2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım pivot transferi konusunda da Aradori ve Micov gibi, olumlu anlamda ters köşe bir transferle karşılaşırız.

Kulüp için alınabilecek en radikal karar Murat Özyer´ in istifası olur açık ve net. Bu şahsın amacı Ergin Ataman´ın istediğini yapamayıp gitmesini sağlayıp, bu fırsattan istifade edip takımın başına geçmek. Bildiğin tabirle Bülent Tulun´un basketboldaki versiyonu ....

Bardağın boş kısmına bakıp her söylenen açıklamayı olumsuz algılıyoruz.Polyannacılık yapalım demiyorum ama karamsar olmaya ne gerek var ki zaten biten transferler belli.Bir de pivot alınacak işte.Ne bu stres ne bu öfke anlamadım.
Murat Özyer'i şahsen tanımam ama yaşı genç olan bir çok Galatasaraylı, Galatasaray Basketbol Takımı'na onun koçluğundaki takımla bağlandı.Bu kadar aşağılanmayı haketmiyor bence.
Eleştirilmesi normal ama bazen şahsına hakaretler yapılması ve komplo teorileri üretilmesi rahatsız edici.

Murat Özyer ´in dün birisine verdiği cevap kafamı iyice karıştırdı. Umarim Micov Aradori ile anlasmis olur ve imzalarız. Radikal değişiklik bana kalırsa Nolan Smith olmayacak onun yerine ya da 5 numaraya 2 yabancı takviyesi yapılabilir. Çünkü Pocius, Micov, Aradori, Cenk, Ender, Arroyo orada zaten şişmiş bir bölge var. 4-5 ´e yabancı alinabilinir bana kalırsa. Strateji değişikliğinden ben bunu anlıyorum.

Gün geçmiyor ki şube de kafa karıştıran sorunlar olmasın. Zaten bu kadar belirsizlik varken şube Koordinatörününde kendi çapında bir gizem yaratma merakı iyice yordu bizleri.Herneyse.Radikal degisiklikten kasıt bence de Nolan smith yerine pivota takviye yapılacak. Yani 7. Yabancı hakkını Pivot bölgesinde kullanacağız gibi.Bu oyuncu da jawaii olabilir.Belkide inanmak istediğim bu.Zira dönem başında spalı, Langfordlu kadrolardan bi ara gelebale'li kadrolara düştükten sonra Aradori, Micov hamleleri tamamen olmasada taraftarlar üzerindeki olumsuz havayı bi nebze dağıtmıştı.Simdi eğer radikal degisiklikten kasıt bu oyuncular üzerinde degisikliğe gitmekse cok daha büyük bir hayal kırıklığı yaratabilir.Gelecek sezon için son gelişmeler ışığında tahmini kadrom ;

Arroyo-Ender-Nikolov (?)
Pocius-Sinan-Aradori
Aradori-Micov-Cenk (olamayabilir)
KG-Erzeg
Furkan-Jawaii-Transfer

Herkese iyi bayramlar.
Bardağın boş kısmına bakıp her söylenen açıklamayı olumsuz algılıyoruz.Polyannacılık yapalım demiyorum ama karamsar olmaya ne gerek var ki zaten biten transferler belli.Bir de pivot alınacak işte.Ne bu stres ne bu öfke anlamadım.
Murat Özyer'i şahsen tanımam ama yaşı genç olan bir çok Galatasaraylı, Galatasaray Basketbol Takımı'na onun koçluğundaki takımla bağlandı.Bu kadar aşağılanmayı haketmiyor bence.
Eleştirilmesi normal ama bazen şahsına hakaretler yapılması ve komplo teorileri üretilmesi rahatsız edici.

Murat Özyerin Döneminde Galatasaray Basketbol şubesine bağlanan birinin Basketbol anlayışından şüpe ederim.Murat Özyer döneminde 2,5 sene 3 ayrı kadro en ufak sisteme dair bir iz yok,Fenerden alınmış en acı ağır yenilgi,Yabancıların sayesinde Murat Özyere rağmen gelen Euro Cup f4`dü...

Arkadaşlar transfer başlığında konu bütünlüğünün dağılmaması için bayram mesajlarını "Mola" bölümünde ilgili başlığa yazabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkürler.

Herkesi geçtim tek Aradori bile kaçsa büyük bir beyinsizlik olur. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum bu yüzden. Bütçe ve sponsor olayından dolayi para sıkıntısı yaşanıyordur sadece ama onu da hala halledememeleri büyük vizyonsuzluk. Netlik olmadığı sürece bu tür haberleri çok görürüz. Sonuc olarak sorun yoktur ama belirsizlik can sıkıyor. Hem de çok.

Eyüp beyin mesajlarını okurken dehşet içine düştüm. Eğer doğruysa Ünal Aysal ve yönetimi daha fazla kalamaz o koltukta. Tek temennim yanlış bilgi olması.

Daha bir kac gun once bomba momba diyorlardi.

Birsey diyecegim ayip olacak bayram gunu. Inanmayin kardesim bunlara bekleyin 1 hafta daha belli olur zaten hersey.

Alayi kolpa bunlarin.

Eyup beyin yazdiklari duyum. Bugune kadar transferler hakkindaki duyumlari hep yanlisti. Boyle sacmalik olmaz. Ergin Atamanin oldugu ortamda Boyle bir kuculme veya transferlere veto olayi olamaz. Gereksiz telas yapmanin alemi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...