Melo'nun Inter performansı çoğunlukla kendi performansı olmasa dahi, düz bir ön liberodan farksızdı. Bizde olduğu gibi sürekli ileriye top dağıtan 8-10 numara zekasıyla oynayan 6 numaralardan değil, düz 6 numara gibi oynuyordu. Türkiye Ligi ile diğer ligleri kıyaslamak bana pek doğru gelmiyor De Jong için. O yüzden, ben oyunun hücum anlamında da yer alabileceğini düşünüyorum ki City döneminde kaptığı topla çıkan tarzda oynuyordu. Bu yüzden Selçuk da pek ala yedeğe çekilebilir diye düşünüyorum.
Denayer konusuna gelince, bir yabancı oyuncunun bu seviyede bir aidiyet hissedebilmesi güzel ama ne Hakan ne de Chedjou kendisinden verim alabileceğimiz partner olur kendisi için. Hava toplarında etkin olan, top tekniği düşük ama kesici özellikleri olan. Serdar Aziz onun için ideal partner olurdu. (Tabi kendisi sahaya çıkabilirse)
Birçok transferde işbitirici olarak övülen Nazifoğlu'nun, geçen yıl 50 gol yemiş bir takıma stoperi kafasına göre alması ve 2 hafta geçmesine rağmen hala oynayamıyor olması bana kendisinin övülecek bir tarafı şuan için olmadığını düşündürüyor. Ancak çabası takdir edilir.
Son güne kalsak da yeniden sinerji oluşturabilecek bir takım var ortada. Geçen yıl 3 kupaya rağmen, oluşturamadığımız bir sinerji sonucu hiçbirimiz sezon sonunu görmek istememiştik ama transfer döneminde yapılan hamleler bizi memnun etmiş gibi.