2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marjanovic ya da Maric'in maliyeti çok mu yüksek olur ki? Ya da en kötü ihtimal Stimac'a yönelelim.

Jawai hiç güven vermiyor bana... İstatistikleri de çok kötü şimdilik (ve doğal olarak) kolay da toparlayamaz gibi.

Jawai şu an, 2.08 boyunda basketbol topunu ilk defa eline almış birisi gibi oynuyor.Bu saatten sonra toparlasa toparlasa 2. lig seviyesine yükselir.Net söylüyorum, Bonsu ile imzalarım, Jawai ile imzalamam.

Geçen sene Domercant için aynı şeyleri söylediğim de burada çok kişiyle tartıştım.Şimdiden söyliyeyim Jawai, Domercant kadar da katkı vermez

Jawai hiç izlemedim ama bunlar 2. 3. maçları henüz. Daha ilk maçında 10 sayı 10 ribaund yapacak hali yok. Biraz daha bekleyelim bi turnuva bitsin , beklemekten ölmeyiz. Zaten Jawai ile feshedilirse pat diye pivot alacak da değiliz hemen, yine bekleyeceğiz.

Ben izledim, ayağını yerden kesemiyor.Top kucağına düşmezse rebound alma şansı yok.Sahada kaldığı her an takımı için zarar.İkili oyunlarda rakip maden bulmuş gibi üzerine oynuyor.Hücumda ise o cüssesine rağmen rakibi itemiyor.Çünkü cüsse var ama güç yok.En iyi ihtimalle topu potaya fırlatıyor.

Arkadaş dünyada oyuncu mu bitti?Ne diye Jawai'nim gelişmesine umut bağlayalım? Git NCAA'den atlayan sıçrayan bir adam al bundan iyidir.

Jawai'nin geçirdiği hastalik olan pihtilasma durumunu artiran sebeplerin listesi incelendiginde bu rahatsızlığın yasami tehdit edecek boyutlara ulasmasi ve muzminlesmesi icin kabaca en az 2 faktör lazim. Elde var obezite; eger listedeki faktorlerden 1i daha varsa Jawai bu rahatsızlığı yeniden yasayacak demektir. Eger baska bir etmen daha yoksa pıhtılaşma durumunun tekrarlama riski düşük denebilir.

Umarım diger etmenler açısından tibben detaylica arastirilmistir.

Jawai kapak tadında bir performans sergiliyor şu an. 2 si üst üste olmak üzere 3 hücum ribaundu 3 savunma ribaundu aldı. Aldığı süre 14 dk oldu ve 4 sayı 6 ribaundu 1 top çalması var şu an!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...