Eğer Aradori, Pocius, Nolan ve Micov kesin alındıysa Ender ve Cenk'e bahsedilen paraları vermeyip takımda tutmamak kulüp tarihinin en mantıklı hamlesi.
Hala Enderle Cenkin gitmesini mantıklı bulan var. Arkadaşlar 6 tane yerli olması lazım takımda anlatabiliyor muyuz?
Hala Enderle Cenkin gitmesini mantıklı bulan var. Arkadaşlar 6 tane yerli olması lazım takımda anlatabiliyor muyuz?
Kerem Gönlüm-Furkan-Sinan-Can Korkmaz yeter işte.
Kesinlikle katılıyorum bir eksikle 5 yerli değil 6 iyi yerli belki de daha fazla euroligi unutmamak gerek. Çünkü tbl de 7. yabancı tribüne çıkacak.Can Kormaz'ı en son ne zaman basketbol oynarken gördün? Hadi euroleague geçtim acab tbl' de toplam oynadığı maç sayısı 10'u bulmuşmudur. Gecen sene eurolegue, tbl normal sezon playoff ve kupa maçları dahil toplam 75 resmi maç yapmışız yazı ile yetmiş beş. Şimdi bu noktada bu kadar maç yapıp başarıyı yakalamak istiyosan 12 iyi oyuncu gerek. Buda demek oluyo ki yedi iyi yabancının yanına beş iyi yerli oyuncun olmak zorunda.
Diyelim ender de cenk de gitti, tamam gitsinler. Pocius'u 7. yabancı olarak tribüne yolladın ki arroyo çok yorulmasın diye nolan kadroda kalacak. 1-2-3 rotasyonu : Carlos- Nolan- Aradori- Sinan- Micov 120dk'yı beş oyuncu ile geçeceğiz ki bunlardan biri 35 yaşında. Nasıl 2-3 rotasyonu iyi anlayamıyorum.Cenk'i arayacagimizi düşünmüyorum. 2-3 rotasyonumuz gayet iyi. 6 Türk oyuncu derken genclerle de tamamlanabilir bu. Ayrica Ergin hoca zaten genelde dar rotasyonla oynar. Ender kalirsa ligde Arroyo'yu dinlendirmek adina sevinirim. Ama gecen sene EL ve ligde yoklari oynayıp playoffta acilan Cenk'e o para verilmemeli. Aramayacagiz!