2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Aradori den çok Pocius'dan umutluyum nedense. Gerçi hepsi ciddi manada kaliteli isimler. Pivot transferine gelince ben kaliteli bi isim alınacağını düşünüyorum bence bu kadar bekletiliyorsa ciddi manada iyi birisidir. Neyse son olarak seneye gayet oturmuş kaliteli bi takım izleyeceğimizi düşünüyorum.

Pivot transferi bizim bu sene ki durumumuzu daha iyi gösterecek.

Ilk başta Ender ve Cenk ile sözleşme imzalamasi taraftarı değildim ama bence onlarda kalmalılar.

Muhakkak bir 4-5 oyuncusu almalıyız yerli isim olarak. Şu anda o isim kim olabilir hiç bir fikrim yok. Aklıma bir Orhan Haciyeva ve Oğuz'dan başka isim gelmiyor.

Hayırlısı olsun umarım.

Murat Özyer Lawala teklif yapmadık yapmayacağız. İki oyuncu ile temastayız hocanın isteğine göre biri imza atacak dedi.

Buyuk isim beklememek lazim o halde. Adaylardan biri Maric'tir, digeri kim acaba?

Birde Lawal'a teklif yapmadik, yapmayacagiz diyor. Demek ki bu tarz bir pivot almayacagiz.

Lawal ile anlasma asamasina geldigimizi hatta anlastigimizi soyleyen bir suru yer vardi, teklif bile yapmamisiz?

Haydaaa "stratejimizde radikal değişiklik olunca açıklamaları erteledik. Takım kimyamız değişebilir" dedi. Bu ne biçim iş.

Atletik pivot yerine Maric, Jawai gibi gercek anlamda bir pivot tercih edilirse takim kimyasinda degisiklik olarak yorumlanabilir. Ama radikal degisiklik diyor.

Combo transferinde Smith yerine farkli biri dusunuluyor olabilir. Pivot konusunda olumlu anlamda bir gelisme olmus olabilir.

Maric ve Orhan Haciyeva transferleri beni mutlu eder şahsen.

Arroyo-Nolan-Ender
Aradori-Sinan
Cenk-Micov-Pocius
Erceg-Kerem-Orhan
X-Furkan

Kadrosu lig için üst düzeyde ve Euroleague için de Final eight yapabilecek kapasitede.

Bence ilk etapta eski tarz pivotlardan düşünülüyordu ve backup guard içinde Jamon Gordon düşünülüyordu(veya daha sete sette etkili bir guard). Daha sonradan bence pivot için atletik bir isime yöneldik ve guard içinse Smith'e yöneldik. Bu şekilde de geçen seneki sete set oyundan çıkıp hızlı, tempolu oyuna geçiş yapacağız. Buda Özyer'in bahsettiği radikal değişim ve takım kimyasının değişmesi olarak değerlendirilebilir.

Bence ilk etapta eski tarz pivotlardan düşünülüyordu ve backup guard içinde Jamon Gordon düşünülüyordu(veya daha sete sette etkili bir guard). Daha sonradan bence pivot için atletik bir isime yöneldik ve guard içinse Smith'e yöneldik. Bu şekilde de geçen seneki sete set oyundan çıkıp hızlı, tempolu oyuna geçiş yapacağız. Buda Özyer'in bahsettiği radikal değişim ve takım kimyasının değişmesi olarak değerlendirilebilir.

Lawal'dan baska piyasada atletik pivot kalmadi pek, en azindan bizim istedigimiz duzeyde.

Bence tam tersi Smith askida, pivot icinde post up oynayabilen gercek bir pivot alacagiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...