2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Sneijdere de Selçuka da sahip çıkmamız gerekiyor bu sezon. Birkaç gündür yürütülen algı operasyonuna böyle cevap verebiliriz ancak. Kötü oynarlar veya iyi oynarlar ama hiçbir futbolcumuzu medyaya yem etmeyelim. Tam ayağa kalktık tekrar operasyon başladı.

Terim'in medyadaki kalemleri yine iş başında. Kulüp de yönetim olarak bu oyunu göremeyecek kadar da tecrübesiz ve hemen oltaya düşecek cinsten. Terim de bundan iyi fırsat bulamazdı zaten. Taraftara büyük iş düşüyor her zaman ki gibi bu medya maymunlarına cevabı verecektir...

Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarını dinledim.
Selçuk Bey geçen maçta 2.yarı başında oyundan alındığı için küsmüş.
Vah vah vah, cok üzüldük.
Riekeerink herkese hak ettiğini vermesi beni mutlu ediyor.
Hele Bi King Kong iyileşsin Tolga ile birlikte sana sıra gelmeyecek inşAllah.
Riekeerink Sinan'a artık yavaş yavaş forma vermeli.
Ona güvenimiz sonsuz...

Sanırım yarın 14-15 sezonu bjk maçından sonra en kalabalık taraftar sayısı ile oynayacağız.Maç günü biletleri ile 40 bine yakın taraftar olacağı söyleniyor.İnsana passolig aldıracaklar zorla.

Bilet fiyatları böyle kalsın iki maç sonra %100 arttırmasınlar artık.Signal İduna da 10 euroya maç izliyor adamlar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın ki Rizespor maçında De Jong ve Cavanda oynayacak mi acaba ?

Muslera

Cavanda(Linnes) Chedjou Balta Carole

Jong(Selçuk) Tolga

Yasin Sneijder Bruma

Eren

Yedekler: Cenk Sabri Semih Hamit Josue Sinan Selçuk(Jong)

Eren muhteşem bir rovasata golü attı.
Umut'tan sonra Eren muazzam oldu.
Şöyle anlatayım.
El arabasindan inip son model Ferrari'ye binmiş gibi olduk.
Bruma'yi da Allah sakatliktan ve nazardan saklasin inşAllah...

Oyuna iyi başladık ama sonra giderek düştük. Bunda Selçuk, Sabri, Yasin gibi vasat adamların payı büyük. Riekerink de iyi hoş ama oyuncu değiştirmek için neyi bekliyor? Yemezsek iyidir..

Rize baskı yapıyor, taraftar ıslıklayacağı yerde arabesk besteler söylüyor Ulan ben mayıştım, bizimkiler nasıl mayışmasın. Bu ne yahu, başımın tacı,meleğim,bebeğim ? Bari beste yapamıyorsunuz yıllardır susun bari

2-2 giderken penaltı oluyor. Maçta Eren 2 gol atmış, 1 tane daha atsa hattrick yapacak; Sneijder'in 100. maçı, 2 asist yapmış, 1 de golle süslese ne güzel olacak.. İşte bu anda kaptan dediğin düşünceli olur, jest yapar ve topu bu iki arkadaşından birine bırakır lâkin Selçuk denen faydasız "nasıl beleş istatistik kasarım" derdinde olduğundan aklına bile gelmemiştir bencil rezilin.. İyi oldu atamadı, prim de yapamadı.

Tolga gerçekten imdadımıza yetişti :) Eren ile birlikte süperr transfer Tolga..Süper bir oyuncu kazandık adeta basket takımında Daye'nin etkisi neyse futbolda da Tolga etkisi o oldu :)

Yukarıda denilenlere kelime kelime katılıyorum . Takımda atabilecek bir sürü kişi varken kendisi kullandı . Kişilik falan umurumda değil , en başta kolunda taktığına yakışmadı .

Maç hakkında güzel bir maçtı . Gelişmekten öte takımda en azından bazı şeyler yerine oturmuş , Eren'i nasıl kullanmamız gerektiği apaçık belliyken geçen haftaki oyun yakışmamıştı . Duvar pasları , ortalar daha güzeldi . Ancak şöyle bir sıkıntı var . Riekerink Hoca oyuna müdahalede ciddi sıkıntılar yaşıyor . Sinan'ın çok daha erken oyuna girmesi gerekirdi . 2. yarıda tonla boş alan bulmamıza rağmen golü getiremedik . Josue bu probleme çare olabilirdi . Hocanın'da kendini geliştirmesi gereken yerler var tabi ki . Bunların haricinde haftaya koskocaman bir Podolski eklemesi olacak . Haftaya daha iyi olacağız , olmalıyız .

Hocanın şu an benim gördüğüm tek problemi oyuna müdahele kısmı. Sinanı Josueyi daha erken oyuna alabilirdi. Selçuk konusunda eleştirilere katılsam da penaltı için neden bu kadar ciddi tepki gösterildiğini anlamadım. Eleştirirken oyuncuya rakip takım oyuncusu gibi kin kusmak doğru değil.

Eren sizelı olmasına rağmen tekniği de yüksek olduğu için bu kadar fark yaratıyor. Türkiyeyi geçtim avrupada bu tarz hem kalipli hem tekniği iyi forvet az sayıda. Carew, Ailton, Adriano aklıma ilk gelenler eskilerden.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya bu takıma Sabri, Selçuk ve Yasin yerine Cavanda, Jong ve Podolski de katılacak.
Beşiktaş deplasmanından alınacak 1 puan bile bizim için çok önemli.
Geçen hafta ki Kayseri maçında ki beraberlik iyi olmamıştı ama yine de telafi edilebilir.
Beşiktaş'ın kendi seyircisi önünde ki oyunu herkesin mâlumu.
Bu yüzden daha iyi savunma yapmalı ve daha kopmakt oynamalıyız.
Rieekerink oyuna müdahalelerde daha erken davranırsa çok daha iyi olur bizim için de kendisi içinde.
Yine de ona güvenim sonsuz.

Kayseri maçında kötü bir Galatasaray vardı; iştahlı oynayan, kazanmak için gelen kimse yok gibiydi. Dün sahada Galatasaray formasıyla kim varsa, elinden geleni yaptı. Tolga, Eren, Bruma sivrilen oyunculardı. Özellikle Tolga'yı çok beğendim, istatistikleri: 122 pas, 12/14 ikili mücadele, 10 top çalma, 1 top kaybı...

Oynadığımız takımlar içinde sadece Karabükspor iyi bir takım. Takımın performansı da, Hoca'mızın performansı da haftaya Beşiktaş maçında belli olacak.

Her takımın penaltıcısı olur. Bizim penaltıcımız Selçuk. Gönül isterdi tek başına penaltı alan, atmaya da istekli olan Bruma'ya bıraksın fakat öyle olmamalı kimse penaltıcı o kullanmalı.

Maç 1-0'ken net penaltılarımızı vermeyen Tolga Özkalfa'yı da not alalım. Çakallık yapıp, ortadaki oyunda net penaltılarımızı vermedi. Skor 2-0'a gelip oyun neticelenince hemen penaltı çaldı. Yemezler.

Selçuk da kötü değildi dün, Tolgayla beraber çok çabaladılar. Tolga kadar oynadığını düşünüyorum dün. Sezarın hakkı sezara. Haftaya da De Jong oynamaz. Ben olsam ben de oynatmam, daha doğru dürüst maç oynamadı. Oynatmak çok riskli. Ayrıca Yasinin ilk 4 haftalık performansının da iyi olduğunu düşünüyorum. Ligin ikinci devresi de toparlamıştı, şu an da iyi durumda. Umarım böyle devam eder. Ben olsam tek Cavandayı düşünürüm Sabri yerine. Diğer kadroyu korurum.

Dün Eren yerinde Burak olsa o penaltıyı kim atardı? Burak atardı! O zaman konu kapanmıştır. Demek takımın penaltıcısı muhabbetleri anlamsız. Selçuk dün de ortalıkta dolandı her zamanki gibi. Tolga tek başına savaştı orta sahada. Bjk maçına Selçuk-Sabri ile çıkarsak kaybetme ihtimalimiz yüksek. De Jong ve Cavanda'nın ölüleri, Selçuk ve Sabri'den iyi iş yapar.. Haftaya ilk 11 çıkmalılar. De Jong hazır değilse Josue olsun, hatta Hamit'e bile razıyım.

Çok güzel bir kadromuz var bence.

Muslera
Cavanda Ched Hakan Carole
Jong Tolga
Poldi Sneijder Bruma
Eren

Cenk
Sabri Semih Serdar Linnes
Selçuk Hamit
Sinan Josue Yasin
Kolbein

Sakatlık olmaz koçta forma dağıtımında adil olursa diğer 2 büyük rakibimizin Avrupa mücadelesi vereceği bu yılda şampiyonluğu en güçlü adayı oluruz.