2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam Dorsey'i karşıma alır konuşurum. Bütün takım maçı almak için kendini yırtıyor, Dorsey rakip oyuncularla, hakemle şakalaşma peşinde. Bu ne ciddiyetsizlik arkadaş! Bazı pozisyonlarda elini kaldırmıyor.

Ben maçı izlerken duvarları yumrukluyorum, adam makara derdinde

Formsuz olması için hiçbir sebep yok. Geçen sene NBA'de 70 maça çıkmış. Sezon başı takıma zamanında katılmış.Ciddi bir sakatlık geçirmemiş. Hiçbir mazareti yok.

Dediğim gibi alır karşıma konuşurum. Toparlanırsa toparlanır. Yoksa kontratından çıkmak için anlaşırım. Onu da kabul etmezse kadro dışı bırakırım. Gider 200 bin dolara atletik bir tane pivot bulur koyarım. Dorsey'den daha kötü oynayacak hali yok.

Dünyada atletik uzundan kolay bulunabilecek başka bir oyuncu tipi yoktur heralde. Bjk gitmiş Elonu'yu almış.Uşak Khem Birch'ü 100 bin dolara falan oynatıyordur heralde. Bjk'de dikkatimizi çekmeyen Jajuan Johnson, hafta içi voleybol oynuyordu Dorsey'in üzerinde

Kötü oynamak için hiçbir sebebi yokken kötü oynayan, kendini düzeltmek için çaba sarfetmeyen, maçlara konsantre olmaya üşenen bir adamın keyfini beklemem.

Yunus aydinin haberine göre dacka pivotu oguz savas bize önerilmis. Nasil yani acaba furkan icin para ödemeleri falan lazimda onun yerine oguzu mu verelim demisler yoksa menajerler mi önermis anlamadim? Bilgisi olan var mi?

Yunus aydinin haberine göre dacka pivotu oguz savas bize önerilmis. Nasil yani acaba furkan icin para ödemeleri falan lazimda onun yerine oguzu mu verelim demisler yoksa menajerler mi önermis anlamadim? Bilgisi olan var mi?

Furkan'da para ödemeleri lazım değil. NBA'deki gibi basit kontrat karşılama maddesi var. Yani daçka ile aynı parayı teklif edersek bize gelmesi gerekiyor. Daçka teklifi arttırmadığı sürece.

Oğuz konusu hemen yalanlanmış.

Oguz zaten sacma olurdu dacka mahvolsun. Sacma sapan takim kurdular. Keske sameti sebest biraksalar biz alsak samet geyik i. Ersin gibi o da süre bulamiyor. Ama izzetten egeden dusandan (gerci hakkini yemeyelim sakatlandi cocuk) farkli olur mu bilemedim. Dackada kesin oyuncu sayisi düsecek o kadar oyuncu olmaz cok sacma...

Oğuz transferi bana çok yanlış gözükmez açıkçası. Bence alınabilir bize katkı da sağlar. Bana mantıksız gelecek nokta şu olabilir Oğuz Daçkadan yüksek bir para kazanıyor biz onun yarısını bile zor karşılaşırız. Eğer çok cüzi bir fiyata gelecekse olur ve katkı da sağlar bence

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzzet ve Duşan'dan katkı alamayacağımız nerdeyse kesinleşince bi uzun ihtiyacı ayyuka çıktı. Oğuz bazı açıkları kapatabilecek bi isim olsa da olumlu bakamıyorum şahsen.

Wilbekin transferinden sonra Ender'i bırakmayı düşünüyorlarsa o mantıklı olabilir.

Oguz olmaz bence. Ersini biraksalar ya arkadas o kadar yabanciyi ne yapacaklar? Enderle de bi sikinti yasamisti sanirim oktay hoca nedir son durum bilmiyorum. Yeni guard da aldilar ama birakacaklarini sanmiyorum. Ki zaten atamanin da enderi istemeyecegi kanaatindeyim. Sezon basi kerem ve enderi direk silmisti...

Ege oynamıyor ki katkı versin. En son kayda değer süre aldığında 10 sayı atmıştı hem de oguzun aldığından çok daha az paraya. Şu takım oyununda iyi iş yapar bence

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ege bana göre 5 numara olabilir,4 numara olması bekleniyor ama biraz daha güçlenirse bence yerli bir pivot kazanmış oluruz,bu sezon uzun transferi yerine Ege'yi kazanalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...