2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene gerçekten bu bütçeyle kurulabilecek en iyi kadroyu kurduk sayılır sadece 4 numarayada Ersin hamlesi yapsaydık çok daha iyi olurdu.

Ben Schilb'in doğru bir tercih olduğunu düşünmüyorum.Eurobasket'te izlerken bu kanaate varmıştım.Sorumluluk alan takıma enerji katan bir görüntüsü yok.Trabzonspor maçında atletizmin ne kadar fark yaratan bi faktör olduğunu gördük.Keşke Schilb'in yerine Carter'la devam etseydik veya o tarzda bir oyuncu alsaydık

Marcus Williams ın cezasi bitince onu da alsak cidden muazzam bir takim oluruz.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benle ayni dusunen biri olduguna sevindim :) Marcus Williams hem set oyununu hem de kos kos basketbolunu oynayabilecek asist yonu kuvvetli bi PG. Sutu istikrarli degil ama zaten sut atacak yeterli adam var takimda. Kolay kolay kulup bulamayacagindan fazla para da isteyemez.

Tam bir firsat transferi olur yani. Cok da guzel olur.

Özellikle şu akşam transfer konuşulmasının bu takıma haksızlık olduğunu düşünüyorum. Tamam belli eksiklikleri olan bir takım kurmuş olabiliriz bunun herkes gibi eminim teknik ekipte farkındadır. Ancak bugün oynanan güzel oyundan sonra bu takıma biraz saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. "O da olsa güzel olurdu, bunun yerine şu gelseydi" gibi cümleleri en azından yarına saklamak gerekli.

SPONSORUMUZ BİZE FİNANSAL GÜVENCE VERDİ

Galatasaray’ın Sırp forveti Vladimir Micov, Trabzonspor Medical Park karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendirdi.

Micov; "Maçın başında inişli çıkışlı bir basketbol oynadık, sezonun ilk maçını deplasmanda oynamak kolay değildi. İkinci çeyrek yaşadığımız sorunları aştıktan sonra savunmamızı üst seviyeye çektik ve Caleb Green’den hızlı hücum basketleriyle farkı 17-19 sınırına kadar çıkardık. İkinci devre de kendi oyunumuzu değiştirmedik ve güzel bir galibiyet aldık.

Geçen sezon hem oyuncular hem de kulüp açısından çok kötüydü. Bu sezon Sinan ve ben haricinde tüm takım değişti ve yeni bir sponsorumuz var. Yeni sponsorumuz geçen sene yaşanılan şeylerin tekrarlanmayacağını söyledi ve bize finansal güvence verdi. Şimdi Eurocup’ta önemli bir deplasmanımız var. Maçı bu farkla kazandığımız için mutluyum” dedi.

Eurohoops

SPONSORUMUZ BİZE FİNANSAL GÜVENCE VERDİ

Galatasaray’ın Sırp forveti Vladimir Micov, Trabzonspor Medical Park karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendirdi.

Micov; "Maçın başında inişli çıkışlı bir basketbol oynadık, sezonun ilk maçını deplasmanda oynamak kolay değildi. İkinci çeyrek yaşadığımız sorunları aştıktan sonra savunmamızı üst seviyeye çektik ve Caleb Green’den hızlı hücum basketleriyle farkı 17-19 sınırına kadar çıkardık. İkinci devre de kendi oyunumuzu değiştirmedik ve güzel bir galibiyet aldık.

Geçen sezon hem oyuncular hem de kulüp açısından çok kötüydü. Bu sezon Sinan ve ben haricinde tüm takım değişti ve yeni bir sponsorumuz var. Yeni sponsorumuz geçen sene yaşanılan şeylerin tekrarlanmayacağını söyledi ve bize finansal güvence verdi. Şimdi Eurocup’ta önemli bir deplasmanımız var. Maçı bu farkla kazandığımız için mutluyum” dedi.

Eurohoops
Gönül ister ki bu güvenceyi yönetim versin.Sponsora güven mi olur..

Bu arada İzzet ve Duşan ile uzun mevzusu kapandı ama gündem de hep Ersin Dağlı vardı.Sonuçta bu adamlar rotasyon için konuşuluyordu.Bu Antep'te ki Ruzic'te yerli statüsünde bu adam da düşünülebilirdi.Ufak tefek izlemişliğim var biraz da Beşiktaş'ta izlemiştim fena olmazdı sanki

Dua edelim Bjelica ve Harangody iyi oynasın ve Ersin'e gerek olmadığını anlasın Oktay Hoca.
Tabi birde bize verirler mi kısmı var ?
Sonuçta rakiplerinden birinin eksik pozisyonunu doldurmaya yardım etmek akıl kârı değil.
Umarım Daçka bu akılsızlığı yapar :)

Şuan takım ilk maç itibariyle olumlu bir hava çizdi herkesin rol alacağı bir gün gelecektir elbette.

Çok sıkışırsak sezon için de Çin ve ya Nbaden safkan 1 numara transferi yapılabilir onun dışında takım gitgide daha iyi olacaktır.

Özellikle şu akşam transfer konuşulmasının bu takıma haksızlık olduğunu düşünüyorum. Tamam belli eksiklikleri olan bir takım kurmuş olabiliriz bunun herkes gibi eminim teknik ekipte farkındadır. Ancak bugün oynanan güzel oyundan sonra bu takıma biraz saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. "O da olsa güzel olurdu, bunun yerine şu gelseydi" gibi cümleleri en azından yarına saklamak gerekli.

Hepimiz takımın en iyisi olması için kafa patlatıyoruz. Elbette takıma da saygı duyuyorum, zaten saygı ve sevgi duymasam bu kombine almam maçlara gitmem foruma yazmam vs vs.

Ben beğendim takımı. Elbette sorunlar var elbette eksikler var lakin oldukça iyi oyunculara sahip bir takımı yendik. Onlarda bazı noktalarda kolay dağılıyorlar. Harcanan para elde edilen başarı karşılaştırması yaparsak sezon sonu bana göre en iyi takım olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...