2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olursa olsun, o kadar bütçe sıkıntısına o kadar spekülasyona rağmen geçen seneden çok daha iyi bir kadro kurduk. Risk aldığımız oyuncular hep elimizde patladı. Birkere risk alıp yüzümüz gülse çok mu? Haydi be Jawai. Yanılt bizi.

Bu arada ben genel kanının aksine Efes' in Cenk Akyol ile çok ciddi anlamda ilgilendiğini sanmıyorum. Bence Birkan Batuk sakatlamasa dahi efes rotasyonunda ciddi roller almıyacak idi. Ayrıca sezon şubat gibi parkeye dönüceği konuşuluyor. Şu anda ellerinde üç numara olarak perperoglu ve bence çok büyük yıldız adayı olan cedi osman var, bunlara ek olarak dario saric gerektiğinde rahatlıkla üç numarada kullanılabilir. Saha içinde yabancı sınırıda kalktığına göre şı anda cenk onlar için elzem bir oyuncu deil gibi geliyor bana. Tüm bunlara ek olarak bir de 96-97 jenerasyonunun yıldız potansiyeli olan Okben Ulubay'da var. Ben hala efes'in esas sıkntılı noktasınn üç numara deil, dört numara pozisyonun da olduğunu düşünüyorum.

Bence yol yakınken Jawai sevdasından vazgeçsek iyi olur. Açıkcası pek ışık vermiyor, o cüssedeki bir adamın 1 yıl hatta 1,5 yıl oynamadıktan sonra form tutmasını beklemek bir hayli zaman alır. Bir daha eski formuna dönebilir mi ? Açıkcası ben zor olarak görüyorum...

Jawai için biraz daha beklenecek gibi. Zaten bizden başkada alıcısı çıkmaz çıksada bizim verdiğimiz parayı vermez, versene eroleagude olmaz: )

Daha once belirttigim gibi Jawai'ye guvenilmemeli. Pops dahi daha iyiydi. Hem dinamik hem de takimi atesleyici yanlari vardi her ne kadar blok harici savunma yapmasa da.

En azından resmi bi açıklama gelmiş oldu şubeden Ender haberi ile. Devamı da inşallah fazla uzamadan gelir artık. Bu arada Galatasaray Liv Hospital'de kaldı diye yapılmış resmi haber. Acaba sponsorluk devam mı edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...