2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi gönderemeyiz. Onu unutalım bir kere, transfer olmayacaksa bu şekil devam edicez. Koç bunu istemiyorsa gidebilir yapacak birşey yok. Her maç sonrası çok yüzdeli soktular açıklamasından bıkmadı

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi transfer sevgili dostlar, biraz mantıklı olun. Futbol takımı dibe vurmuş bütün yönetim oraya transfer yapmaya uğraşıyor. 4-5 tane oyuncu alacaklar. Ben dua ediyorum basket takımının bütçesini futbola kaydırıp geçen seneki rezaleti bize bir kez daha yaşatmasınlar.

Burada Austin DAye diye bir fuya başlattınız ama, Austin daye dediğini oyuncu, sadece şutu olan,savunmas Erceg'in 1 tık altında, kendi pozisyonu veya başka numarası olmayan çok vasat bir oyuncu. İyi bir oyun kurucunuz yoksa Austin Daye'den "0" verim alırsınız...
Lasme'yi gönderelim demek bile çılgınlık.... Hele hele Oğuz Savaş gibi bidon uğruna...

Erceg' den de kötü savunma varsa aman kalsın... diğer 3 değil 4 oyuncunun savunma özelliklerinin iyi olması gerekir...

Lasme gönderilsin mi vay canına. Bu austin daye yanlış biliyorum ben heralde pistons da oynamis olan değil mi bu daye hani 3 ve 4 oynuodu allah allah bırakın şu adamı söylemeyi dalga geçer gibi .Önce borçları ödesinler bu takımın ölüsü ligde yarı final eurocup da çeyrek yapar merak etmeyin bu can topsakal denen ........................ (istediğiniz gibi doldurun ) geçen yıldan beri ödeme planları yapılıyor bu zamana gelinmis nasıl hala bu para borç olarak kalıyor aklım almıyor çalışanın parasini vermemek nedir miktarı önemsiz bir şekilde emek hırsızlığı yapıyoruz ne hale düştü galatasaray kulübünü bu hale getiren herkesi allah kahretsin .

Ortam tam da 2012-2013 sezonunun Ocak ayı gibi. Takımda belirsizliğin hakim olduğu anda bir kahramanın gelip takımı yeniden ayağa kaldırması gerekiyor. Bahsettiğim oyuncu Carlos Arroyo. Takım lideri Schilb deniliyor ama biz Arroyo'nun yokluğunu çok arıyoruz ve takımda tam anlamıyla bir lider oyuncu eksikliği var. Dediğim gibi ortam 12-13 sezonunun Ocak ayı gibi ama bu sefer Arroyo yok. Bakalım neler yapacağız.

Öncelikle sağduyuyla düşünmesi lazım herkesin. O gitsin bu gelsinlik bir bütçemiz yok, kaldı ki takımda esas sorun oyuncular da değil. Lasme bu takımın bel kemiği, Schilb ise istikrarsız olsa da takımda zekasıyla oynayan oyuncularımızdan. İyi de bir şutör.

Neyse, esas sorun Ergin hocanın dar rotasyon inadı ve konsantrasyonu. Çoğunlukla Şafak'ı bazen de Dorsey'i kenarda unutuyor. Ayrıca deplasmanlarda takım oyundan koptuğunda müdahale edemiyor, olup biteni izliyor.

Hoca Şafak ve İzzet'i rotasyona dahil etmesi gerektiğinin farkına varmalı. En azından ana iskeletin maç sonlarına dinç girmesi için Şafak ve İzzet'in süresi artmalı. Hala bunu anlayamadıysa diyecek fazla söz de bulamıyorum.

Trasnfer olmasa da Green döndüğünde bu takım Eurocup'ta da ligde de zirveye oynar. Ama hocanın kendine gelmesi ve rotasyonun genişlemesi şartıyla.

Ocakta Efes, Fenerbahçe gibi takımlar ekstra 2 milyon bütçe çıkaramaz bırakın bizim çıkarmamızı. Hoca, yönetime baskı falan olsun diye uğraşıyor ama zor yani. Borçlarımız olmasa ekstra 500 bin falan çıkarıp yarım dönemlik oyuncu bulunur ama şu an çok zor bu durum.

Ya ne bütçesi arkadaşlar, ligin ilk yarısında ikinci defa ilk yarıyı önde kapadı telekom. Bu adamların 3 üncü galibiyeti. Koç un kendine gelmesi lazım. Maç seçmeden adam gibi takımı sahiplenmesi gerek. Diğer tarafta yoklukta mucize yaratan ekrem memnun var, sen hala burda mutsuz çocuk rolündesin.
Kimse sana 6 milyon usd ile 7 kişilik rotasyon kur demedi. O zaman maç seçme konsantre ol ve bu takımı yönet. Şu telekomdan 95 sayı yiyemezsin arkadaş. Maç kaybet ama şu rezil telekom takımından 95 sayı yeme yahu.
Hedef maç seçme, her maça asıl lütfen
Mücadele eden takımımız olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence takım ana iskelet olarak gayet kaliteli ( Şafak'ı çok göremedik ama 1 numara dışında), bireysel olarak gönderilmeyi hak eden ya da bundan bir cacık olmaz hadi yollayalım denilen oyuncu bence yok, herkes elinden geleni yapıyor ve maksimumunu vermeye çalışıyor. Dönemsel formsuzluklar, yorgunluklar çok normal. Buna müdahele etmesi gereken kenar yönetimi.

İnanın kadromuz çok iyi,bu bütçe ile iyi bir kadro kuruldu ama basketbol sahada 5 kişiyle oynanıyor ne var ki bu 5 kişi 40 dakika oynamıyor oynayıncada o oyuncuların kaliteli olmalarının avantajı büyük ölçüde yok oluyor.Her maça 12 kişi ile gidiyoruz ama 5 oyuncu ile oynuyoruz,5 dakika oynayan Göksenin'i ve Şafak Edge'yi saymıyorum.

4 numara için Jeff Brooks, guard için de Mike Green ya da Telfair çok katkı sağlar bence bize. Ah keşke bir zenginimiz çıksa da iki transferi takıma hediye etse ama nerede? Onlar varsa yoksa para yemeyi bilirler.

D.j. Cooper ,Tony Mitchell ve Telfair boşta ve kesinlikle değerlendirilmeli.Transfer yapmadan hedeflerimize ulaşmamız bence mümkün değil.Ne söylesek boş.

Kimse kusura bakmasın tamam Ergin hoca çok iyi koç yerliler içinde 1 numara. Ama kafası burda değil şu anda ve bu devam edecekse gitmesinde bir sakınca yok. Bu şekilde hiçbir faydası olmaz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer olmaz umarım, şu an yaşadığımızın transferle alakası yok çünkü. Her başı sıkışınca transfer istemesinden sıkıldım bu borçlarımızın sebebi zaten geçen senelerdeki ekstra transferlerdi.

D.j. Cooper ,Tony Mitchell ve Telfair boşta ve kesinlikle değerlendirilmeli.Transfer yapmadan hedeflerimize ulaşmamız bence mümkün değil.Ne söylesek boş.

Sedat Bey pardon da "yırtık don değiştirir" gibi takım değiştiren, bencillikleri ile öne çıkan ve takım oyununa yatkınlıkları ciddi soru işaretleri içeren DJ Cooper ve Mitchell ile mi hedeflerimize ulaşacağız? Bakın geçiyorum, hala hakkımızda transfer yasağı olmasını, ilk etapta bunu kaldıracak kaynağı yaratmamız gerektiğini falan. Biri elinde top tutmaya bayılan, üretkenliği ancak bu şekilde sağlayan bir guard; diğeri İtalyan Ligi MVP'liği bulunsa da her bulduğunu atmaya çalışan, takım oyununa nasıl adapte edilir bilinmeyen bir skorer. Bir de bunları sezon içi takımdaki eksiklikleri kapatmak için transfer edeceğiz. Eksiklik mi kapatır, yoksa düzen mi bozar bunu bir tartmak lazım.

Size kalsa sezon ortasında ikinci bir takım daha kurmamız lazım. Neredeyse her gün bu minvalde, aynı isimleri içeren mesajlar atıyorsunuz. Sene başından beri eksiklikleri bulunsada yaratılan bir alışkanlık, iyi-kötü bir düzen var. Sezon ortasında bunların hepsini çöpe atarak mı, başarılı olacağız? Böyle bir dünya yok, kusura bakmayın. "Lasme'yi, Schilb'i göndermemiz lazım" gibi bir cümleyi kurabilmek için nasıl bir düşünce yapısına girdiniz onu da bilmiyorum. Hele Lasme'yi böyle bir fiilin öznesi yapabilmek adına bu sene Galatasaray Basketbol Takımını hiç izlememek, Lasme'yi ömrü hayatında bir kere bile izlememek lazım. İzleyip de bunları söylüyorsanız, ne denir, onu da bilmiyorum.

Transfer gerekli diye yorum yapmak, eksiklikleri vurgulamak doğal. Kaldı ki ben de esas istikrar sorununun hocanın düşünce yapısında olduğu düşünmekle birlikte, Green sonrası bir uzun ve kısa rotasyonunu rahatlatacak bir kısa konusunda takviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ama daha fazlası değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...