2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya maçini izlemek için uğraştim, gönderilen linke üye de oldum ancak izleyemedim, Aradori'nin istatistiklerini de paylaşirsaniz sevinirim.Hatta Gentile ve Datome'ninkini de paylaşirsaniz kiyaslama şansimiz olur

İç transferde bile haber çıkmıyor, hadi diyelim dış transfer için sponsor bekleniyor. E peki iç transfer? Hani kimi basketbolcular kabul etmiş kimileri de bayram sonuna kadar kararını verecekti?

Erceg, Sinan, Ender, Furkan'ın durumları hala belirsiz.

Bir tek Arroyo var durumu belli olan, onun da sözleşmesindeki maddeden dolayı otomatik olarak uzadı.

Gerçekten her yönüyle ibretlik bir şube. Önce yönetim sonra da Murat Özyer rezil rüsva bir hale getirdiler işi.

Eğer konuşulan yeni transferler gelirse bence faydalı olacaklardır. Ergin Hoca yine muhteşem bir kadro mühendisliği oluşturmuş gibi gözüküyor. Jawai sağlıklı olursa cuk diye oturacak sisteme ama yanına bir atletik uzun eklemesi de yapılabilir, ki bu daha çok top8 e yakın yapılacak gibi. Diğer takımların durumları da önemli olacak. Ah bu sene şu küçülme olmasa idi bence çok sağlam bir pivot ve combo guard ile final4 garanti idi neyse artık yapacak bir şey yok. Bence artık Murat Özyer'e çok takılmamak gerek öle dedi, böle dedi diye, tepki gösterelim ama başta başkan olmak üzere tüm yönetimin suçludur, öfkeyi tepkiyi doğru yere göstermek kıymetli. Maça çıkmama gibi radikal bir karar alıp, sonrasında ne küçülmesi biz hedeflerimizi büyütüyoruz diyerek taraftarın gözünü boyamak çok ciddi bir olay. Çıkın düzgünce söyleyin, kıvırmayın.Biz taraftarlar olarak bu sene takımın olabildiğince yanında olmalı, Ergin Hocaya olabildiğince destek olmalıyız. Fakat basketbol şubesini fazlalık olarak gören yönetime de gerekli tepki verilmeliyiz.

Ayrıca Micov'un milli maç performansına çok takılmayalım bence bu sene çok önemli katkılar verecektir. Ama benim bu sene yıldız adayım Pocius. Nolan Smith de bizde patlama yapabilecek potansiyele sahip, bekleyip görelim :)

Pocius nedense bana da çok güven veriyor ancak benim yıldız adayım Aradori :). Jawai hazırlık maçlarında yok mu onun da istatistiklerini görsek biraz da olsa rahatlasak .

OLY Cedric Simmons la yolları ayırmak istiyormuş ve Pınar Karşıyakayla anlaşmak üzereymiş madem Jawai kalacak onun yanına C.Simmonsun alınması çok iyi olur geçen yıl son 1-2 ay hariç takımında gayet olumlu oynamıştı ve iyi bir oyuncu düşünülmeli bence

OLY Cedric Simmons la yolları ayırmak istiyormuş ve Pınar Karşıyakayla anlaşmak üzereymiş madem Jawai kalacak onun yanına C.Simmonsun alınması çok iyi olur geçen yıl son 1-2 ay hariç takımında gayet olumlu oynamıştı ve iyi bir oyuncu düşünülmeli bence

Cedric Simmons acaip kötü bence, asla istemem. Jawai kalacaksa 8.yabancı ucuz olmalı. Anosike imzaladı mı bilmiyorum o olabilir.

Cenk'ten sonra Kaptan da gidiyor - Hürriyet Basketbol

Son Dakika girmiş haberi gazete

inşallah doğru değildir

Piyasada türk oyuncu yok diyoruz o yüzden Ender-Cenklere para saçıyoruz bana kalırsa bu ikisine ayırdığımız bütçeye Pertevniyalden Furkan, ve PınarKarşıyakdan Egemeni alalım 5 yıllıkda kontrat imzalayalım madem para yok o zaman gençlere yatırımın zamanı gelmedi mi ? hemde böyle bir altın jenerasyona denk gelmişken kadroda Ege Ararda var hali hazırda... Kaliteli yabancıların yanına bu gençleri monte etmekten korkmamamz lazım artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...