2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* Pınar Karşıyaka GSnin de gündeminde olan Gani Lawal ile anlaştığı söylenmişti ancak KSK yöneticisi Yusuf Güven: “Gani Lawal menajerler tarafından önerilen isimlerden, ancak yüksek maliyeti nedeniyle transferi düşünmüyoruz.” diye açıklama yaparak konuya açıklık getirdi.

Umarım bu adamdan daha iyisini alabiliriz.

@ismailsenol

KSK yöneticisi Yusuf Güven: "Gani Lawal menajerler tarafından önerilen isimlerden, ancak yüksek maliyeti nedeniyle transferi düşünmüyoruz."

https://www.facebook.com/photo.php?v=662848357129914&set=vb.324583360956417&type=2&theater 86-84 biten maçın 2dk lik özeti . Aradori'nin 21-23 sayısı var sanırım video'da. 1.20 ye dikkat :) 1.30 daki asist te çok iyi devamında zaten birebir üzerinden 3lükler. Aman nazar değmesin.Maşallah diyin :)

Bizimle imzalamktan oldukce mutlu gozukuyor twitterda buda mutlaka performansina yansimistir. Marko'dan da referans aldigini dusunuyorum, hem takim, hem taraftar, hem koc ve oyun sistemimiz hakkinda. Bu tip patlama yapmak isteyen oyuncular icin bicilmis kaftaniz.

Futbolcu basketbolcunun transferini acikliyor basketbolcu diger bir transfere takim arkadasim diyor diger biri galatasaraya hosgeldin tweetlerini rtliyor bi tanesinin menajeri transferi acikliyor biz sponsor bekliyoruz bulup oyle aciklayacakmisiz sponsora bedavadan reklam. kurumsallık level 87

Çok samimi söylüyorum.

Şu forumdan en az 20 kişi sayarım Murat Özyer'in yaptığı görevden daha fazla daha iyi daha güzel işler yapacak renkdaş.

Böyle iş bilmez yönetici nerden buluyor Ünal Başkan !!!

"Nolan oldukça başarılı olacaktir" nereden böyle kesin bir yargıya ulaşıyorsunuz merak ediyorum. Sonradan beğenilmemesi'nin sebebi çünkü Nolan'ı sadece istatistik üzerine tanıyorduk ve istatistik leri göze iyi geldi ama sonradan maçlarını izleyince beklentilerin altında bir oyuncu olduğu görüldü belki herkes için bu kanı doğruluk teşkil etmez ama sonradan beğenmeyen arkadaşların bu durum dan ötürü beğenmediğini düşünüyorum.

Yazılanları okudukça hayret ediyorum gerçekten. Nedir bu Murat Özyer takıntısı hepimizdeki. Yani işin açıkçası ben görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Sponsoru kendisi mi bulamamış? Whalen'ın maaşını kendisi mi cebe atmış? Transferler yapıldı işte. Sadece uzun transferi kaldı. Onun içinde uğraşılıyor. Mejri kabul etmiş olsaydı şuan transferi bitirmiştik. Yönetimin sponsor için transferleri elinde koz olarak bulundurmak istemesinin neresi yanlış. Sponsorun mantığı kendi reklamını yapıp getiri elde edebilmesidir. Bizimde sponsor için ortaya koyabileceğimiz elimizde ne kadar fazla argüman olursa sponsorlarla yapılan pazarlıkta elimiz o kadar güçlenir. Okudukça hayret ediyorum gerçekten. Biraz sabır diyeceğim de sabır edecek bir şey de yok ortada. Uzun transferi hariç transfer bitti. Sponsor ise Murat Özyeri aşan bir konu. Futbolda bile sponsor bulunamadı. Düşünün nasıl bir durumdayız. Twitter muhabbeti tamam yanlış ama Ünal Aysal içinde ortalığı yakıp yıkalım o zaman. Onunda yerine getiremediği bir sürü söylemi bulunmakta ama küçük bir kesim hariç kimse onun için istifa et tarzı şeyler söylemiyor. Neyse biraz daha sakin kısacası.

Transferlere gelince Aradorinin şu milli takım performansı ne kadar ölçü olur sonuçta hazırlık maçı oynadıkları ama çok isabetli bir transfer olmuş. Şutu gerçekten çok temiz. Paslarıda iyi. Gerçekten iyi transfer. Nolan transferide bitmiş görünüyor. O transferi çoğu kişi Gordon'un yerine diye düşünmüş ama açıkçası ben o pozisyon için Pocius'un alındığını Nolanın ise geçen seneye oranla doğan +1 yabancı hakkı olarak alındığını düşünüyorum. İzlediğimiz kadarı ile skorundan çok takımı oynatan bir guard. Arroyonun yaşı malum. Enderin performansıda malesef çok inişli çıkışlı. Gordon kalmış olsa bile oyunun belli bölümleri bile olsa 1 numarayı tek başına Gordona emanet ederek kolay kolay oynamak mümkün değil. Ne kadar dengesiz olduğu malum. O yüzden Nolan tercihi özellikle tutarsa Arroyo sonrası içinde güzel bir transfer gibi görünüyor.

Kızılyıldız Marjanovic için yaptıgımız buy-out teklifini red etmiş. Keşke alabilsek. Savunmada Kızılyıldızdakine göre daha saglam dururdu. Sonuçta EL'de oynayacak. Scout raporlarında da iyi bir savunması oldugu yazıyor.

Marjanovic'i istedigimize göre size olarak kalıplı biri istiyoruz. Sofo gibi. Görünen o ki bu yolun sonu Jawai'ye çıkıyor.

Nolan Smith'e niye bu kadar burun kıvrılıyor anlamış değilim. Jamont Gordon az mı saç baş yolduruyordu. Geçen sene Playoff lara kadar denmedik laf kalmamıştı adama. İnsanları bi anda vezir yapıp ertesi gün rezil etme konusunda üstümüze yok. Başka takımlar böyle hamleler yapıp tuttuğu zaman yönetime sallıyoruz biz hiç bulamıyoruz diye ama bizden bu tarz bir hamle geldiğinde hak ettiği övgüyü göstermiyoruz. Nolan tutar tutmaz yada transferi olur olmaz bilmiyorum ama bence bu tarz bir hamle yapmalıydık. Eğer gerçrkleşirse transferi oldukça mutlu olurum

Ben bu transferde sana güveniyorum :) Tempoyu yükseltecegimiz zaman oyuna girecektir. Sete sette ise ona uygun ortamı hazırlamalıyız. P&R oyunlarını yüksekten oynamalıyız yada uzunları dışarı çıkarıp ona koridor açmalıyız.

Bu transferleri açıklayın artık yahu!! ısrarı nedir? Ne bu kardeşim transfer ilan edilince başın göğe mi erecek? Transferlerin bittiğini biliyorsun işte. Hatta oyuncular açıkladı menagerleri açıkladı birbirlerinin transferlerini bile açıkladılar. Ee nedir bu ısrar? Her şey bitmesine rağmen açıklanmıyorsa kulübün bir planı olduğunu düşünmüyor musun? İlla bildiğin şeyin açıklanmasını beklemek için nedir bu ısrar?

"Hani Pivot nerede kaldı! , "Hala alamadınız şu pivot'u!!!" tarzı sitemler olsa anlayacağım. "Açıklayın ya Aradori'yi!!!" diye her gün 3 sayfa post giriliyor. Ki benim mantığıma göre artık pivot transferinde de acele etmemeleri daha iyi. Bak LAwal'a teklif yapsak kaba eti tempra olacakken şimdi menagerleri, ona buna teklif ettiğinden tempradan iniş olmuştur. Artık tüm takımlar kadrosunu neredeyse tamamladı. Ortadaki uzunlar hep bize önerilecektir. Gözden kaçmış uzunlar bile Ataman-Uluğ ikilisinin önüne getirilecektir. Bence hiç acelesi yok bu durumun.

Gene de pivot transferini hemen olsun isteyen olabilir. Onlara da saygı duyuyorum. Fakat bitmiş Pocius Aradori Micov transferleri açıklanmıyor diye koordinatöre kızıyor olmayı anlamıyorum.

Ben bu transferde sana güveniyorum :) Tempoyu yükseltecegimiz zaman oyuna girecektir. Sete sette ise ona uygun ortamı hazırlamalıyız. P&R oyunlarını yüksekten oynamalıyız yada uzunları dışarı çıkarıp ona koridor açmalıyız.

Eyvallah Hakkı :) Bence iyi bir isim. Gordon'ın yerine diye bakmamalıyız. Combo guard değil oyun kurucu kendisi. Yani Arroyo'ya backup için Ender'in yerine aldık bence. Eksikleri tabiki var eksiksiz bir oyuncu değil ancak doğru kullanıldığında çok etkili olacaktır. Geçen sene hiç hızlı hücum yapmıyorduk oyun olarak üstün olduğumuz maçlarda bile vurup gidemiyorduk tempo yapmadığımızdan dolayı. Bu eksiğimize de iyi gelecektir. Kendisine alan açıldığı zaman potaya çok etkili gider. En iyi yaptığımız şeylerden biri olan doğru spacing ile uzunları ve şutörleri iyi besler. Tempoyu yakaladığında hem atar hemde pas kanallarını çok iyi görür. Muadili Amerikalı guardlara göre basketbol zekası ve pas yeteneği çok iyi çünkü. Ben ümitliyim bence iyi katkı verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...