2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Dzemaili gittiğine göre bir tane oyuncu lazımdı oraya; Josue'yi alarak hem Selçuk'u, hem Sneijder'ı hem de sol/sağ kanadı yedekledik. Bursadaki Senol Güneş ile geçirdiği sezonda ligdeki açık ara en iyi orta sahaydı. Hamza Hoca'nın gazabına uğradı ve ayrıldı. Braga'ya geçmişti, Fener'i eleyen kadronun parçasıydı. Kısaca pas atar, şut atar, araya bırakır, skora katkı sağlar, 14/15 ve 15/16 sezonlarında 39'ar maç yapmış, devamlılığı ve bireysel yeteneği yüksek bir oyuncu. Kadromuza kaliteli bir oyuncu ekledik, hayırlı olsun.

Sırada en önemli transferimiz var; ön libero. Buraya kaliteli ve soru işareti olmayan bir isim lazım. Leiva, çok iyi kesiciydi fakat Selçuk ile yumuşak kalacaktı. Lass Diarra, ismi geçenler arasında profil olarak bize en uygun isimdi fakat ekonomik olarak zordu. Tiote, son 2 senede toplam 30 küsür maç yapmış, sakatlıkla uğraşmıştı. Kısaca tüm adaylar içinde içime sinen bir oyuncu yoktu. Eğer soru işaretli bir oyuncu alacaksak, hiç almayalım; göndermek için bir ton para ödüyoruz sonra.

Bu arada Josue Selçuku yedekler yedeklemesine ama orda nadiren oynar. Asıl mevkisi Wesleynin yeri . Çok yerinde bir transfer Sneijder sakatlandığında takım afallıyordu iyi oldu. Hem de sağ sol oynayabilir. Uzaktan şutu ara pası iyidir. Lig için iyi bir oyuncu. Yedek kulübemizde Sinan Yasin Josue ve Tolgayla gayet iyi bir takım olduk. Ön libero transferiyle ligin favorisi olacağımızı düşünüyorum.

Josue = Emre Belezoglu. Ne DMC ne AMC. MC dedigimiz orta alanin tam ortasi iki yonlu oynar. Transfer super oldu. Sneijder ile yan yana oynamalari super olcak.

Geçen gün de yazmıştım
artık Sneijder selçuk ikilisini taşıyamıyor takım
ikisinden birinden vazgeçmek gerek
en azından yüksek tempolu maçlarda
Josue iyi bir alternatif oldu
hem teknik hem agresif
iyi bir ön libero ile belirli bir seviyeye geliriz
bana kalsa mutlaka bir forvet daha gerek ama buna da şükür :)

Öncelikle Hoca'yi ve etrafindaki Insanlari tebrik etmek isterim.
Josue'yi ona öneren kimse cok iyi is yapmis. Bizim icin cok iyi oldu.
Bursa'da 10 numara pozisyonunda oynuyordu ve kanatlara kayarak orda'da görev yapabiliyor.
Yani Sneijderin ilk kez bir yedegi oldu. Hep düsünmüsümdür bu Wesley bir gün sakatlanirsa ne olacak diye.

Bir tane de libero aldik mi bence kadromuz yeterli olur lig icin.

Muslera - Cenk
Linnes - Cavanda
Hakan - Semih
Chedjou - Serdar
Carole - Hakan
Tolga - Hamit
Selcuk - Donk
Sneijder - Josue
Bruma - Yasin
Sinan - Sabri
Podolski - Eren

Josue, Porto ile sözleşmesini 1 yıl uzatıp kiralık olarak gelecek. Yönetim, satın alma opsiyonu yok diyor.

Porto kulübü Josue için 5 milyon Euro satın alma opsiyonu belirledi, Galatasaray bu rakamı kabul etmedi.

Diarra'nın 10 milyon Euro'luk cezayı kendisinin çözmesi söz konusu. Galatasaray bu konuda umutlu. Fransa'da Diarra için detaylar konuşulacak.

Cenk Ergün ve Mehmet Özbek Fransa'da Diarra konusunu bitirirse çok önemli transfer olur. Galatasaray bu konuda istekli.

Umut Bulut'a Karabükspor 800 bin Euro önerdi, 1 milyon da Galatasaray verip transfer gerçekleşecekti. Ancak Umut, teklifi kabul etmedi.

Dzemaili bugün Bologna için İtalya'da sağlık kontrolünden geçti. Florya'daki kupa fotoğrafında da yer almadı.

Riekerink, Emrah ve Salih'i takımda düşünmediğini oyunculara kendi söyledi. Kiralık olarak gidip daha hazır gelin, size güveniyorum dedi.

@viaevrengöz

Selcuk kesılmedıkçe bu takım ilerlemez, Riko hoca bence görmüştür, 5 senedir kimse görmedi ama Riko'ya güveniyorum, yok Selçuk'ta Israr ederse kendi sonunu hazırlar, tüm sıkıntı Selçuk'ta yanındakilerde değil, Selçuğun yerinde Sneijder oynayacak, Sneijderin yerinde Josue bakın takım ozaman nasıl uçuyo.

Bizim başkan Diarra'yı alır üstüne 10 m € cezasınıda öder kimse merak etmesin.Diarra 3 ten asağı istemez zor gelmesi.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BJK Sosa'yı 7.5 milyona gönderdi, biz Dzemaili'yi 3'e gönderdik ve kurtulduk diye sevindik. Kulübümüzün hali.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcan,Tarık,Umut bu oyuncular 5 m€ toplamda yıllık alıyorlar.1,5-2 m€ yükten kurtulursak yine iyidir.Zor iş.

Bjk,Sosa'nın parasıyla 2-3 çok iyi oyuncu alacak gibi bu yıl işimiz yine zor.

Gomez ve Sosanın boşluğunu doldurmak kolay değil. Özellikle Gomezin üstüne çıkacak santrafor bulamazlar. Sadece ligde oynamamız da avantaj. Lassın olacağını sanmıyorum ama ön libero alacak olmamız iyi.

Bu Umut ta harbi yatmak için oyuncu olmuş. Gidip oynasana aynı parayı alacaksın. Kene gibi yapıştılar kulübe. Haram olsun aldıkları paralar...

Talisca'yı 2 yıllığına kiralamışlar söylenene göre (DHA). Bizde bi ön libero alabilsek iyi olacak.

Kimseyi kandırmayalım kupa maçında 120 dk de toplasak 20 dk iyi oynamadık.Lig artık daha zor.

Besiktas'in Talisca'yi kiraldigi dogruysa cok sasiririm.
Yani bu oyuncu pozisyonunda avrupanin en iyi yeteneklerden biri gösteriliyor.
Sanrim gecen sezon fazla iyi gecmedi kendisi icin ama yasina göre cok tecrübeli. Türkiye gelmesine imkan vermedigim oyunculardan birtanesi.
Bizim zamaninda yaptigimiz Bruma Transferine benziyo. Biz satin aldik onlar kiraladi orda büyük fark var tabi.