Dusan'ı 1 hafta önce yazmıştım, kulübünde aynı şekilde düşünmesine sevindim... Ben Dusan'dan bir Boban olmasını beklemiyorum. Rotasyonda katkı versin, Dorsey'i dinlendirsin yeterli olacaktır... İBB'de iyi oynamıştı, olgunlaştığının sinyallerini vermişti, bir sene önce Banvit'de de olumlu bir görüntü vermiş hatta milli takım aday kadrosuna seçilmişti. Geçen seneki istatistikleri gibi bir katkı sağlarsa takımı çok rahatlatır. İzzet'ten ümitliydim, hala az da olsa ümitliyim ama kısa zaman içerisinde katkı veremeyeceği çok açık. McCloum bencil olan oyun yapısını bir az olsun değiştirirse çok iyi bir takıma sahip olucağız. Yeterki sakatlık olmasın... Son olarak ne olursa olsun, 2,20'lik adam 2,20'lik adamdır. Eskiler bilir, 90'lı yıllarda Maccabi'de Constantin Popa diye 2,22 boyunda Romanyalı tabir yerinde olursa kazmanın bir vardı. Ama girdiği zaman önemli katkılar sağlardı, savunmaya öyle aman aman bir savunmacı olmamasına rağmen direnç getirirdi. (Kariyerinin en iyi maçlarını da Efes ve özellikle Ülker'e karşı oynamıştır)