I' m a lucky person, I' m a lucky player ,I' m honored to be a member of the Big @GalatasaraySK squad. Ready for a great year.!!24 dakika:Micov 12sayı- ribaund ve asist yok- 1 top çalma - 1 top kaybı
3/2 üçlük - 2/2 faul atışları - 8/4 toplam şut
Teşekkürler, acaba diğer oyuncuların istatistikleri nasıl?Mesela Bogdan?
Obradovice saygısı vardır mutlaka ama çok sevdiğini düşünmüyorum bir maçta Obradovic kolundan tutup dışarı atmıştı hatırlarsan,o olaydan sonra hala o takımda duruyorsa Obradovice ve kariyerine olan saygısındandır bence.Bjelicaya gelince bence de çok iyi bir oyuncu umarım ilerde takımımızda görürürüzBjelica da eğer Datome'yi falan getiremeyeceksen tam Ergin hoca 4 numarası.Mesela Erceg ile yer değiştirsek takım 2 gömlek yukarı çıkar.Olur da ileride ayrılma durumu olursa seneye falan inşallah izleriz bizde.Bana aynı ülkeden olsalar da Obra ile arası pek iyi gibi gelmiyor.Bu sene tartışma yaşadılar bir kaç maçta ciddi şekilde
Sean Williams için dediğinize katılıyorum neden ülkemizde yada avrupa liglerinde atletik uzun aramıyoruz illaki tanınmış oyuncu olması şart değil Dunston Oly e gelmeden önce çok mu tanıyorduk?Kerem Gönlüm Zoran Erceg
Furkan Aldemir Nathan Jawaii bu rotasyona atletik bi uzun şart uçan kaçanı kovalıcak mesela konya selcuk üniversitesinden Sean Wiliams iyi olurdu