2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duşan ve Dorsey 5 numara oynarsa Lasme'yi 4 gibi oynatacağız o zaman.
Calebb Green de 4 numara olarak oynayacağını düşünürsek İzzet'ten hemen kurtulup ona vereceğimiz süreyi evladımız olan Ege'ye veririz.

Mehmet Yağmur'un durumu nedir ?
Sizce bizde gerekli katkıyı sağlar mi ?

İzzet 100 bine alındı diye yazmıştı bi arkadas. Duşan da kaç alacaksa toplayın artık ikisi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mccollum--Şafak
Sinan--Schilb--Doğukan
Micov--Göksenin
Lasme--Green--Ege
Dorsey--Duşan

İzzet'i yollayıp böyle bir şey mi yapacağız acaba?

Mccollum--Şafak
Sinan--Schilb--Doğukan
Micov--Göksenin
Lasme--Green--Ege
Dorsey--Duşan

İzzet'i yollayıp böyle bir şey mi yapacağız acaba?

Aynen bencede oyle, sezon ortasida Dogukan yerine 7. yabanci gelir kisa rotasyonuna.

Maci telefondan izledim tam goremedim belki siz dikkat etmissinizdir, Schilb ve Goksenin ayni anda sahada oldugunda Goksenin 3, Schilb 2 numarayi oynadi diye gordum? Hatta savunmada da ayni eslesmelerle devam ettik.

Aynen bencede oyle, sezon ortasida Dogukan yerine 7. yabanci gelir kisa rotasyonuna.

Maci telefondan izledim tam goremedim belki siz dikkat etmissinizdir, Schilb ve Goksenin ayni anda sahada oldugunda Goksenin 3, Schilb 2 numarayi oynadi diye gordum? Hatta savunmada da ayni eslesmelerle devam ettik.

Evet bana da oyle geldi. Yalniz pozisyon geregi midir bilemiyorum ama bir keresinde Schilb Bjelica'yi bir kere de Slaughter'i basariyla savundu son periyotta. O da ilgincti.

Dusan Cantekin icin kariyerinde kader senesi. Ya ust duzey olmak icin kendisini gosterecek ve sonradan acilan oyuncular sinifinda yer alacak ya da ileriki yillar Tofas,Konya gibi takimlardan oteye gecemeyecek. ( Ornek : Nedim Dal- Efes ). Izzet icin ise ligin ilk yarisina kadar sabir edilmeli derim. Ondan sonra nerede olacagi kariyeri az cok belli olur.

TBF'ye baktim bir daha transfer suresi 30 eylul'de bitmis. Dusan'i nasil transfer edecegimiz hakkinda bilgisi olan var mi? Kiralama?

O süre büyük ihtimal uzatıldı. Transfer süresinin o kadar erken bitmesi de ayrı bir saçmalık çünkü daha takımlar hazırlık maçlarını tamamlamadı, sezon başlamadı. Kadrolarda eksiklikler görülebilir, fazlalıklar oluşabilir. Bu sürenin en azından ligin 2-3 haftasını daha kaplaması gerekiyor bana kalırsa.

Cevaplar icin herkese tesekkurler. Yalniz dedigim gibi TBF'nin sitesinde en son 30 eylul guncellemesi var. 5 ekim'e dair bir sey bulamadim ben, belki de gozumden kacti.

Bu arada Green'e de lisans cikarmisiz. Insallah form tutar bir an once.

Uzun rotasyonu,

Lasme - Green - Ege
Dorsey - Dusan - Izzet

seklinde olacak sanirim. Tabii Lasme'yi 5'te de kullaniriz bolca.

Dusan'ı 1 hafta önce yazmıştım, kulübünde aynı şekilde düşünmesine sevindim... Ben Dusan'dan bir Boban olmasını beklemiyorum. Rotasyonda katkı versin, Dorsey'i dinlendirsin yeterli olacaktır... İBB'de iyi oynamıştı, olgunlaştığının sinyallerini vermişti, bir sene önce Banvit'de de olumlu bir görüntü vermiş hatta milli takım aday kadrosuna seçilmişti. Geçen seneki istatistikleri gibi bir katkı sağlarsa takımı çok rahatlatır. İzzet'ten ümitliydim, hala az da olsa ümitliyim ama kısa zaman içerisinde katkı veremeyeceği çok açık. McCloum bencil olan oyun yapısını bir az olsun değiştirirse çok iyi bir takıma sahip olucağız. Yeterki sakatlık olmasın... Son olarak ne olursa olsun, 2,20'lik adam 2,20'lik adamdır. Eskiler bilir, 90'lı yıllarda Maccabi'de Constantin Popa diye 2,22 boyunda Romanyalı tabir yerinde olursa kazmanın bir vardı. Ama girdiği zaman önemli katkılar sağlardı, savunmaya öyle aman aman bir savunmacı olmamasına rağmen direnç getirirdi. (Kariyerinin en iyi maçlarını da Efes ve özellikle Ülker'e karşı oynamıştır)

Kulübün yayın organları ve profesyonelleri tarafından Dusan ile ilgili yapılmış resmi bir açıklama yok, kendisinin takımla birlikte antrenmanlara katılıp katılmadığına dair bir bilgi gören, duyan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...