2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nolan Smith ve ender Arslan'in takimda olmasiyla ligdeki PEK cok macta Arroyo dinlendirilebilir. Nolan takima hemen uyum saglarsa ve ender gecen sezona gore bir tik daha iyi oynarsa Arroyonun uzerindeki yuk azalacaktir. Enderin kalmasi Bu sebeple cok guzel oldu. Darisi Cenkin basina.

Sponsor işinin çözülmesine sevindim. Yalnız merak ettiğim bir konu var. Sponsordan gelecek para, mevcut bütçemize ek olarak mı yansıtılacak? Yoksa en baştan beri, planlanan bütçeye tahmini sponsor geliri dahil miydi?

Sponsor işinin çözülmesine sevindim. Yalnız merak ettiğim bir konu var. Sponsordan gelecek para, mevcut bütçemize ek olarak mı yansıtılacak? Yoksa en baştan beri, planlanan bütçeye tahmini sponsor geliri dahil miydi?

Bunu 3-4 gun once eyup yildiza sormustum. Sponsordan gelecek Para butceye direk eklenmeyecek. Kulubun cebinden cikacak parayi amorti edecek.

Baskonia 5 numara için İversonla anlaşmış bu arada Vougioukas ile anlaşamadılar demek ki sponsor haberi doğru ise bizde de maddi belirsizlik azalmış oldu tekrar gündeme gelebilir tabı gündem de çıktı ise

Arkadaşlar dün aklıma gelen birşeyi yazayım sizlere sezon bitince Langforh'un adı Türkiye Milli takımı için çok geçmişti biraz düşündümde bu oyuncu neden Jamont olmadı bence Türk statüsünde oynasaydı belki Langforth dan daha fazla katkı verebilirdi takımımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...