2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vougioukas Rusya veya Ispanyada kariyerine devam etme karari almis. Adi Galatasaray ile geciyordu bir sure once.
Edit: Galatasaray 'in maddi durumu sebebiyle transfer olmak istememis Galatasaray 'a. Bes kurus icin rezil ediyor bizi yoneticiler.

* Berk Uğurlu,kendisini kiralamak isteyen RH G.Antep’ten bir sezon için 500binTL isteyince,transferden vazgeçldi.* Bu haber şaka olmalı heralde:)
Altın jenerasyon falan diyoruzda bu çocukların aldıkları süreler belli ama belliki menajer yada aile kurbanı oluyorlar.

Herkes takimini buldu malesef. Engin kalsaydi ben Ender in gidişini onemsemezdim ama suan malesef Ender e muhtaciz. Tam tersine Cenk icin cok uzulmeye gerek yok bence. Tum sezon yatti, sadece play off da biraz kipirdandi. Savunmasi cok isteksiz ve zayif. Iyi bir yerli alternatif ama bulunmaz hint kumasi degil.Onun bolgesine de iyi transferler yaptik.

Emre, Ender kalmamalı yazmış arkasındanda Enderin yerine isim sorulduğunda Barış Ermiş yazıp bide başka takıma gitti yazmış. Gerçekten dahice.

Barış Ermiş.Ama biz dedik dedik gitti Telekom aldı.

Görüşündür saygı duyarım ama barış ermiş ile ender arasında bana göre ciddi fark var. Sırf kariyerlerine bakmak bile bence yeterli ki aynı jenerasyonun oyuncuları sayılırlar. Mevcut yerli guardlar arasında benim ender'den önce düşüneceğim tek oyuncu kerem tunçeri olurdu ama bence arroyo'nun olduğu yerde onu tamamlayacı olmazdı.

Cem Bey size saygı duyuyorum.Haklısınız kariyer karşılaştırması yapamam bile ama fakat kariyerler oynamıyor ki Iverson, Beşiktaş'a geldi kariyerini sorgulamadık ama bitmişti zaten.Ender son sene topu alıp iceri dengesizce girip top kayıpları ile cok canımızı yaktı.Oyun kurması, hızı ve en önemlisi istikrarı bence kayboldu.Bir maç mükemmel bir maç berbat.Benim fikrim budur.Ayrıca Barış ermiş, Telekoma gitti diye biliyorum.

Ender ve Cenk'i bir ay önce -atıyorum- toplam 1,5 milyon dolara tutacakken şimdi 1,75 de versen elden kaçabilirler. Sebebi, birincisi Efes ve Daçka faktörü, ikincisi alternatiflerinin kalmaması.

Transferde ağır kalırsan böyle risklerle karşı karşıya kalman her zaman mümkün.

Kusura bakmayın ama Türkiyede En kaliteli yerli guard Ender arslan barış ermiş falan hikaye ne şutu var ne penetresi konunun buralara kadar uzaması yönetim kaynaklı çoktan bitmesi gerekirdi neyse sabırla transferleri beklemeye devam cenkin gitmesine üzülmem sonuçta kadro ve bütçe ortadayken cenk lüks olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...