Hacıyeva hala FA diye biliyorum.Eurobasket'in sitesinde Uşak'ta görünmüyor. Hacıyeva 3 ve 4 numarayı yedeklemesi açısından iyi transfer olur.Bilmiyorum bütçenin son durumu nedir ne kadar kaldı ama Hacıyeva'nın çok fazla isteyeceğini düşünmüyorum.
Diyelim ender de cenk de gitti, tamam gitsinler. Pocius'u 7. yabancı olarak tribüne yolladın ki arroyo çok yorulmasın diye nolan kadroda kalacak. 1-2-3 rotasyonu : Carlos- Nolan- Aradori- Sinan- Micov 120dk'yı beş oyuncu ile geçeceğiz ki bunlardan biri 35 yaşında. Nasıl 2-3 rotasyonu iyi anlayamıyorum.
Özür dilerim yaklaşık 8-9 gün önce Hacıyeva ve Uşak tekrar anlaşmış.Hacıyeva hala FA diye biliyorum.Eurobasket'in sitesinde Uşak'ta görünmüyor. Hacıyeva 3 ve 4 numarayı yedeklemesi açısından iyi transfer olur.Bilmiyorum bütçenin son durumu nedir ne kadar kaldı ama Hacıyeva'nın çok fazla isteyeceğini düşünmüyorum.
Pocius'u 3 numaraya çekebiliriz.Yalniz Cenk giderse 3 numarada Micov'dan baska biri kalmiyor. Micov 1 sene tek basina yurutemez. Cenk'in kalmasi lazim. Gidecekse bile yerini doldurmak lazim.
Yorumunuzda bir tezatlik var sanki. "Cenk, ideal ilk ve ikinci 5 e giremiyor ama takimda kesinlikle kalmali"☺ Bence de kalmasi takim icin faydali ama düşük bütce diye yola çikmiş bir takim için cok lüks duruyor. Ender in kalmasi daha onemli. Ender cok mu iyi bir guard , hayir degil ama alternatifi yok gibi bisey.Sene içinde Abdi İpekçi'de her maça giden biri olarak gözlemim şudur; Cenk, şartlar ne olursa olsun KESİNLİKLE TAKIMDA KALMALI, Ender ise, gitse de sorun yaratmaz.
Cenk'in istediği ücret konusunda bir bilgim yok fakat olaya bir de şöyle bakmak lazım...
Galatasaray bu sene 3 numaraya Pocius ve Micov'u transfer etti. İdeal ilk 5'e Cenk giremeyecek. İkinci 5'e de giremeyecek. Cenk'in az süre alacağını düşünmesi, kafasında "Zaten sürem kısılacak, bari ücretimde indirim olmasın" gibi bir düşünceye itebilir. Kaldı ki bence sonuna kadar haklı. Neden mi? Efes'te belki de rotasyon değil de ilk 5 oyuncusu olacak.
Ender konusunda ise şunu rahatlıkla diyebilirim; savunma zaafları olan, tek yaptığı tepeden ikili oyun oynamak olan bir adama fazla paralar saçılması mantıksız geliyor. Kaldı ki yerinde Arroyo ve Nolan Smith var. Ücretinde indirime gidiyorsa kalsın, yoksa da yolu açık olsun.
Sene içinde Abdi İpekçi'de her maça giden biri olarak gözlemim şudur; Cenk, şartlar ne olursa olsun KESİNLİKLE TAKIMDA KALMALI, Ender ise, gitse de sorun yaratmaz.
Cenk'in istediği ücret konusunda bir bilgim yok fakat olaya bir de şöyle bakmak lazım...
Galatasaray bu sene 3 numaraya Pocius ve Micov'u transfer etti. İdeal ilk 5'e Cenk giremeyecek. İkinci 5'e de giremeyecek. Cenk'in az süre alacağını düşünmesi, kafasında "Zaten sürem kısılacak, bari ücretimde indirim olmasın" gibi bir düşünceye itebilir. Kaldı ki bence sonuna kadar haklı. Neden mi? Efes'te belki de rotasyon değil de ilk 5 oyuncusu olacak.
Ender konusunda ise şunu rahatlıkla diyebilirim; savunma zaafları olan, tek yaptığı tepeden ikili oyun oynamak olan bir adama fazla paralar saçılması mantıksız geliyor. Kaldı ki yerinde Arroyo ve Nolan Smith var. Ücretinde indirime gidiyorsa kalsın, yoksa da yolu açık olsun.
Can Kormaz'ı en son ne zaman basketbol oynarken gördün? Hadi euroleague geçtim acab tbl' de toplam oynadığı maç sayısı 10'u bulmuşmudur. Gecen sene eurolegue, tbl normal sezon playoff ve kupa maçları dahil toplam 75 resmi maç yapmışız yazı ile yetmiş beş. Şimdi bu noktada bu kadar maç yapıp başarıyı yakalamak istiyosan 12 iyi oyuncu gerek. Buda demek oluyo ki yedi iyi yabancının yanına beş iyi yerli oyuncun olmak zorunda.
Diyelim ender de cenk de gitti, tamam gitsinler. Pocius'u 7. yabancı olarak tribüne yolladın ki arroyo çok yorulmasın diye nolan kadroda kalacak. 1-2-3 rotasyonu : Carlos- Nolan- Aradori- Sinan- Micov 120dk'yı beş oyuncu ile geçeceğiz ki bunlardan biri 35 yaşında. Nasıl 2-3 rotasyonu iyi anlayamıyorum.
Kariyerlerinin dibe vurduğu zamanlarda ellerinden tuttuk. Şu kulüp için fedakarlık yapamıyorlarsa o da onların problemi biz elbet yerlerini doldururuz. Yönetim kendini sorgulasın ama bu işin olayı budur.
Ataman : ' Küçülmek en kolayı '
"Parayı ben bulamam" - Basketbol
Bir cümlenin fotoğrafını çektim kafamda. "İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum" Eğer röportaj doğruysa demek ki her şey tamam. Bir pivot kalmış veya yapılacak yerli uzun eklentisi kalmış.