birlikle açıklanacak bence. Sponsorun ismini duyurmak için iyi yöntem bunu da koz olarak tutuyorlardır . Sonuçta transferlerle daha çok medyada haber çıkacak bu şekilde düşünmek lazım. Kızılması gereken nokta neden sponsor hala bulunmadı .!

Arkadaş resmi site iki transfer açıklayacak bi askeri geçit töreni yapmadıkları kaldı.

Amma uyuşuk şube hayret bişey be kardeşim.

Mümkünse bişey değişmesin, bi an önce kadronun omurgası belli olsun ve rahat edelim artık. Ağustos ayına gireceğiz ya.

Benim tahminim 8 yabancı olacak Jawai 8. yabancı olarak kalabilir,eğer doktorlar oynar raporu verirse.Nolan isminin değişeceğini umuyorum yönetim pivot olarak Lampe anlaşacağını umuyorum.

Nolan'ı benimsedim ben, gelirse burun kıvırmam ama değişecek isim o diyorsanız en azından diğerleri yerinde kaldı diye sevinirim. Jawaii 8 olarak kabulümdür. Her ne kadar yumuşak kaçacak olsa da dandik bir pivot gelmesindense Lampe'ye de kabulum. Zaten Jawaii 8. olarak kalırsa Lampe-Jawaii pivot rotasyonu doyurucudur.

Lampe benim içimden geçen pivot sırtı dönük oyunu var şutu var isterim açıkçası veya samorda sumers olabilir E.A. da oynayan ama sağlıklı jawai 8. olarak isterim açıkçası.

Pocius değişsin diyenleri anlamıyorum. Pocius bu sene bu takımın enerjisi olacaktır. Asla da değişime girmemelidir ki sağlık kontrolünden geçti unutun onu. Değişim olacağı bile belli dğeil sadece ortaya atılmış bir iddia. Bu tarz şeylerden fantezi üretmeyelim hemen. Ben Nolan'ın da değişmeyeceğini düşünüyorum ama bakalım.

Jamont Gordon twitterdan Galatasaray a herhangi saygisizligi olmadigini kendisi icin yapilan tum seyler icin minnettar oldugunu soyledi. Galatasaray a karsi oynarsam da elimden geleni yapacagim dedi.

Jamont Gordon'ı ask.fm'den bir süredir takip ediyorum. Adam 'I love money' diyor başka bir şey demiyor:) birisi "650k dolars?" yazmıştı jamont "650k euros?" diye cevap vermişti. Yani 400-500 bin dolara oynayacağını falan hayal etmeyin. Ben de seviyorum gordon'ı ama şartlar ortada.

Transferler yarin aciklanacakmis guya.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray Liv Hospital, yeni isimlerini açıklıyor.

Daha önce Martynas Pocius, Pietro Aradori, Nolan Smith ve Kerem Gönlüm’le anlaşan Sarı kırmızılılar yarın resmi açıklamaları yapacak.

Oyuncu tarafından imzalanan sözleşmelerin yönetim tarafından da imzalanmasının ardından transferler resmileşecek.

Öte yandan Galatasaray Liv Hospital, pivot transferinde de yol aldı. Gani Lawal’i ilk sırada tutan ve Aleks Maric ile Vladimir Stimac’la da görüşen Sarı Kırmızılar, Nate Jawai’yi den gelen haberi de değerlendiriyor.

Ancak burada kararın Ergin Ataman’da olduğu ifade ediliyor. 1 pivot alacak olan Sarı Kırmızılarda coach Ataman, risk alıp Jawai’yi tercih edebilecek ya da görüşmeleri süren ve belli aşamaya gelen diğer 3 isimden birinde karar kılacak.

Ataman’ın bu hafta içinde kararı vererek transferin netleşebileceği belirtiliyor.

Kaynak: ÖZEL – Galatasaray transferde işi bitiriyor | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...