2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam, hayatında hiç emboli geçirmemiş ve fazla kilo sorunu olmayan bir adam alsak nasıl olur?

Konu oyuncunun obez olup olmadığı idi obez olmadığı konusunda anlaştı isek sorUn yok :) benim fikrim sağlam bir isim bulabilirsek çok daha iyi olur tabi ya da belki de bulabilirsekdik iyi olurdu demek daha doğru .Şu an piyasa daraldı daha önemlisi pek paramız da yok o yüzden bence bu riske girmemiz yanlış değil .Paramız varsa iş değişir tabi Laboral İversonu almış şu sponsor olayından sonra belki Vougioukas olasılığı olabilir . Marici almayız gibi geliyor bana alsak şimdiye kadar alırdık . Son yıl takip etmedim ama Kubanın ikinci pivotu konumuna geldiğine göre düşüşte kendisi (oyun sistemi yada koçla olan ilişkisine bağlı bit durum değilse ) Lawal gibi o da TBL'de bir sıra takımına transfer olabilir bence . Bu konuda mutlak bir doğru yok bazılarımız riski görece daha olası düşük tavan getiriyi oldukça yuksek görüyor . Bazılarımızda riski görece daha buyuk ve/veya taban getiriyi düşük görüyor

Konu oyuncunun obez olup olmadığı idi obez olmadığı konusunda anlaştı isek sorUn yok :) benim fikrim sağlam bir isim bulabilirsek çok daha iyi olur tabi ya da belki de bulabilirsekdik iyi olurdu demek daha doğru .Şu an piyasa daraldı daha önemlisi pek paramız da yok o yüzden bence bu riske girmemiz yanlış değil .Paramız varsa iş değişir tabi Laboral İversonu almış şu sponsor olayından sonra belki Vougioukas olasılığı olabilir . Marici almayız gibi geliyor bana alsak şimdiye kadar alırdık . Son yıl takip etmedim ama Kubanın ikinci pivotu konumuna geldiğine göre düşüşte kendisi (oyun sistemi yada koçla olan ilişkisine bağlı bit durum değilse ) Lawal gibi o da TBL'de bir sıra takımına transfer olabilir bence . Bu konuda mutlak bir doğru yok bazılarımız riski görece daha olası düşük tavan getiriyi oldukça yuksek görüyor . Bazılarımızda riski görece daha buyuk ve/veya taban getiriyi düşük görüyor

Obezite konusunda siz daha detaylı bilgiye sahipsiniz.Ben bu konuda bildiklerimi söyledim, daha da fazlasını bilmiyorum :)

Jawai konusuna gelince alınması gereken bir riskten bahsediyorsunuz.Bense böyle bir risk almaya gerek olmadığını düşünüyorum.Çünkü bana göre Jawai, uğruna risk alınacak bir oyuncu değil.Bu rahatsızlığı yaşamadan önce de oynadığı takımlarda 16-17 dakika süre alan ve ortalama 7-8 sayı üreten bir oyuncuydu.İkili oyun savunması konusunda ciddi zaafları vardı ve en önemlisi oynadığı takımlarda kendisinin dışında iki pivot daha bulunuyordu.Şimdi bu adamın eline 1 sene top değmedi ve bir de kilo sorunu var.Bahsettiğimiz adam Tomiç olur risk almaktan bahsederiz.Ama Jawai için değmez bence

Oly maçındaki kıvama gelse hatta bir gömlek altı olsa yine de değer bence İşte tavan performanslarını farklı değerlendiriyoruz demek ki . Hem sırtı dönük oyunu olan hem pr oynayabilen bir uzun olarak oldukça özel bence Jawai en azından özeldi .Sağlıklı iken kilosuna göre epey çabuktu yine de p&r savunması zayıf mıydı onun pek farkında değilim doğrusu . Kiloyu verir kilo vermek zor biRşey değil ama bir yıl eline top değmemesi risk evet hatta bir önceki sakatlık donemını de dudüşürsek 1.5 yıl cok kısa bir sure topa değdi ben riske girelim diyorum görece genç ve inatçı bence üstelik adam Aborjin bilmediğimiz spirutuel X faktörlerde olabilir :)

Furkan Gasol'e karşı post oynamaya kalktı. Tabi blok yedi. Post oynamaya çalışması asıl heyecan verici olay. Yavaş yavaş geliştirsin kendini.

Hocam Oly maçı adamın Euroleague'deki kariyer maçı:)Bu performansın bir tık altı Jawai'ni ortalama performansı olsa, emin olun zaten bize bırakmazlardı.Sağlıklıyken bile öyle bir seviyesi yoktu ki Jawai'nin.

JAWAI, NATE - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL Jawai'nin euroleague karnesi

Adam Kazan da Barça da oynadı Avrupa Kariyeri yabana atılır değil .500 bin dolara alacağımız herhangi bir oyuncu oldukca vasat olacak .Furkan da indirim olmamış galıba sadece ilk yıl ödemesi azalıp son iki yıla yayılmış

Adam Kazan da Barça da oynadı Avrupa Kariyeri yabana atılır değil .500 bin dolara alacağımız herhangi bir oyuncu oldukca vasat olacak .Furkan da indirim olmamış galıba sadece ilk yıl ödemesi azalıp son iki yıla yayılmış

Size katılmıyorum, 500 bin dolara Aradori'yi kadromuza kattık.Yine aynı paraya NCAA'lerden hatta D- League'den bir çok oyuncuyu kadromuza katabiliriz.700-800 bin dolara çıkabilirsek NBA'de kesilen oyunculardan da önemli isimleri kadromuza katma şansımız olur

Size katılmıyorum, 500 bin dolara Aradori'yi kadromuza kattık.Yine aynı paraya NCAA'lerden hatta D- League'den bir çok oyuncuyu kadromuza katabiliriz.700-800 bin dolara çıkabilirsek NBA'de kesilen oyunculardan da önemli isimleri kadromuza katma şansımız olur

HiçbiR konuda hemfikir olamadık zaten :) kim haklı ise şubenın tercihi o yonde oluR inşallah haksız çıkan da sevınır

Geçen sene 5 uzunla dahi zorlanıyorduk.

Bu sene kondisyonu azalmış 37'lik Kerem ve 10 aydır basketbol oynamayıp parkelere dönen Jawai riskleriyle sezona başlayacağız. Sağlam 2 uzunumuz var. Çok yetersiz duruyor uzun rotasyonumuz. 8.yabancının pivot olması farzdır. PF içinde Kerem'e güvenmeyelim.

Mesajlara düzenleme yapılmadığı için şunu da bu mesajda belirteyim; Cenk Akyol yerine Göktürk oynasın diyenler vardı, Göktürk %12 üçlük yüzdesiyle oynuyor.

Böyle birşey kendi kafamıza kurşun sıkmak olur. Ki zaten uzun rotasyonumuz sıkıntılıyken bir riske daha hiç gerek yok.

Geçen sene 5 uzunla dahi zorlanıyorduk.

Bu sene kondisyonu azalmış 37'lik Kerem ve 10 aydır basketbol oynamayıp parkelere dönen Jawai riskleriyle sezona başlayacağız. Sağlam 2 uzunumuz var. Çok yetersiz duruyor uzun rotasyonumuz. 8.yabancının pivot olması farzdır. PF içinde Kerem'e güvenmeyelim.

Çokta sağlam değiller bence diğer 2 uzunumuz Erceg ve Furkan

Birisi savunma problemli diğeri hücum problemli.

Uzun rotasyonumuz çokta sağlam değil bence.

Bu arada umarım Cenk'te kadromuz da olur bu sene...

"Jawai sakatlık yaşamadı, sadece rahatsızlandı" diyen arkadaşlar, bu vücut yapısında birinin 10 ay boyunca maç performansından mahrum kaldığını da hesaba katmalı. K

Vallahi hiç alınacak bir risk değil bu, yanlış yollardayız.

"Jawai sakatlık yaşamadı, sadece rahatsızlandı" diyen arkadaşlar, bu vücut yapısında birinin 10 ay boyunca maç performansından mahrum kaldığını da hesaba katmalı. K

Vallahi hiç alınacak bir risk değil bu, yanlış yollardayız.

Aynen katılıyorum.
Bence bu riski almamaliyiz.
Domercant örneği önümüzdeyken hâlâ akillanmadiysak yine başımızi vururuz sene içinde.

Şu an ortamda Jawai gelmeli ve gelmemeli diyen arkadaşlar çoğunlukta sanırım.Eğer gerçekçi konuşmak gerekirse, ben Jawainin gelmesinde ciddi sıkıntılar görüyorum .

Furkan Aldemir, Kesinlikle overrated.İyi bir rebounder olması onu iyi bir pivot yapmaz.Post Up var mı ? yok.Şut ? Hala geliştircek.Eğer yapacağı tek şey bu senede maç başına Arroyo ile yapacağı bir kaç ikili oyundan ibaretse 2. Semih Erden vakası diyorum .

Kerem Gönlüm, Kendisi Macvan ve Ersinin yerleri doldurmak için alındı ve -bakın gerçekçi olalım dedim- Kerem ikisinden de 'oldukça' kötü.Yaşını alabilceği dakikayı ve uzun rotasyonunda ki kişi sayısını düşününce insan tırsıyor tabii.

Şimdi geriye bir pivot transferimiz kaldı...
Zaten şu an çıtkırıldım bir pota altı rotasyonumuz var.Elle tutulacak bir yanı yok ve Jawaiden bahsediliyor.JAWAİ OLMAZ.Bu kadar basit.Lawal bile olurdu ancak Jawai olmaz.Bize 25 dk civarında süre alabilcek sakatlık sorunu olmuyan bir pivot lazım.Jawai asla olmaz.

Sözlerimi ''ıan vougioukas'' diyerek bitiriyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...