2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pocius "transfer resmileştiğinde twitter'ını güncelleyecekmiş".

Arkadaş ne resmileşmez transferlermiş, hepimiz erecez yakında sabrederken. Pes!

Bir yandan da Nolanın doğum gunünü kutlarken bırkac ay sonra görüşürüz demiş. On bes gün önce

Bence kulüp oyunculara tek tek onay veriyor açıklamaları için Önce Kerem Gönlüm imzadan haftalar sonra kendisi paylaştı, sonra dün akşam Aradori. Halbuki imzalar çoktan atılmıştı. Pocius da öyle. Yönetim tamam dediği anda o da açıklamasını yapacak bence. Dünkü sözleşme revizeleri de ellerini rahatlatmıştır. Micov da kendisi açıkladı diyebilirim iki ayrı yere röportaj verdi. Poicus'da sıra ve Smith tabii ki.

Ender'in 4. sezonu olacak bizde, zaman ne çabuk geçiyor be :)

Her ne kadar çıldırtsa ve çıldırtacaksa da piyasada ondan iyi yerli yok an itibariyle. Kalmasına sevindim.

Cenke 2 yıl önce kimseyüzüne bakmıyordu bize geldi yıldızı parladı milli takıma kadar yükseldi olur da Efes'e tekrar dönerse Ermalin zamanında yaptığı hatayı tekrarlamış olur.

Bize oyuncu indirimlerinden artan bir bütçe kaldığı söyleniyor. Cenk bizim için önemli bir oyuncu. Geçen seneki parayı alamasa bile biraz fiyat arttırsak kabul edebilir. Onu da etmezse vefasızlık yapmış olur bence.

Bize oyuncu indirimlerinden artan bir bütçe kaldığı söyleniyor. Cenk bizim için önemli bir oyuncu. Geçen seneki parayı alamasa bile biraz fiyat arttırsak kabul edebilir. Onu da etmezse vefasızlık yapmış olur bence.

Geçen de söylemiştim. Efes'te 5-10 dk sürelerle sıradan ve istenmeyen bir oyuncuyken bu kulüp kucak açtı ona. Kariyer zirvesi yaptı Galatasaray'da. Hem geçen sene NTV olayında ve milli takıma alınmayışında, hem de bu sene playoff serisinde taraftar arkasında durdu. Yaptığı vefasızlık başka bir şey değil.

Yolu açık olsun demek iyi güzel de maalesef Cenk gibi bir şutöre ihtiyacımız var o da bunu bildiği için diretiyor ama imzayı atacaktır, dediğim gibi Cenk bizi istemse şimdiye çoktan Efesle anlaşmıştı. Cenk istesin Efes istediğinin 2 katını verir şu an.

Cenk çok istikrarlı bir oyuncu değil maalesef. şahsen çok da diretilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Efesten alsın parasını seneye bize dönme çabalarını izleriz hep beraber.

Mutlunun Royal ile sözleşmesi devam ediyor piyasada bir tek Caner var ama El için 7 kısamız var zaten TBL için de 6 kısa ile idare edebiliriz maddi durum zaten belirsiz

Micov'un milli takımda aldığı rol ile kıyaslanması şaşırtabilir. Bizde Marko'nun aldığı rolü biliyorsunuz, aynı rolü Micov'a verecek Ergin Hoca. Böylece daha iyi performans çıkaracak bir Micov izleyeceğiz emin olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...