2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ismail Senol @ismailsenol

Gelecek sezondan itibaren Euroleague 16 takım (11'i A Lisansı + 1 Eurocup şampiyonu + 3 Lig şampiyonu + 8'li elemeden gelecek bir takım.)

Euroleague 16 takımlı, 30 haftalı bir lig halinde oynanacak. Sezon sonu 8 takım, 5 maçlık playoff serileri oynayacak. Kazananlar Final Four.

11 A Lisanslı takım arasında Türkiye'den Anadolu Efes ve Fenerbahçe var. Hangi üç ligin şampiyonunun Euroleague'de olacağı açıklanmadı.

Eurocup da gelecek sezondan itibaren 24 takıma iniyor. Şu anki Euroleague formatı gibi oynanacak. 6'lı ilk tur, TOP 16, Playoff ve F4.

Bu düzenin sürmesi için IMG ile 10 yıllık anlaşma yapıldı. FIBA Şampiyonlar Ligi hamlesine cevabı devrim niteliğinde oldu ULEB'in.

FIBA'nın Şampiyonlar Ligi teklifiyle büyük takımların kapısını çalması, 30 milyon Euro gelir vadetmesi üzerine akıllıca hamle Euroleague'den

Türk Telekom'un oyun kurucusu hakkında bilgisi olan varmı son maçlarının özetini izledim Siz daha iyi bilirsiniz ama bana topu iyi yönlendiriyor gibi geldi bi an düşündüm keşke alsaydık diye ismi Benjamin Michael WOODSİDE mış.

Volters Beşiktaştan ayrılmak istiyormuş, Pana ile adı anılıyormuş (o kadar oyun kurucu içinde ne yapacaklarsa), bence ayrılma ihtimali varsa hemen irtibata geçmemiz lazım tam olarak aradığımız guard.

Ya arkadaslar bizim bütcemiz yokmuss. Daha gecen ergin hoca kendi dedi. Bir ihtimal daha sonra eurocupda ilerlenip bir firsat olusursa transfer yapilacak bence kastedilen cin ligi bitimi...

Volters Beşiktaştan ayrılmak istiyormuş, Pana ile adı anılıyormuş (o kadar oyun kurucu içinde ne yapacaklarsa), bence ayrılma ihtimali varsa hemen irtibata geçmemiz lazım tam olarak aradığımız guard.

Menejeri yalanlamış zaten de adamın ayrılmak isteme sebebi zaten euroligde oynamak. Takımda mutsuz olduğu için ayrılmıyor ki irtibata geçip alabilesin. Bir de klüp kendisini göndermiyor bonservis pazarlığı ypaıldığına dair iddialar vardı. Maaş verecek durumda değiliz bonservis verebilelim.

O Vesely gibi birini bulacak bütçemiz olsaydı O Vesely gibi birini getirir üstüne onu 1-2 seviye yükseltirdi Ergin Hocam.

Vesely zaten geldiğinden beri 2-3 seviye yükseldi nba'de şabana bağlamıştı maytap geçiliyordu artık kendisiyle. Vesely gibi birini bu haliyle bulamazsın zaten bütçen olsa da bulamazsın çünkü o tip bir oyuncu bu haliyle nba'den düşmüyor kötü durumdayken düşüyor senin onu ayağa kaldırman gerekiyor. Sen Dorsey'i ayağa kaldır önce Vesely'e sonra sulanırsın yokları oynayan bir adam takımda şu an , üstelik çok da ihtiyacımız var kendisine. Ergin hoca ona odaklansın 1-2 seviye yükseltsin çok maharetliyse bu konuda , ben kendisinin iyi bir mentor olduğunu düşünmüyorum

Vesely nin Dorsey e göre daha fazla artısı var bence.
Birde ben nedense kısa oyuncuların 5 oynamasına çok güvenemiyorum, dunston, lasme, dorsey, hines gibi isimler genel olarak atletizmleriyle idare ediyorlar ve yaş ilerledikçe pozisyonlarında geriye giderler. Batiste mesela buna örnek.

Dorsey'nin şu an ki durumu Vesely'nin Türkiye'ye gelişinden çok farksız değil.Vesely alay videoların alay yorumların tepesindeki isimlerden biriydi Nba'de.Dorsey böyle bir alaycılık durumu olmadı ama seviyesinin dibinde sonuçta.Vesely tabi ki Dorsey'den kalite olarak önde bir isim ama senin de eline Nba'den düşmüş bir isim var onu iyi kötü belli seviyeye çekmemiz lazım,umarım çekeriz.

Ya nereye yazacağımı bilemedim konu dışı olacak gibi ama... Türkiye kupasının formatı mı değişti? Ekim başında grup maçları da oynanmadı, ayrıntı bilen var mı ?

Ya nereye yazacağımı bilemedim konu dışı olacak gibi ama... Türkiye kupasının formatı mı değişti? Ekim başında grup maçları da oynanmadı, ayrıntı bilen var mı ?

Yıllardır ispanya acb liginde uygulanan sisteme geçildi ilk yarı sonunda ilk 8 de olan takımlar 1-8 2-7 3-6 ve 4-5 şeklinde eşleşecek kura çekimi olmadan sıralamalar belirleyecek eşleşmeleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...