2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kötü ve kıfayetsiz bir yönetim kurulu ve kendi reklamını yapamaktan başka bir hevesi olmayan başkanımız var ne yazık ki. İcra kurulu başkanı diye biri bar klüpte, türkiye şartlarına göre çok yüksek bir maaş alıyor ama ne yaptığı belli deil, görev tanımı belli deil, hakeza tüm şube direktörleri ne iş yapar niye görevdeler yada görev tanımları ne belli deil. Klüp şu anda gerçek anlamda ali babanın çiftliğine dönmüş durumda.

Ender ne zaman oyuna girse, oyun kurma sikintisi yasiyoruz. Yaptigi belli: son 10 saniye iceriye dal, sagda solda bos oyuncu varsa onlara ver yoksa kendin at. 2 asistle oynayan pg mi olur? Ondan hem ucuz hem daha iyi Baris Ermis var.

Ergin Hoca, Ender'in yerine Barış veya Kerem'i düşünseydi alırdık bence... Biri Beşiktaş'a diğeri Telekom'a gitti. İkisi de bize gelmeyi tercih ederdi. Anlaşılan Ergin Hoca Ender'İ mutlaka takımda tutmak istiyor. O bu kadar istekliyken yönetimin aksi yönde hareket edeceğini sanmıyorum. Ne yapıp edip Ender kadroda tutulacaktır.

Bende Ender'i begenmiyorum ama alabilecegimiz kimse kalmadi hepsi takim buldu kendine.

5+1 var diye diye bosalttilar takimi, sahadaki bes 40 dk oynayacak herhalde.

Üç hafta önce anlaştığın adama sen indirm yap şartlar değişti dersem oda gider tabi. Böyle şube mi yönetilir! Böyle klüpmü yönetilir! Yazıklar olsun. Bütçe bellidir ve ona göre hareket edersin, ama bizde ne plan var ne program. Ergin Ataman istifa ederse şaşırmam.

Enderin menajeri F.Bahçe'den gelen teklifi örnek gösterip para koparmaya çalıştıgında gitmişti Ender.
Çıksın yalanlasın F.Bahçe bu kadar verdi sizde bu parayı vermek zorundasınız demedim desin.

Furkan olayına döndü yine forum :) Endere yüksek paralar teklif etsek de kurtulsa herkes ...

Olay ender'in alacağı para deil. Şube olarak bir plan yaparsın bütçen doğrultusunda, ona göre ender' mi kalır yada engin' mi kalır bilirsin. Ama ender ile anlaşıp vede piyasadaki tüm oyun kurucular kendine bir takım bulmuşken sen şartlar değişti endercim dersen olan ender'e deil Galatasaray'a olur ve kabak gibi açıkta kalırız.

Şu açıklamalar resmi olarak yapılmadığı sürece, her gün bir isimde sorun çıkartılır, ertesi gün o sorun çözülür. Zira en ufak bir olumsuz dedikodu çığ haline bürünüyor, biraz daha sakin olup, beklesek diyeceğim ama bu da pek olmuyor. Bu döngü umarım, bu hafta son bulur. Ben Ender&Cenk ikilisi ile aynı anda yolları ayıracağımızı düşünmüyorum, en azından birini tutarız.

Ender ile ilgili haberin dili bir garip uydurma ya da uydurma olmasa bile ısmarlama haber gibi...diyelim hala bir anlaşma yok ve diyelim ücret açısından taraflar birbirine uzak olsun yine de buradan Ender ayrıldı gibi bir sonuç çkmaz oyuncu daha iyi Teklif bulamaz veya bizimkiler geri adım atar vs işler değişebilir. Başka bir takımla anlaşma hatta grüşme gibi bir bilgilin olmdığı bir haberde Ender kesin ayrıldı gibi bir ifade çok saçma . Murat Özyerin hamlesine karşı menejerin bir karşı hamlesi olabilir .

Bütün bu dedikoduların ve taraftarın düştüğü sıkıntının sebebi yönetim ve Murat Özyer. Nisan ayının ortasında belli olan bütçeyle ilgili yapacaklarını çocuk oyuncağına çevirirsen ya işbilmez bir beceriksizsindir ya da artniyetli.

Olay ender'in alacağı para deil. Şube olarak bir plan yaparsın bütçen doğrultusunda, ona göre ender' mi kalır yada engin' mi kalır bilirsin. Ama ender ile anlaşıp vede piyasadaki tüm oyun kurucular kendine bir takım bulmuşken sen şartlar değişti endercim dersen olan ender'e deil Galatasaray'a olur ve kabak gibi açıkta kalırız.

Abi her habere itibar edip yönetime saldırıyoruz olmaz yani ender bence bulunmaz hint kumaşı değil nikolov u oynat daha iyi . Ender gelmedi diye kabak gibi açıkta kalıyorsak vay halimize zaten .

Abi her habere itibar edip yönetime saldırıyoruz olmaz yani ender bence bulunmaz hint kumaşı değil nikolov u oynat daha iyi . Ender gelmedi diye kabak gibi açıkta kalıyorsak vay halimize zaten .

Mustafa kardeşim, ender'den başka guard kalmadı piyasada yoksa ender bundan bir ay önce bulunmaz hint kumaşı deildi. Ama şu anda ender'den başka guard yok alabileceğin. Mehmet dacka'da engin ve kerem bjk'de evren ve barış telekom'da tutku trabzon'da doguş efes'te. Şafak Edge bile ksk ile anlaştı. Benim derdim zaten ender deil ne yaptığını bilmeyen tweeter üzerinden yönetilen basketbol şubesi. Bizim yarımız bütçesi olan bjk takımını kurdu bile niye çünkü belli bir plan üzerinden hareket ediyor yiğiter uluğ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...