2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki Özyer'in açıklama? Hadi Eyüp Abi'ninki duyum peki radikal strateji değişikliği? Tanju Hocam sorun yok dedin,rahat edelim mi? Birinden teyit mi aldın?

Gs kadın basketbol ve Erkek basketbol için bir tane transfer resmi açıklaması yok .
Şubeleri kapatmayı mı düşünüyorlar.

Yahu bosuna telas yapiyorsunuz. Murat Ozyer twitterda demedi mi bayramdan sonra transferleri aciklayacagiz diye daha dun. Ergin Ataman demedi mi transfer listesini yonetime verdim ellerinden geleni yapiyorlar, amacimiz final four diye. Delinin biri kuyuya tas atmis bin akilli cikaramamis. Aradori Pocius bunlar hep sozlesme imzaladi. Veto edilme gibi bir durum yok. Oyle bir ihtimal olsaydi sozlesme imzalanmazdi. Deve tukuyle fesih sonrasi tazminat olayini riske atmazdi kimse. Sponsorla anlasilinca aciklanacak transferler hem sponsorun da reklami yapilacak. Bosuna telas yapmayin. Mejri, Spanoulis gibi isimler hep Bu gereksiz duyumcularin uydurmasiydi Bu da Boyle.

Mesele Eyüp Yıldız veya bir başkasına inanıp inanmama meselesi değil... Şubede bir belirsizlik var ve belirsizliğin olduğu yerde bu tür dedikoduların çıkması doğaldır. 'Şüyuu vukuundan beterdir' diye boşuna dememiş atalarımız...

Eyüp Yıldız denen kişiyi adam yrine koyup dediklerini tama dinleyenlerede hayret ediyorum.

Artık dayanamayıp yazmak zorunda kaldım.....

Eyüp sizin benim kadar bu şubenin dahada ileri gitmesini isteyen bir dostumuz. Bilip bilmeden insanlar hakkında yorum yapmayalım. Transferlerin günlerdir açıklanmamasının arkasında birşeyler olduğu kesin. Umarım Eyüp'ün yazdıkları doğru değildir ve klüp böyle bir ihaneti yapmaz.

#YenilmezArmadaSahipsizDeğil
TT destek verin özellikle sedat doğan ve Murat Özyere baskı oluşturalım söylenti olsa bile taraftar tepkisini gösterelim.Bugün bir önceki mesajımda bahsettiğim çekincem,Eyüp abinin söylediklerine göre gerçek oldu maalesef. Yönetim bir açıklama yapmalı inşallah yalanlar.

Murat Ozyer dun demedi mi ' sikinti yok, dimdik yurumeye devam edecegiz icten gulerek' ve ' bazi oyuncularla resmi imza an meselesi. En iyi takimi kurmak icin ekibimiz calisiyor' diye? Gereksiz telaslanmaya gerek yok. Sportandoya da sordum oyle bir sey duymadim ama bi sorayim dedi. Cevap verirse buradan da yazarim.

Murat Özyer'in açıklaması ile Eyüp Yıldız'ın açıklaması zıt değil uyumlu.Sıkıntı da burda zaten şimdi çıkıp bunları yalanlaması gerekir bu yöneticinin.Kaldı ki transferler açıklanmıyor??? İyice kuşkulandırdılar bu iş böyle olmaz

Böyle saçmalık olmaz ki zaten, gram inanmadım. Tanju Çiçek'in yazdıkları da inancımı teyit etti. Yok neymiş 4 ünü de veto etmişiz :) Sadece güldüm.

Oyuncular imzayı atmış ama kulüp imzaları atmıyor. Nerdeyse sağır sultan duydu anlaştıklarımızı ama bir türlü açıklanmadı. Millet ha bire dalga geçiyor bizimle, artık sosyal medya üstünden kulüp'e baskımızı arttırmalıyız,artık bir netlik kazanmasını istemeliyiz bu şubenin gelecegi ile ilgili. #MuratÖzyerİstifa

Arkadaslar bence sakin olalim, veto olayi pek mumkun degil gibi gorunuyor. Bu oyuncularin hepimizin bildigi gibi cin gibi menajerleri var. Sizce bu menajerler, tek tarafli bir sozlesmeye imza atip ondan sonra bu kadar sure sessizce bekleyecek kadar tecrubesiz ve saf mi? Eger denildigi gibi sozlesmeler yonetim tarafindan imzalanmiyorsa, eminim ki sozkonusu oyuncularin simdiye kadar pekcok kez cesitli takimlara transfer dedikodularini okuyor olurduk kulup uzerinde baski olusturmak icin. Simdiye kadar boyle haberler cikmadigina gore ben bu veto olayini sadece bir dedikodu olarak goruyorum.

Eyüp abi ağır topun altına girmiş. Böyle bir şey söylüyorsan bunların aynen söylediklerin gibi sonuçlanması gerekir. Eğer yanlış çıkarsa kendisi adına sonuçları ağır olur. Oyuncu isimleri gibi ben böyle duyum aldım gibi bir şey söylemeye fırsatı olmaz.

Eyüp yıldız adlı kişiyi ilk defa bu sene tanıdım.Kendisini heyecanla takip ettim ve ona karşı olanları anlayamadım.Ama ne dediyse çıkmadı ve şimdi iyice saçmalamaya başladı.Artık ben bu adama inanmıyorum dediği bir şey çıksa bile artık kendisini de takip falan etmiyecegim ve dediklerine itibar göstermeyeceğim.Sizde bence öyle yapın ve rahat olun, çünkü basketbolda her sene böyle oluyor ama sonunda transferler açıklanıyor, bir sıkıntı olduğuna inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...