2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transferleri açıklayın artık yahu!! ısrarı nedir? Ne bu kardeşim transfer ilan edilince başın göğe mi erecek? Transferlerin bittiğini biliyorsun işte. Hatta oyuncular açıkladı menagerleri açıkladı birbirlerinin transferlerini bile açıkladılar. Ee nedir bu ısrar? Her şey bitmesine rağmen açıklanmıyorsa kulübün bir planı olduğunu düşünmüyor musun? İlla bildiğin şeyin açıklanmasını beklemek için nedir bu ısrar?

"Hani Pivot nerede kaldı! , "Hala alamadınız şu pivot'u!!!" tarzı sitemler olsa anlayacağım. "Açıklayın ya Aradori'yi!!!" diye her gün 3 sayfa post giriliyor. Ki benim mantığıma göre artık pivot transferinde de acele etmemeleri daha iyi. Bak LAwal'a teklif yapsak kaba eti tempra olacakken şimdi menagerleri, ona buna teklif ettiğinden tempradan iniş olmuştur. Artık tüm takımlar kadrosunu neredeyse tamamladı. Ortadaki uzunlar hep bize önerilecektir. Gözden kaçmış uzunlar bile Ataman-Uluğ ikilisinin önüne getirilecektir. Bence hiç acelesi yok bu durumun.

Gene de pivot transferini hemen olsun isteyen olabilir. Onlara da saygı duyuyorum. Fakat bitmiş Pocius Aradori Micov transferleri açıklanmıyor diye koordinatöre kızıyor olmayı anlamıyorum.

Burda o kadar cok sey oluyo ki insan haliyle guvenemiyor. Yani bugun anlasilan oyunculardan baska takima giden olursa sasirmam

Butda o kadar cok sey oluyo ki insan haliyle guvenemiyor. Yani bugun anlasilan oyunculardan baska takima giden olursa sasirmam

Adaşım haklı ya.Bu menajerlere ne kadar güvenilir ki ? Mesela Micova aniden Real Madrid teklifi gelse Misko denen şerefsiz mutlaka bi yolunu bulup Micovu Reale götürmeye çalışır.Bir diğer örnek Aradori.Şuan milli takım kampında inanılmaz bi performans sergiliyor ve kendisi sudan ucuz.Başka takımın araya girmemesi ne malum ? Bunlar küçük ihtimal ama insan korkuyor işte..

Micov ve Aradori ile sözleşme imzalanmamış olsa şimdiye kadar elli tane takıma giderlerdi.Ne diye belirsizliğin neticelenmesini beklesinler?İkisi de Avrupa'da ciddi piyasası olan oyuncular.Ama farkındaysanız herhangi bir takımla isimleri bile çıkmıyor.Misko gibi bir menejer şimdiye kadar çoktan pazarlamıştı Micovu

Beyler imzalar atildiysa kim kimi nereye kaçırıyor azıcık mantık. Aradori'nin imzayi attığını Sportando söylemisti. Ki bencr hepsi imza atti. Pocius olsun, Aradori olsun yeni evlerini çoktan sahiplenmisler. Aradori biosunu Istanbul yapmış. Korkmayin bu kadar.

Bu kadar Furkan'ı bir arada ilk defa görüyorum:)))

Hepsine ortak yanıt vereyim. Sizler GS ile yakından ilgili insanlarsınız. Transferlerin ne durumda olduğunu da hepimizden iyi biliyorsunuz. Öyle olumsuz bir yanından yakalayayım da çemkireyim demeye gerek yok. Aradori Pocius sağlık kontrolünden geçti biliyorum, siz de biliyorsunuz. Kerem'İn geldiğini aylar öncesinden biliyoruz. Cenk sorun çıkardı Daçka veya Telekom'a gitme durumu var. Onu da dert etmiyorum ben açıkçası bu kısa rotasyonunda. Kulübe de biz nelerini biliyoruz diyerek haksızlık ediyorsunuz. Ona bakılırsa B sınıfı oyuncu beklerken çok defa A Class oyuncu da alındığı oldu bunu unutmamak lazım

Bakın tarihte görülmemiş şekilde Spor bakanlığı anında başkana yanıt vermeye kalkıyor saçmalıyor. GS devletten nemalanıyor algısı oluşturmaya çalışıyorlar. VE O kadar kastırmalarına rağmen bunu da bulamamışlar. Kulüp zor durumda. Tarih boyunca bu kadar açık bir şekilde bir kuruma saldırılmamıştı hiç. Bu anlamda destek olmak lazımken gereksiz polemik arayışlarına girmeye gerek yok. Transferler bitti işte. Nolan da bitti mi bilmiyorum sizden daha fazla bildiğim bir durum yok. Ama destek vermek zorunda hissediyorum kendimi. Yarın başbaşa kaldığımızda gene kulübü eleştiririm ama dışarıdaki çıyanlara da yem ettirmemek lazım

Bu transferleri açıklayın artık yahu!! ısrarı nedir? Ne bu kardeşim transfer ilan edilince başın göğe mi erecek? Transferlerin bittiğini biliyorsun işte. Hatta oyuncular açıkladı menagerleri açıkladı birbirlerinin transferlerini bile açıkladılar. Ee nedir bu ısrar? Her şey bitmesine rağmen açıklanmıyorsa kulübün bir planı olduğunu düşünmüyor musun? İlla bildiğin şeyin açıklanmasını beklemek için nedir bu ısrar?

"Hani Pivot nerede kaldı! , "Hala alamadınız şu pivot'u!!!" tarzı sitemler olsa anlayacağım. "Açıklayın ya Aradori'yi!!!" diye her gün 3 sayfa post giriliyor. Ki benim mantığıma göre artık pivot transferinde de acele etmemeleri daha iyi. Bak LAwal'a teklif yapsak kaba eti tempra olacakken şimdi menagerleri, ona buna teklif ettiğinden tempradan iniş olmuştur. Artık tüm takımlar kadrosunu neredeyse tamamladı. Ortadaki uzunlar hep bize önerilecektir. Gözden kaçmış uzunlar bile Ataman-Uluğ ikilisinin önüne getirilecektir. Bence hiç acelesi yok bu durumun.

Gene de pivot transferini hemen olsun isteyen olabilir. Onlara da saygı duyuyorum. Fakat bitmiş Pocius Aradori Micov transferleri açıklanmıyor diye koordinatöre kızıyor olmayı anlamıyorum.

Abi açık ve net olarak güvenmiyorum ben Murat Özyer'e, her an bir aksilik çıkacak diye korkuyorum açıkçası. Adamın transferle ilgili attığı tweetlerin yüzde 99'unda sonuç ters oluyor. Ne dese tam aksi çıkıyor...

Keşke resmileşse de rahat bi nefes alsak diyorum o bakımdan :(

Cenk' in istediği ücret yüksek ise çokta ısrar edilmesi gerektiğini düşünmüyorum takım zaten şutör bir kimliğe sahip. Geçen senede cenk in inişli çıkışlı performansını biliyoruz bence olmazsa olmaz değil.

Arroyo-Smith-Ender-Aradori-Pocius-Sinan-Micov kısa rotasyonu bence nitelik ve nicelik olarak yeterli. Cenk çok yüksek ücretler istiyorsa tutulmayabilir. Her ne kadar Cenk'i çok sevsemde şu rotasyonda Ergin hoca'nın ona çok sanş vereceğini de düşünmüyorum. Kalıp şu takımda bayrak adamlardan biri olabilir fakat parayı tercih ederse de dur denmemeli artık.

Arkadaşlar çok pardon ama konuya balıklama atlayacağım. Bu "combo,mombo" nedir ya! Herkes bi "combo" tutturmuş gidiyor. "Combo" ne demek abi? Veya diğer yabancı terimler. Şu yabancı sözcüklerin Türkçe karşılığını yazında biz de bilelim ne demek istediğinizi.Amerikan Ulusal BSketbol Ligi ve Avrupa Ligi izleye izleye Türkçeyi unutmuşsunuz.
Saygılar,kardeşlerim :)

Arkadaşlar çok pardon ama konuya balıklama atlayacağım. Bu "combo,mombo" nedir ya! Herkes bi "combo" tutturmuş gidiyor. "Combo" ne demek abi? Veya diğer yabancı terimler. Şu yabancı sözcüklerin Türkçe karşılığını yazında biz de bilelim ne demek istediğinizi.Amerikan Ulusal BSketbol Ligi ve Avrupa Ligi izleye izleye Türkçeyi unutmuşsunuz.

Abi şimdi 'öoyunun her iki yönünü de oynayan patlayıcı gücü yüksek oyuncu'' mu diyelim :D

Pocius ve Micov transferlerini ilk yabancı kaynaklardan duyduk.Aradori transferini İsmail Şenol'dan öğrendik.Nolan Smith'i Tanju Çiçek'ten.

Sportando, İsmail Şenol, Tanju Çiçek ve Eyüp Yıldız dışındakilerin verdikleri duyumları kaale almıyorum ben.

Mahir Abi, combo guard'dan kasıt 1 ve 2 numaralı pozisyonların her ikisini de oynayabilecek bir oyuncu profili. Yani forumca aranan oyuncu zaman zaman takımın hücumlarını organize edebilecek zaman zaman da skorer kimliğe bürünebilecek bir isim.

Türkçe kullanma konusunda da haklısın ben de özen gösteriyorum ama basketboldaki bazı terimlerin Türkçe karşılığı tam olmuyor malesef.

Yabancı kelime kullanımına itiraz edebilmek için öncelikle en temel dilbilgisi kurallarına uyuyor olmak gerek; -de ekinin doğru kullanımı gibi.

Kaldı ki ikamesi olmayan yabancı terimlerin yaygın kullanımlarını eleştirmek oldukça yersiz. Hele ki konu spor ise...

Ofsayt, frikik, stoper, penaltı, faul, basketbol(!), forvet gibi onlarca yabancı kökenli spor terimi var yaygın bir sekilde kullanılan.

'Kankha naber yhaa' minvalindeki iletileri engellemek daha doğru olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...