2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası klup maçı açıdan zor durumdayken, oyun kurucu transferi şart gibi görünse de, varsın tbu şartlarda ransfer yapmayalım. Defolarımızla her kulvarda gidebildiğimiz yere kadar gideriz artık. Yeterki oyuncuların alacakları zamanında ödensin. Hiç olmazsa geçen seneki gibi heyecanımızı kaybetmeyelim. Eğer kupaları alamazsak yazık olacak, gerek lig gerekse Eurocup'da tarihi bir sezon geçirebilmek için büyük avantaj sahibiydik oysa. Şimdi ise kendi şansımızı yaratmaktan çok şansada ihtiyacımız var. Maalesef koca kulüpten bu şubeye bir yardım eden çıkmıyor. Gerçi klüp zenginleri futbolu bile umursamıyorki bizde umutsuzca basketbola biri el atar diye bekliyoruz. Keşke ve keşke diyorum, Telekom ile zamanında birleşseydik...

Açıkçası klup maçı açıdan zor durumdayken, oyun kurucu transferi şart gibi görünse de, varsın tbu şartlarda ransfer yapmayalım. Defolarımızla her kulvarda gidebildiğimiz yere kadar gideriz artık. Yeterki oyuncuların alacakları zamanında ödensin. Hiç olmazsa geçen seneki gibi heyecanımızı kaybetmeyelim. Eğer kupaları alamazsak yazık olacak, gerek lig gerekse Eurocup'da tarihi bir sezon geçirebilmek için büyük avantaj sahibiydik oysa. Şimdi ise kendi şansımızı yaratmaktan çok şansada ihtiyacımız var. Maalesef koca kulüpten bu şubeye bir yardım eden çıkmıyor. Gerçi klüp zenginleri futbolu bile umursamıyorki bizde umutsuzca basketbola biri el atar diye bekliyoruz. Keşke ve keşke diyorum, Telekom ile zamanında birleşseydik...

Hiçbir şey vaadetmeyen teknik direktör eskisi Mustafa Denizli'ye muhtaçmış 4.5 milyon dolar para dayayan bir kulübün maddi sıkıntısı yoktur. Sadece biz gerekli baskıyı yapmadığımız için orası "saldım çayıra" modunda.

6 yabancı + 2 yerli üstüne plan yaptığımız bir sezonda rotasyonumuzun bayrak adamı sakat. Durumu belli değil. Gerekli oyun kurucu transferini geçiyorum sadece bu durum bile transfer sebebiyken "ne yapalım bu kaderimizmiş" demek bana pek doğru gelmiyor.

Bu yönetim en sert tepkiyi hakediyor. Çünkü Galatasaray tarihinin en beceriksiz, en sorumsuz, en iş bilmez ve en hain yönetimidir. Ben zamanında da söyledim. Arroyo'yu kaçırmak için her şeyi yapıp, arkasından kimse Galatasaray'dan büyük değil hoooooooooo diye nara atan adamların iyi kalpli, temiz yürekli olmalarına imkan yok. Bir oyuncuyu kasten kaçırdılar ve bizi bugün içinde bulunduğumuz duruma sürüklüyorlar.

Her ne kadar herkes transfer istese de takımın şu an için en ciddi problemi transfer değil. Tahminimce yine paralar düzenli olarak yatmıyor veya ödemeler geriden geliyor. Transfer için önümüzde bir dönem daha olacak.

Green şu dar rotasyon ve alternatifinin olmadığı dört numarada mevcut kadroda kaydırma yaparak yerini dolduramayacağımız bir kayıp ama ben Eurocup a konsantre olarak bu durumu bir ay civarı idare edebiliriz diye düşünüyorum. Önemli olan ödemeler, yönetimin takıma desteği ve Ergin Hoca nın şu muğlak milli takım kararını vermesi.

Her ne kadar herkes transfer istese de takımın şu an için en ciddi problemi transfer değil. Tahminimce yine paralar düzenli olarak yatmıyor veya ödemeler geriden geliyor. Transfer için önümüzde bir dönem daha olacak.

Green şu dar rotasyon ve alternatifinin olmadığı dört numarada mevcut kadroda kaydırma yaparak yerini dolduramayacağımız bir kayıp ama ben Eurocup a konsantre olarak bu durumu bir ay civarı idare edebiliriz diye düşünüyorum. Önemli olan ödemeler, yönetimin takıma desteği ve Ergin Hoca nın şu muğlak milli takım kararını vermesi.

Ben bunun parayla alakalı olduğunu düşünmüyorum. BJK maçını çok rahat kazanan bir takım bir haftada bu kadar tempo kaybedemez.

Furkan yanlış anlaşılmak istemiyorum, yönetimin beceriksizliği konusunda seninle ve senin gibi düşünenlerle tamamen aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyorum. Bu yönetimden iyi bir şey beklentim hiç yok. Şu gerçekki İçlerinde transfere kaynak bulacak kişi de yok. Bununla ilgili uğraş vereninde olduğunu da düşünmüyorum. Hatta yönetimdeki çoğu kişinin basketboldaki takımdan 5 kişi sayamayacağına da, içlerinde biraz ilgilenenlerin (örnek verdiğin) Arroyo'nun hala bizde oynadığını zannedenler olduğuna da eminim...Durum bu kadar vahimken en azından gölge etmesinler yeter....

Çok izlemedik ama Nikolov şu guard sıkıntısında 3-4 dakika alıp fayda sağlamaz mıydı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikolov'u bu sezon bir kaç kez tv karşısında, bir kez de canlı izleme fırsatı yakaladım. Gerçi fazlada izleyemedik 2-3 dakika ancak oynuyor ama hiç ışık vermedi açıkçası bana. Maç öncesi, devre arası ısınmalarında dahi dikkatle hep takip ettik ama o ışık yok olmuş. Şuanda Şafak çok çok önde Nikolov'dan. Ne diyelim federasyonun hediyesi!

Ayrıca şuanda ben çoğu şeyi(liderlik yapacak, asist yapacak, sayı atıcak) geçtim. Biraz ikili oyun oynayabilecek ama özellikle perdeye takılmayacak, ön alan savunmasını çok iyi yapacak bir kısaya hatta zamanında burun kıvırdığımız Hammonds'a tavım açıkçası.

Nikolov'u bu sezon bir kaç kez tv karşısında, bir kez de canlı izleme fırsatı yakaladım. Gerçi fazlada izleyemedik 2-3 dakika ancak oynuyor ama hiç ışık vermedi açıkçası bana. Maç öncesi, devre arası ısınmalarında dahi dikkatle hep takip ettik ama o ışık yok olmuş. Şuanda Şafak çok çok önde Nikolov'dan. Ne diyelim federasyonun hediyesi!

Ayrıca şuanda ben çoğu şeyi(liderlik yapacak, asist yapacak, sayı atıcak) geçtim. Biraz ikili oyun oynayabilecek ama özellikle perdeye takılmayacak, ön alan savunmasını çok iyi yapacak bir kısaya hatta zamanında burun kıvırdığımız Hammonds'a tavım açıkçası.

Bizde izlerken bir hatası vardı hep dikkatimi çeken topu karşı sahaya taşırken koşuyu kesiyor öylece kalıyordu Giresun'da biraz gelişmiş bu konuda ama yine de bizim seviyelerde sorun yaşar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Efes bence Okbeni bize kiralamaz, 3-5 dakika süre alacak zaten, Efes oyuncunun süre alarak kendini geliştirmesi derdinde ve zaten bizim de alacağımızı sanmıyorum, koçun sisteminde süre alamaz.

yazmayayım dedim dayanamadım yorumları okuyorum genelde bazı arkadaşlar bir kaç isim vermiş bu isimler kimin yerine oynayacak ya da kaç yabancı sınırımız var biliyor muyuz.Bu isimlerin takıma faydalı olabileceğine bu kadar nasıl inanıyoruz.B u takımdan Washington rochs gibi adamlar geçti beğenmedik sabır gösteremedik. Sabır etmesini bile bilmiyoruz. Devam edeyim koçu eleştirmek suç değil eleştireceğiz herkes eleştirebilir buna da açık olması lazım insanların ama koç dan daha iyisi var mı değeri bu kadar çabuk tüketmemek lazım lakin az önce ülker maçına baktım her 5 sayı olduğunda koçları mola aldı ritmi bozmak için döndü dolaştı son anda şansla da olsa balla da olsa maçı üçlükle kazandılar. Sen bekliyorken takım 19 sayıdan gelmişken dinlendirme yapayım demezken zira onlarda robot değil 7 kişiyle 40 dakikayı çıkarmayı hayal etmek en büyük problem olur. Adam berki melihi 4.çeyrekte oynatırken gözünü kırpmıyor eminim ki ülkerli hiçbir seyirci maçı kaybetseydi üzülmezdi genç çocuklar oynadı en azından derdi. Sen Eurocup da şafak ile başlayıp 6 dakikadan sonra unutuyorsun tamam izzet ege Doğukan bir cedi Furkan felan değil ama bu kadar da kötü olduklarına inanmıyorum ben oyuncu olsam son 1 dakika bana şans verse ne vermese ne derim kaldı ki oynatmayacağın adamları kadroya niye koyuyorsun 9 kişilik kadro kur bizde bilelim 9 kişi var başkalarını aramasın gözlerimiz .Ne olursa olsun koçun milli takım ya da Galatasaray arasında seçim yapması gerekiyor kafası hem bu işten hem de yönetim bazlı durumdan oldukça karışık ama Bu ülkenin en iyi koçu ERGİN ATAMANDIR ve ona güveniyoruz. Umarım bazı şeyleri kafasında çözer yoksa 3 sene önceki gibi ulm gibi faciayı yaşar eve döner playoflar da da efes fener yarı finalde gelir ev sahibi avantajıyla kilitler hoş olmaz.

Ergin Ataman: "Türkiye liglerinden herhangi bir oyuncu ile ilgilenmiyoruz. Önceliğimiz 4 numara ve bütün adaylarımız yurtdışından."

Gökmen Özdemir de 13 ocaka kadar transfer yasağı konusunun halledileceğini duyduğunu paylaşmış. Onun dışında alınacak oyuncu veya oyuncuların hazır olduğu minvalinde bir twit atmış. Pek yanıldığını görmedim. İnşallah doğrudur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ismail Senol â€￾@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 6 dk.6 dakika önce</small>
Galatasaray'da ek ceza almamak için 13 Ocak'a kadar transfer yasağının kaldırılması bekleniyor. Bir uzun, bir kısa için çalışmalar sürüyor.
Eurocup'ta son transfer dönemi 21 Ocak'ta başlayacak ve 26 Ocak mesai saati bitimine kadar (4. Hafta öncesi) devam edecek.

Gözdelerimden Joe Alexander boşa çıkıyormuş :) İnşallah ilgileniyoruzdur, buy-outa da gerek kalmayacak.

Onun dışında Erceg de alternatiflerden biridir mutlaka.

Joe Alexander bayağı kötü oyuncu.Bu kadar kötü durumdaki Sassari bie kurtulmak istemiş zaten
Semih Erden-Bjelica gibi oyunculara karşı bile ağır rezil oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...