kaan kural twitterda kendisine sorulan galatasarayın guarda ihtiyacı varmı sorusuna schilb ve sinan varken gerek yok diyerek noktayı koydu bence.
Geçen haftaya kadar Schilb'i göndermek isteyenleri sahneye almak istiyorum...Kusura bakmayın ama bunu yazmak istedim....
(Adamın kariyeri belli, yaptıkları ortada, Daha takıma alışmadan 3 maçta çöp muamelesi yapıp astığınız adam şu an bu takımın en iyisi. Micovi le beraber oynadıklarında tadından yenmiyor...)
bence orada takviyeden kastı 8.5 kişiyle oynamamızdan kaynaklı. ayrıca bize tek lazım olan 5-10dk güzel katkı verebilecek yerli pivot. yabancı transferi çok anlamsız olur çünkü tüm verimi yabancılardan alıyoruz zaten dışarıda yabancı bırakacak lüksümüz yok. yabancı transferi bizim rotasyonumuzu genişletmez.
Talihsiz bir yorum.
Biz gördüklerimizi yazdık kötü bir şey demedik illa laf sokmak için şu foruma girmeyin arkadaş . Hatamız her insan gibi olur bunu da belirtiriz zaten illa sizin hatırlatmanıza gerek yok bunu bir görev edinmeniz hiç hoş değil.
Schilbin görüntüsü hiç iyi değildi hatta milli takımda oynadığı oyun bence bizim takıma uymuyor izlenimi verdi koç ona görevler vererek bu sorunu aştı şuanda gayet iyi ve daha iyi olacaktır.
Herkes takımın iyiliği için yorum yapıyor hatalar olacaktır bunları zamanla göreceğiz
bu arada daçka ve karapara sanki
Geçen haftaya kadar Schilb'i göndermek isteyenleri sahneye almak istiyorum...Kusura bakmayın ama bunu yazmak istedim....
(Adamın kariyeri belli, yaptıkları ortada, Daha takıma alışmadan 3 maçta çöp muamelesi yapıp astığınız adam şu an bu takımın en iyisi. Micovi le beraber oynadıklarında tadından yenmiyor...)
Arkadaşlar nedir bu transfer telaşı ..Sezon uzun ,,,