2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa kadrosundaki Rudy Gobert nasıl bir oyuncu? Gelişim liginde ve Utah Jazzda oynamış. Fizik olarak çok iyi.Avrupaya yolu düşer mi acaba

Ben bütçeye göre kurulan kadrodan oldukça memnunum.Sadece Kerem Gönlüm-Dudley değişikliği keşke yapılmasaydı diye düşünüyorum.Cenk de umarım kalır

Bjelica da eğer Datome'yi falan getiremeyeceksen tam Ergin hoca 4 numarası.Mesela Erceg ile yer değiştirsek takım 2 gömlek yukarı çıkar.Olur da ileride ayrılma durumu olursa seneye falan inşallah izleriz bizde.Bana aynı ülkeden olsalar da Obra ile arası pek iyi gibi gelmiyor.Bu sene tartışma yaşadılar bir kaç maçta ciddi şekilde

Bjelica da eğer Datome'yi falan getiremeyeceksen tam Ergin hoca 4 numarası.Mesela Erceg ile yer değiştirsek takım 2 gömlek yukarı çıkar.Olur da ileride ayrılma durumu olursa seneye falan inşallah izleriz bizde.Bana aynı ülkeden olsalar da Obra ile arası pek iyi gibi gelmiyor.Bu sene tartışma yaşadılar bir kaç maçta ciddi şekilde
Obradovice saygısı vardır mutlaka ama çok sevdiğini düşünmüyorum bir maçta Obradovic kolundan tutup dışarı atmıştı hatırlarsan,o olaydan sonra hala o takımda duruyorsa Obradovice ve kariyerine olan saygısındandır bence.Bjelicaya gelince bence de çok iyi bir oyuncu umarım ilerde takımımızda görürürüz

Arkadaşlar, devşirme kuralı ile bilgisi olan var mı? Bir oyuncu hangi kurala göre devşiriliyor, mesala bu dönem başında langford hiç tsl de oynamadığı halde devşirilecekti. Ayrıca piyasa da ersin ve ali karadeniz dışında devşirme kaldı mı? Chuck Davis ismi geçiyordu bundan bikaç ay önce devşirme olarak, sözleşmesi nasıldır, buyoutu var mıdır, yada devşirme olabilir mi bilmiyorum ama ben chuck'ı takımda görmek isterim.

Aradori 'resmen' hayırlı olsun.Guzel transfer oldu.Keske ilk resmi siteden öğrenebilseydik ama buna da şükür :)

Bjelica'ya gelirsek;Bjelica harika bir oyuncu.Geçen sene isteyen arkadaşlar olmuştu istemekle ne kadar haklı çıktıkları ortada.İleride ben de takımda görmeyi isterim ancak Obradovicle arasının bozuk olduğunu sanmıyorum.Adam Obradovic gel dedi diye Barça ve Minnesotayi reddetti diye hatırlıyorum.Bu derece güçlü saygı duyma ya da icazet etme varsa aralarındaki ilişki kolay kolay bozulmaz diye düşünüyorum.

Ergin Ataman'ın bu kalın uzun sevdasını anlamıyorum. Hocadan daha iyi bildiğimden değil tabi fakat basketbol artık hızlı oynanıyor. Bu tarz adamları takımlar minimum süre kullanıp hafif ortalık karıştırıp sonra normale dönüyorlar. Maccabide Sofo 10 dakikanın üzerine nadir çıkardı örneğin. Açıkçası Jawai ne kadar iyi bir hücumcu olursa olsun savunması kötü bir oyuncu. Çünkü ne olursa olsun o vücut yapısı ile hantal bir oyuncu olacak. Bire birde Sofo ile bile çarpışır fakat artık pota altı savunması bire birden çok daha fazlasını gerektiriyor. Dudley kalmış olsaydı Furkan-Dudley-Jawai süreyi bölüşecek kısa sürelerde yardımcı olacak derdik fakat Furkan-Jawai ikilisi üzerine rotasyon kurmanın bize yarardan çok zarar getireceğini düşünüyorum. Bu saatten sonra oyuncu mu kaldı diyoruz ama piyasayı biraz zorlamak lazım bana göre.

Kerem Gönlüm Zoran Erceg
Furkan Aldemir Nathan Jawaii bu rotasyona atletik bi uzun şart uçan kaçanı kovalıcak mesela konya selcuk üniversitesinden Sean Wiliams iyi olurdu

Kerem Gönlüm Zoran Erceg
Furkan Aldemir Nathan Jawaii bu rotasyona atletik bi uzun şart uçan kaçanı kovalıcak mesela konya selcuk üniversitesinden Sean Wiliams iyi olurdu
Sean Williams için dediğinize katılıyorum neden ülkemizde yada avrupa liglerinde atletik uzun aramıyoruz illaki tanınmış oyuncu olması şart değil Dunston Oly e gelmeden önce çok mu tanıyorduk?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...