2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başı olsaydı bu transferden memnun kalmazdım ama şu an için fena değil. Kenardan gayet iyi katkı yapar, yedinci yabancı olarak da kullanırız ligde. Düşüşte de olsa orta mesafesi iyi, atletik ve istikrarlı.

Ayrıca geçen sezonki Eurocup istatistikleri de fena değil Chuck Davis'in; DAVIS, CHUCK - Welcome to Eurocup

Ligde 7 yabancıya lisans çıkartılabiliyor...Green iptal ettirilmeyeceğini ve 7. yabancı olarak alınacak kısaya lisans çıkartılacağını düşünüyorum...O bakımdan sadece Eurocup için alınmış bir oyuncu olarak düşünülebilir...Bu bakımdan düşünüldüğünde huzuru bozmadan alabileceğiniz oyuncu tipi de veteran tipte bir oyuncu olur ancak ve iyi transfer diyebiliriz ...Ama 7. yabancı olarak düşünülüyorsa çok riskli transfer...Çok önemli sağlık sorunları var Chuck'ın ve uzun süredir oynamıyor...

Ligde 7 yabancıya lisans çıkartılabiliyor...Green iptal ettirilmeyeceğini ve 7. yabancı olarak alınacak kısaya lisans çıkartılacağını düşünüyorum...O bakımdan sadece Eurocup için alınmış bir oyuncu olarak düşünülebilir...Bu bakımdan düşünüldüğünde huzuru bozmadan alabileceğiniz oyuncu tipi de veteran tipte bir oyuncu olur ancak ve iyi transfer diyebiliriz ...Ama 7. yabancı olarak düşünülüyorsa çok riskli transfer...Çok önemli sağlık sorunları var Chuck'ın ve uzun süredir oynamıyor...

Kısa oyuncu alınıncaya kadar lisans çıkarılır. Bu sürede Türkiye Kupası'nı ve ligdeki 3 maçı oynar. Eğer iyi bir kısa oyuncu transfer edilirse o zaman lisansı iptal edilir

Sağlık durumu açısından, fiziksel yeterlilik açısından nasıl bir Chuck Davis ile karşılaşacağımızı merak ediyorum açıkçası.

Oyunculuk kalitesi bakımından çok fazla şüphe barındırmayan bir oyuncu Chuck, şayet bildiğimiz performans çizgisine yeniden ulaşabilirse çok önemli katkılar sağlayabilir.

Kısa oyuncu alınıncaya kadar lisans çıkarılır. Bu sürede Türkiye Kupası'nı ve ligdeki 3 maçı oynar. Eğer iyi bir kısa oyuncu transfer edilirse o zaman lisansı iptal edilir

Evet dediğiniz olabilir ama o şekilde bile bu uzun transferi çok kısıtlı sayıdaki maç için yapılmış oluyor...Eğer bu tahminimiz doğruysa, üst düzey ve formda bir oyuncu beklemek zaten biraz saçma oluyor...

Evet dediğiniz olabilir ama o şekilde bile bu uzun transferi çok kısıtlı sayıdaki maç için yapılmış oluyor...Eğer bu tahminimiz doğruysa, üst düzey ve formda bir oyuncu beklemek zaten biraz saçma oluyor...

Zaten hoca 2 transfer istediğinde uzun oyuncuyu Avrupa müsabakaları için istemişti. İsmail Şenol söylemişti. Yani hocanın planlarına uygun bir adım

Ribaund, fundamental ve şutu önemli düzeyde olan bir oyuncu. Arkadaşların da dediği gibi fizik olarak kötü değilse bırakın rotasyonu, bazı maçların kahramanı bile olur.

Bu arada şimdi hatırladım...Geçici lisans diye birşey vardı..Sakatlanan oyuncu yerine 1 ay birini alabiliyordunuz..1 ay sonunda hangisiyle devam edeceğinizi bir ay sonunda karar veriyordunuz..Hala yürürlükte mi o madde bilmiyorum..Bir bakmak lazım...

Cem ve Burak abi bilgilendirme için teşekkür ederim.
Evet bu geçici lisans olayıni soracaktım bende.
Chuck'a bu geçici lisansı çıkarıp Green geldiğinde iptal edip sadece Avrupa'da devam etmesini sağlayabilir miyiz ?

Lig için aynı anda 7 yabancıya lisans çıkartılabiliyor. O 7 kişilik liste de en fazla 3 defa değiştirilebiliyor. Yani toplamda maksimum 10 yabancı kullanılabiliyor TBL'de.

Bir ya da iki aylık ekstra lisans hakkı ise kaldırıldı.

Lig için aynı anda 7 yabancıya lisans çıkartılabiliyor. O 7 kişilik liste de en fazla 3 defa değiştirilebiliyor. Yani toplamda maksimum 10 yabancı kullanılabiliyor TBL'de.

Bir ya da iki aylık ekstra lisans hakkı ise kaldırıldı.

Evet dediğin gibi kaldırılmış Semih...

http://www.tbf.org.tr/docs/default-...-ve-transfer-yonergesi-2015-2016.pdf?sfvrsn=8

Sakatlık halinde geçici lisans bu yönergenin bir önceki hükümlerinde mevcuttu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...