2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lawal atletizmi, dayanıklığı ve sertliğiyle rakip pivotlarla çarpışabiliyor.Hücumda yüzü potaya dönük aldığı topları hunharca smaçlayarak bitiriyor =D
Blok tehditi var ama kısalara blok yapmak isterken çok defa basket-faule sebebiyet verebiliyor.
Lawal'a çok soğuk bakıyorum.Çünkü gerek duyduğumuz özelliklerde bir uzun mu emin değilim.
Yanlarına bir de yerli 5 numara alırsak iyi olur.Ersin herhangi bir takıma resmen imza atmadı zannedersem.Ersin'in takımda kalması gerek.
Ayrıca Furkan bu yaz muhakkak post oyunlarını geliştirmeli.Takım bu yönde eksik kalacak gibi gözüküyor.

Mejri ile durum baya ilerlemisti dogru ancak Madrid sonradan yeni sözleşme önerdi. Sözleşmesini uzatti mi bilmiyorum daha haber gelmedi. Lawal bence stepnemiz. Sartlar zorlanacak daha iyisi alinamazsa Lawal alinacak. Ersin, Daçka ile imzaladi hala Ersin demeyin.

Lawal'ın videolarını şimdi izleyince geçen sene maçlarını izleyip beğendiğim bir oyuncu olduğunu gördüm. En kötü ihtimal Lawal alınırsa yanlış bir tercih olacağını düşünmüyorum.

Bu gece rüyamda EL maçındayız sanırım, Lawal'e asist yapıyoruz potayı hayvani smaçlıyordu. :)
Sen güzel rüya görmüşsün.Ama ben kabusla uyandım:)Sponsor bulunamamış ve anlaşılan oyuncularla sözleşmeler iptal edilip küçülmeye gidilmiş.Üstelik açıklamayı kim yapıyordu dersiniz.Mahmut uslu'ya çok benzeyen bir adam:)Yani bizdeki yöneticiler başta Murat Özyer olmak üzere bilinçaltımda mahmut uslu etkisi yapıyormuş:)Herhalde özyer bu takımın başına bela olduğu müddetçe ben soğuk terlerle uyanmaya devam edeceğim:)Ayrıca transferler açıklanacaksa da bayramın sonuna kadar boşuna beklemeyin.Söylendiği gibi amaç sponsor reklamıysa perşembe günü hatta gelecek pazartesiden önce transferin "t"sini duyamayız.

Burada combo guard için önerenler vardı; Justin Dentmon, Çin'e gitmiş.

Lawal konusunda ise benim asla ilk tercihim olmazdı, bazı konularda eksiklikleri olan bir oyuncu ama şu daralan piyasada çok seçeneğimiz kalmadı.

Darussafaka Gani Lawal ile gorusmeye baslamis. Ferit Sahenk'in paralari iclerinde patlar, basarisiz olurlar umarim.

Tam nefretlik takim, keske baska bir takimi satin alsaydilar Dacka yerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...