Bu transferleri açıklayın artık yahu!! ısrarı nedir? Ne bu kardeşim transfer ilan edilince başın göğe mi erecek? Transferlerin bittiğini biliyorsun işte. Hatta oyuncular açıkladı menagerleri açıkladı birbirlerinin transferlerini bile açıkladılar. Ee nedir bu ısrar? Her şey bitmesine rağmen açıklanmıyorsa kulübün bir planı olduğunu düşünmüyor musun? İlla bildiğin şeyin açıklanmasını beklemek için nedir bu ısrar?
"Hani Pivot nerede kaldı! , "Hala alamadınız şu pivot'u!!!" tarzı sitemler olsa anlayacağım. "Açıklayın ya Aradori'yi!!!" diye her gün 3 sayfa post giriliyor. Ki benim mantığıma göre artık pivot transferinde de acele etmemeleri daha iyi. Bak LAwal'a teklif yapsak kaba eti tempra olacakken şimdi menagerleri, ona buna teklif ettiğinden tempradan iniş olmuştur. Artık tüm takımlar kadrosunu neredeyse tamamladı. Ortadaki uzunlar hep bize önerilecektir. Gözden kaçmış uzunlar bile Ataman-Uluğ ikilisinin önüne getirilecektir. Bence hiç acelesi yok bu durumun.
Gene de pivot transferini hemen olsun isteyen olabilir. Onlara da saygı duyuyorum. Fakat bitmiş Pocius Aradori Micov transferleri açıklanmıyor diye koordinatöre kızıyor olmayı anlamıyorum.
Burda o kadar cok sey oluyo ki insan haliyle guvenemiyor. Yani bugun anlasilan oyunculardan baska takima giden olursa sasirmam