2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pivot için Aaron Baynes, Justin Hamilton ve Mike Muscala tercihleri çok iyi olur yaz liginden. Getirmesi zor ama Joel Freeland ilaç olabilir. Nba ve yaz ligi pazarına yönelip oyuncu havuzumuzu arttırmalıyız.

Göksenin Daçkaya mı gitti bilgisi olan var mı kiralık falandır umarım. Oktay Mahmutinin elinde yeniden parlayacaktır.

10+ sure bilecegi maksimum takim Besiktas, Dacka, Banvit, KSK olur Goksenin'in. Bu seviyeye cikabilirse basaridir, potansiyeli zaten cok yuksek degildi, sakatliktan sonra tamamen coktu.

Nikolov ve Ege'den cok umitliyiz, potansiyelleri yuksek insallah Teoman Orge olmayi tercih etmezler.

10+ sure bilecegi maksimum takim Besiktas, Dacka, Banvit, KSK olur Goksenin'in. Bu seviyeye cikabilirse basaridir, potansiyeli zaten cok yuksek degildi, sakatliktan sonra tamamen coktu.

Nikolov ve Ege'den cok umitliyiz, potansiyelleri yuksek insallah Teoman Orge olmayi tercih etmezler.

İnşallah renkdaş sakatlık onu çok geriye götürdü ben KSK veya memleketi Trabzon'a ya gitmesi ve yeniden dönmesi taraftarıyım orda süre bulup dönünce daha fazla katkı sağlayabilir.

Murat Özyer: Takımlarımızın yapılanması ile ilgili açıklamalar bayramdan sonra olmak zorunda. İmkanlar içinde en iyi takımlarımız "parçalı "ile sahada olacak , merak etmeyin lütfen.

Murat Özyer: Takımlarımızın yapılanması ile ilgili açıklamalar bayramdan sonra olmak zorunda. İmkanlar içinde en iyi takımlarımız "parçalı "ile sahada olacak , merak etmeyin lütfen.

Niye bayramdan sonra olmak zorundaymis ya ?
Şube Müdürü sensin diye en çok merak ediyoruz ya zaten ?
Acaba bugün kim gidecek ?
Acaba bugün nasıl kötü bir haber alacağız diye merak ediyoruz...

Bu sezon transferde hep nokta atışı yapıyoruz,transferlerin tek kötü yanı hepsinin sözleşmelerinin 1'er yıllık olması,özellikle Aradori ve Micov.

Aradori'nin mac ozet linkleri guzel olurdu hatta tamami olsada olur atlaya atlaya izlerdik oyunda aldigi sureler icerisinde.

Ben bir iki tane buldum ama trailer tarzinda yapmislar birsey anlasilmiyor.

basketdergisi @basketdergisi

SON DAKİKA | Pınar Karşıyaka, Galatasaray'ın da gündeminde olan Gani Lawal ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...