2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize oyuncu indirimlerinden artan bir bütçe kaldığı söyleniyor. Cenk bizim için önemli bir oyuncu. Geçen seneki parayı alamasa bile biraz fiyat arttırsak kabul edebilir. Onu da etmezse vefasızlık yapmış olur bence.
Fiyat artırmamıza gerek yok aynı parayı versek bile imza atacak ancak bizimkiler maaş kırmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla diğer oyuncularla da aynını yaptılar çünkü. Bu arada ben ne kadar arada saç baş yoldursa da enderin kalmasına sevindim çünkü takımın sevdiği bir oyuncu idi ayrıca antremanlarda da iyi oyuncuların olması gerek ki gerçek maçlara hazırlanabilesin. Bugün Kerem Gönlüm röportajında ender takımın en çok güldüren oyuncularından dedi bu bile önemli. Ben Cenkin de kalacağını düşünüyorum ve istiyorum daha doğrusu.

vYpkVp.png

Bence jawai kendini bulacaktır. Bizim takım için tam aradığımız oyuncu buna rağmen aklıma hep domercant geliyor maalesef. Zaten jawai'den başka yol da gözükmüyor bize. Hele bi sezon başlasın sakatlık kötü performanslara alışığız biz.

Litvanya 91 - 78 Avustralya

Pocius 10 dk 9 sn'de 4 sayı 1 asist 2 top çalmayla oynadı.

Jawai ise 7 dk 45 sn'de 2 ribaund 2 asistle oynadı.

Jawai ilk periyod Valanciunas'in pota altindaki etkinliğinden dolayı koç tarafindan oyuna alındı. Nispeten o sertligi gösterdi de. Ama hücumda etkisiz kaldı. Takımda Baynes ve Motum'dan sonra 3.pivot. bu yüzden süre alamıyor pek.

Javai şu haliyle bizim brinci pivotumuz olamaz, yada söyle diyeyim girilmeye değicek bir risk olarak gözükmüyor. Çözüm ne olabilir hiç bir fikrim yok açıkcası, bizim beş numara için bütçemiz 600 bin dolar civarında ve bu fiyata piyasada bilinen oyunculardan kimseyi alamayız. Beş numara açısından belli ki sıkıntılı bir sezon daha bizi bekliyor.

Aaron Baynes oyununu daha da ilerletmiş.Normal tabii Duncan,Diaw,Splitter gibi isimlerle antrenman yapsam ben bile ilerlerim.Zaten çok güçlü fiziği vardı onun üstüne yumuşak bitirişler falan eklemiş.Avrupada ciddi iş yapar.

Tabii geçen sezonun ortasından beri yazdığım Muscala da var.Çok kaliteli bir isim.Jawai riski alınabilir demiştim ama bana da pek ışık vermedi ne yalan söyleyeyim.Muscala-Baynes gibi isimlerde Jawai'nin kalmak için kabul ettiği 550 bin dolar gibi bir paraya zor gelir,bu da bir gerçek.Durumlar karışık pivot konusunda

Bana da bir umut ışığı veremedi Jawai ancak @genckazim geçen günlerde Jawai ile anlaştığımızı yazdı. Pivot olarak 8.yabancıyı düşünür Ergin hoca bir sıkıntı yaşarsak.

Micov ici fazla sut kullanmiyor denmis ama en basiti Cenk te bizden once boyle bir sutor degildi, gelecek sene Efes te oynarsa kariyerinin hatasini yapar İvkovic ondan farkli seyler bekler sut atarak 10 dakika bile sure alamaz orada.

Aradori, Pocius, Micov bizde kariyer sezonlarini gecirebilirler cunku bu adamlarin potansiyelleriyle Ataman in oyun sistemi ve oyunculardan beklentileri cuk oturuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...