2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes, Emircan Koşut ile yollarını ayırmış. Krtiç'inde durumu ortada iken Furkan'ın en yakın olduğu kulüp Anadolu Efes'tir.

Aslına bakarsanız, tyus ve dunston varken onlarında ihtiyacı olan isim değil furkan.
Kim alırsa, sanki daha çok başkası almasın diye almış olacak.
Avrupaya giderse ayrı tabi.

Galatasaray koçu Ergin Ataman, "Furkan Aldemir yuvaya dönmek isterse değerlendiririlebilir ancak bu konuda bir rekabete girmeyiz." dedi.

Ataman şöyle konuştu:
"Furkan'ın Philadelphia'dan ayrıldıktan sonra ne düşündüğünü bilmiyorum. Tercihi bir Euroleague takımında oynamak olabilir. Ancak 'Ben yuvama dönmek istiyorum' derse yönetim kendisine anlayış gösterebilir ve bir formül bulunabilir. Ancak şu an itibariyle kolay gözüken bir operasyon değil."

Huertas serbest bırakılmış değil nihai kadrodan kesilmedi yani an itibari ile Huertası almamız zaten imkansız. Furkan ise en azından serbest oyuncu ama o iş de çok zor anlaşılan.

Aslına bakarsanız, tyus ve dunston varken onlarında ihtiyacı olan isim değil furkan.
Kim alırsa, sanki daha çok başkası almasın diye almış olacak.
Avrupaya giderse ayrı tabi.

Ligde 5 numaradaki yabancılarını rotasyona sokuyorlar o yuzden kadroya dunston ve Tyrusdan biri giriyor tek yedeği de Ürdünlü Ahmet ,Emircan da gitTi denıyor yani Furkana en azından TBL için ihityaçları var .

Furkan'ın şu anda birinci önceliğinin para olmayacağını düşünüyorum.Zaten gönderilen takımından 3 milyon dolara yakın parasını cebe koyacak.Üzerinede burda ne kazanacağı değilde tekrar nasıl popüler olacağı takıma gitmesi lazım en çok süre alıp oyun sistemi ona uygun olan bir takımı seçmeli diye düşünüyorum.Bu durumda tabiki öncelik Eurolig olacaktır ama bizimde uygun bir teklifle şansımızın yüksek olduğunu hesaba katmamız lazım.

Efesden ziyade uzun rotasyonunda isteyebilcek başka takımlar da var mesela khimki tyus i efese kaptirdilar bence çember savunucusu isteyebilirler zaten para gırla keza cska da öyle rotasyonu genişletmek isteyebilir hemde bildiği bir oyuncu ve eğer denildiği gibi sadece bizde oynayabiliyorsa böyle bişi olabilir furkan da 1 yıllık imzalayip seneye bizim yolumuzu tutabilir he biz alsak suan valla kafamda deli sorular olur lasme dorsey furkan ?Ergin hoca lasme yi büyük ihtimal 4 numarada da degerlendirir bakalım merakla bekliyorum

Birde az önce okudum bu kadar şeyi yazmış bulundum ama furkan in geri dönme ihtimalide varmış zaten philidelpia ya nba takımları sezon öncesi kadrolarini 15 e düşürmek zorundaymış sezon basladıktan sonra 16.oyuncu olarak furkani alabilirlermis yani suan furkan in konuşmasını beklemek lazim

En mantıklı çözüm yolu bu oluyor sizin de öneriniz var ise saldirmadan yazalim lütfen. Furkani almak zor iş bunu anlamamiz gerekiyor yoksa baska takıma gittiğinde hayal kırıklığına ugrariz . Alınabilecekse Huertas bal kaymak olur ama o kadar parayı ödeye bilirmiyiz bilmiyorum en azından asist özellikli bir oyun kurucu alabiliriz.

Ne saldırması yahu :)
Süper fikir deyip size katıldığımı anlatmak istedim.
Ama Huertas gelirse kim dışarda kalacak onu sordum sadece :)
Biraz sakin lütfen..

Furkan'ın şu anda birinci önceliğinin para olmayacağını düşünüyorum.Zaten gönderilen takımından 3 milyon dolara yakın parasını cebe koyacak.Üzerinede burda ne kazanacağı değilde tekrar nasıl popüler olacağı takıma gitmesi lazım en çok süre alıp oyun sistemi ona uygun olan bir takımı seçmeli diye düşünüyorum.Bu durumda tabiki öncelik Eurolig olacaktır ama bizimde uygun bir teklifle şansımızın yüksek olduğunu hesaba katmamız lazım.

buna göre en mantıklısı karşıyaka olur. hem adamın geldiği yer, hem daha rahat şehir hemde saçma sapan baskılar olmaz üstünde...

Ligde 5 numaradaki yabancılarını rotasyona sokuyorlar o yuzden kadroya dunston ve Tyrusdan biri giriyor tek yedeği de Ürdünlü Ahmet ,Emircan da gitTi denıyor yani Furkana en azından TBL için ihityaçları var .

Nerede yazıyor Emircan'ın gittiği? Eğer serbest bırakacaklarsa İzzet yerine alabiliriz. İzzet'ten çok katkı verir. Ama Pertevniyal'e gönderdilerse bir şey yapamayız.

Dostum zaten Pertevniyal le maca çıkmayı reddettiği icin yolluyolar

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğruysa bence kesin hamle yapmalıyız. Furkan için Ergin Hoca zaten açıkça çok para vermem demiş. Bence doğru olan da bu paranın asıl kısmını kısaya ayırıp. Küçük bir bölümüyle Emircan'ı alsak güzel olabilir. Oyuna enerji katar. En azından ribaunt alır. İzzet onu da yapamıyor.

Emircan'da fiziken güçlenemeyen oyunculardan. Özellikle irileşme ve güçlenme konularında hiç gelişim gösteremedi. Maalesef uzun boyunun ona yeteceğini düşündü ama bu seviyede sadece boy yetmiyor. Ahmet Düverioğlu'da rotasyonda önüne geçti. Efes'teki çoğu genç bir hafta A takımda süre alırken diğer hafta Pertevniyal ile oynayabiliyor, "ben oldum" havasına girip maçlara çıkmamak akıl karı değil ki. Emircan gibi bir yeteneğin kaybolup gitmesi kötü olur ama onlarda artık kendilerini geliştirmeyi öğrenmeli.

buna göre en mantıklısı karşıyaka olur. hem adamın geldiği yer, hem daha rahat şehir hemde saçma sapan baskılar olmaz üstünde...
Karşıyaka olmaz bence yani Furkanı alabilecek durumları olduğunu sanmıyorum. Hem de istemezler şu an için. Daçka herkesi topluyor o mantıkla onu da almak isteyebilirler gene Fener ya da Efes de olabilir. Beşiktaşın da yerinde olsam düşünür hatta zorlardım. Bize gelirsek epey zor iş yani Furkanın epey bir fedakarlık yapması lazım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karşıyaka olmaz bence yani Furkanı alabilecek durumları olduğunu sanmıyorum. Hem de istemezler şu an için. Daçka herkesi topluyor o mantıkla onu da almak isteyebilirler gene Fener ya da Efes de olabilir. Beşiktaşın da yerinde olsam düşünür hatta zorlardım. Bize gelirsek epey zor iş yani Furkanın epey bir fedakarlık yapması lazım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer bütçeleri varsa ki çok sorunları olacağını sanmıyorum oktay mahmuti hamle yapacaktır furkan için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...