2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olursa olsun bu takıma mutlak suretle oynatan safkan 1 numara lazım sezon genelinde de böyle olacak tutumum zaten öncelik opsiyonumuz huertas iken 2nci opsiyon olarak Errick olması biraz saçma geldi bana çünkü iki oyuncuda farklı tip oyuncular biz kadro yapılanmamızı Huertas tipi oyun kurucular için şekillendirmişiz ama olmayınca Errick'e kaldık bu takımın direksiyonu Errick olmamalı.

Yaz boyunca yazmıştım yine yazıyorum. Luke Ridnour eğer basket bolu bırakmadıysa ve elimizde bir az para varsa bizim için en iyi hamlelerden biri olabilir. Tempoyu ayarlar, saha görüşü de iyidir. Bence Avrupa'ya da rahat uyum sağlayacaktır. Tek soru işaretim bu yaşına kadar hiç bir takıma lideelik etmemiş olması.bir tek bu problrm olabilir ama bu bütçelerle de kusursuz transfer yapılamıyor.

Ridnour olmazsa John Lucas III 'ı da alabiliriz ama Lucas savruk bir oyuncu ne kadar bize uygun çok emin değilim.

dün maçı izlerken maçı yorumlayan kişi son dakikalarda aynen şunu söyledi
'' Ergin Hoca da İzzetten verim alamayacağının artık farkına varmıştır. Hazırlık maçları dahil hiç bir varlık gösteremedi. Artık Ege ye daha çok şans vermesi lazım... ''
Ersin hamlesi bize ilaç gibi gelirdi. ama ahh şu parasızlık...

Bu sitede yazana göre Fredette'nin NBA'deki maaşı 1 milyon dolarmış. Alırsak maliyeti fazla olmaz gibi, ama bu adam daha çok SG gibi duruyor. Bence bize PG lazım. Elimizde Lasme ve Dorsey gibi ikili oyun oynayabilen uzunlar var ama onları oynatacak kısamız yok.

Jorge Gutierrez'de bosa cikti yada cikacak diye biliyorum, onuda yoklayabiliriz ama muhtemelen sezon ortasina kadar bekleriz. Hem daha iyi firsatlar gelebilir hem takim daha bi oturmus olur.

Kings David Stockton'ı serbest bırakacakmış. Onu da düşünebiliriz. NBA'de tutunamadı. Ama NBDL'de çok iyi oynuyordu. Pasör ve ikili oyunları iyi oynayan bir guard. Bence Avrupa basketboluna uyum sağlayabilir.

Vesely gerçekten müthiş bir atlet atletizmiyle accayip fark ettiriyor. Joe Alexander'ıda ben biraz ona benzetiyorum Alexander'da bir beyaz oyuncuya göre çok atlet.

Bu arda Alexander 3 mü 4 mü tam belli değil gibi.

Ama seneye kadromuzda olmasını çok isterim.

Eğer seneye Thy'de olabilirsek büyük ihtimal Mccollum Schilb büyük ihtimal takımda olmaz. Dorsey ise şaibeli sakatlıktan yeni çıktı bekleyip görücez pota altında lasme ve dorseyde 2.03 olması ribauntlarda sorun olabilir atletizmleriyle kapatabilecek oyuncular ama yinede sıkıntı çekebiliriz o yüzden o ikilidn biride değişebilir bence.

Seneye eğer Thy'de olursak yine bu seneki gibi atletizme dayalı bir kadro olmasını isterim.

PG: Pooh Jeter-Sinan-Şafak
SG: -Rakemm Sanders-Göksenin
SF: Micov- Joe Alexander
PF: Caleb Green-Ersin Dağlı-Ege
C: Lasme-Dorsey (1i değişebilir )-Duşan

7 yabancılı oluyor 1 oyuncumuzu değişe değişe oynatabiliriz Joe Alexander 4 numara gibide oynuyor yeri geldiğinde Lasme oynuyo Mıcov'da oynayabiliyor Green'i Mıcov'u Alexander'ı lig maçlarında 1ini değiştirerek oynatabiliriz.

Yalnız bu kadro kurulursa süper atletik bir takım oluruz gerisi hikaye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...