2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lakers'ın Huertas'ı serest bırakabileceği konuşuluyor. 4 tane guardları varmış. Bu yüzden Huertas'ı serbest bırakabilir deniyor. Serbest kesinlikle hamle yapmalıyız. Tam aradığımız oyuncu pick and roll'ü hem oynatır. Hem de pick and roll savunmamıza seviye atlatır.

Eğer olur da Huertas ve Furkan'ı paketleyip alabilirsek inanılmaz iş yaparız ve hem ligin hem Eurocup'ın bir numaralı favorisi oluruz. Özellikle Furkan kesinlikle gelmeli, cidden en iyi çağında gitti hatırlarsanız ve bize bir borcu var bence :)

Biraz fazla ucuyoruz sanki. Suanda bence furkana ihtiyac yok. Lasme ve dorsey 5i kotarir. Bu sene furkan nbade kalsin baska bi takimda bu senede yapamazsa seneye aliriz. Dorsey furkan 5 rotasyonu yapariz. Ama eger huertas bosa cikacaksa valla biz bile para verelim klübe bütce yaratalim alalim. Net sampiyonluk hamlesi olur...

Eğer olur da Huertas ve Furkan'ı paketleyip alabilirsek inanılmaz iş yaparız ve hem ligin hem Eurocup'ın bir numaralı favorisi oluruz. Özellikle Furkan kesinlikle gelmeli, cidden en iyi çağında gitti hatırlarsanız ve bize bir borcu var bence :)
Bence de furkanın bize ufak bir borcu var da biz o hamleyi düşünür müyüz ya da o hamleye göre bir bütçemiz var mı onu da düşünmek lazım.
Ayrıca furkan bizden giderken takımın en çok kazanan oyuncularından biriydi ve bu durumun da tam karşılığı bir performans göstermiyordu,yani zamanında aldığının oldukça altında bir rakama oynamayı kabul edecekse buyursun gelsin ama yine takımın en çok kazananlarından biri olacaksa lasme ve dorsey varken gerek yok.
huertasa gelince de huertas mccollum ikilisi birbirini mükemmel tamamlayan bir ikili olur ama öyle bir bütçemiz olduğunu pek sanmıyorum.
belki ilerleyen zamanlarda çinden boşa çıkarsa jeter,mccollum ikilisiyle güzel bir ikili yapabiliriz kim bilir:)

Furkan fb ye giderse sonu belli. Fb ye gidenlerin her bransta sonu belli. Furkan ya bize gelmeli,olmadi Avrupada bu sezon oynamali Euroleague'de..Ama Huertas kesinlikle gelmeli.Gelirse Efes-GS finalinin bu sene gerceklesmesi kesin diye dusunuyorum.

Türk takımlarına gitsin bizde para kazanalım bu kadar basit. O para ile de oyun kurucu alırız kafamız rahat olur . Belki Ersin dağlı + Oyun kurucu yaparız gelen paranın üstüne koyarak.

Süper fikir.
Huertas gelirse kim çıkacak ?
Schilb desek 2 ve 3 numarada eksik kalacağız.
Calebb desek 4 numarada kime güveneceğiz.
İzzet gerekli şeyleri yapsa Ege ile götürürüz derdim de malesef diyemiyorum.
Eurocup için çok ciddi favori oluruz.

Huertas gelirse kim cikacak o zaman bakariz :D yeter ki alma durumu oluşsun. Ligde safak göksenin gayet iyi katkilar veriyorlar. Huertas gelirse zaten 25 dk oynayacaktir. Mccolum sinan micov göksenin safak gayet iyi kisa rotasyonu olur.

Huertasın serbest kalacağı haberini anlamadım ben. Daha 1 hafta önce muhtemelen kadroda kalacak demişti koç. Tabi inşallah serbest kalır biz alırız 7 yabancılı müthiş bir takım oluruz. Huertas 1 Mccollum 2 gibi. O zaman schilb de tribüne gidebilir. Ama bunların hepsi hayal bizim öyle bir bütçemiz yoktur.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yağızer Uluğ'un Beşiktaş'a gittiği gerçek değil dimi ?
Yapılacak iş mi bu yahu ?
Şimdi spor haberlerinde gördüm.
Canım çok sıkıldı.
Umarım bir aksaklık çıkar ve gerçekleşmez bu transfer.

Huertas, şafak
Mccolum, sinan, göksenin
Micov,
Green, lasme,
Dorsey, furkan, dusan
Gönlümün kadrosu.
10 kişi eder başka kimseye de gerek yok. Kimseyi gelişsi diye beklemeye de gerek yok. Ege izzet kenardan havlu sallamayacak kadar ruhsuzlar maalesef bu nedenle Ergin hocam icin bu 10 kişi her anlamda başari icin yeter de artar bile. Digerlerine verilen 100 200 e de gerek kalmaz. Dünyanin en mutlu adami olurum yahu. O kadar mutlu olmaya alisik degiliz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Furkan'ın Türkiye'ye dönerse Galatasaray'dan başka takımda oynayamaz maddesi bana hukuki açıdan pek mantıklı gelmiyor...Alacakları karşılığı bonservisini vermissin, gitmiş...Öyle bir madde olsa bile geçerliliği tartışılır bence...Türkiye'de bir takıma transfer olursa ilk transferinde Galatasaray'a şu kadar ödenir gibi bir madde olabilir en fazla...Oda çok yüksek bir meblağ değildir...

Furkan'ın Türkiye'ye dönerse Galatasaray'dan başka takımda oynayamaz maddesi bana hukuki açıdan pek mantıklı gelmiyor...Alacakları karşılığı bonservisini vermissin, gitmiş...Öyle bir madde olsa bile geçerliliği tartışılır bence...Türkiye'de bir takıma transfer olursa ilk transferinde Galatasaray'a şu kadar ödenir gibi bir madde olabilir en fazla...Oda çok yüksek bir meblağ değildir...
Bu tarz maddeler genellikle hukuksal olarak pek karşılığı olmayan maddelerdir ve bence işletilemez.
genellikle de taraftarın ağzına bir parmak bal çalmak için konur diye düşünüyorum.

Furkanın geri dönme şansı varsa geri gelmesini isterim tabi en az iki yıllık bir kontrat yapılacaksa Dorsey ve Lasmenin yaşı belli her ikisi
ile de kontrat birer yıllık.Bu sene için de rotasyonda sorun olacağını sanmıyorum.Dorsey Antep dısında Avrupa kariyerinde ortalama 15 dk cıvarı sahada kalmıs bir oyuncu Lasme de yanlış hatırlamıyorsam 15-20 dk civarı ortalama süreler almış.40 dakika 5 mumaralı pozisyon için toplam süre var 10-15 dakika da Greenin yedeklenmesi için var 50-55 dakikayı paylaşabilirler.Zaten genel olarak 5 numaralı pozisyon rotasyon ihtıyacının fazla olduğu bir pozisyon, üzerine Lasme gerek yaşı ilerlediği için gerekse size sorunun telafi etmek için fazladan enerji harcadığı için uzun süre sahada kaldığı maçlarda verimi ciddi oranda düşmeye başlıyor.Böylece Egeyi kiralık olarak başka bir takıma yollayarak tecrube kazanmasının sağlayabiliriz.Ayrıca yedinci yabancı olarak bir kısa alırsak kadroda Furkan da bulunursa belki sadece Green hariç olmak üzere TBLde her yabancıyı rotasyona sokabiliriz.Böylece yabancılarımızdan ritimlerini kaybetmeden yararlanabiliriz

İşin mali kısmına gelirsek şu anki kadromuzun 6 milyon dolar maliyeTi olduğunu sanmıyorum bütçe gerçekten 6 milyonsa zaten bir miktar daha serbest bütçe olmalı .Yağızer hocanın sözleşmesinden de çıkılmış oldu Ergin hocanın yarısı kadar yıllık alıyor olsa bir 300 bin dolar da oradan eksilen bir harcama kalemi olacak .Hamle şansımız olduğunu düşünüyorum.

Huertasın kısa vadede serbest kalacağını sanmıyorum zaten bugün nihai kadrolar belli olacaktı ABD'de bile akşam saatleri su an gönderseler şimdiye kadar gönderirlerdi diye düşünuyorum.

Abi su Nba takimlari su olayi aslinda sezon acilmadan once yapsa cok daha süper olur ama her neyse onun dışında Furkan nolursa olsun alınmalı Nba de guclenmisti en son milli takimda gordugum kadariyla ve cok iyi bi cember koruyucusu olmustu

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...