2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Son 2 sezon verdiğimiz pozisyon sayısını bu yıl topu ayağımızda tutarak azaltmaya çalışıyoruz.Çok fazla yan ve geri pas yaptığımız söyleniyor açıkçası pozisyon vermeyeceksek 90 dk yan pas yapalım sorun değil :) Penaltı konusunda bence Bruma yada Eren atmalıydı.Selçuk geidiğinden beri ligde 12/12 atmış penaltıları. (fm de 12 sezonda 38/38 atmışlığı var :) )

Taraftar ile maç izlemeyi özlemişiz bilet fiyatları bu seviyede olacakmış Nazifoğlu Bey öyle dedi.

Beşiktaş maçında sakatlık vs olmazsa Cavanda-Sabri değişikliği olur ilk 11 de.De jong maç içinde süre alabilir Josue ve Sinan da öyle.

Gelelim oyuncu değişikliklerine ; ben kendi adıma memnunum Hamit su şişelerini tekmelemiş oyuna girmeyince 20 dk ısınırken kenarda parayı hesaplıyodur 5 dk oynasam 5-10 bin euro indirirm cebe diye.Cavanda son 20 dk oynabilirdi belki Josue nin oyuna girmesi için bir neden yoktu Wes-Tolga-Selçuk iyi oynadılar.İlerleyen haftalarda Poldi-Cavanda-Serdar-De jong-Kolbeinn gibi oyuncularda sağlıklı olduklarında hem ilk 11 hem de yedek kulübesi seviye atlayacaktır ve 3 hakkımızıda kullanırız kimse merak etmesin.

Wes sol kanada kayınca ataklar hep sol kanattan geliyor buna bir çözüm üretmeliyiz.

Tetikçi Özkalfa ince ince yaptı işini verilmeyen 2 penaltı var +90 da 2-0 olunca çalayım artık dedi.

25.haftaya kadar yarışın içinde olabilirsek bu takım şampiyon olur.

Ne sezondu ama... :)

[video=youtube;RfheTX4JjeU]https://www.youtube.com/watch?v=RfheTX4JjeU[/video]

Hoca 70 e kadar oyuncu değiştirmemeye yemin mi etmiş? Yardımcıları ne işe yarar? Göz göre göre gitti 2 puan.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle takımın ortaya koyduğu mücadele ve oyundan 60. dakikaya kadar memnunum. 60'tan sonra sanki takım şalteri indirdi. Burada Riekerink'ten değişiklik gelmesi lazımdı. Orta saha üstünlüğünü iyice alan Beşiktaş'ı durdurmak lazımdı. Değişiklikler geç geldi. Skor hem daha kötü hem de daha iyi olabilirdi. Takımın canı sağolsun. Tekrar inanarak söylüyorum, bu sene şampiyon O-LA-CA-ĞIZ.

Uzun zamandır böyle bir GS seyretmemiştim. Özellikle ilk yarı sahada ne yaptığını bilen, tecrübeli bir GS takımı vardı. BJK'yı hem skor hem psikolojik olarak yıprattık. İkinci yarı ise rakibin hamlelerine yeterince karşılık veremedik. Sanırım skoru koruma iç güdüsü devreye girdi ve maç berabere bitti.

Yine de deplasmanda alınan bir puan değerlidir. Keşke üç puan olsaydı ama neyse...

Cavanda oyuna girdikten sonra etkili oldu. Gelecek maçlarda Sabri'nin yerine ilk on bir başlayabilir. Poldi de takıma dönünce sanırım hücumda daha etkili oluruz.

Ne olursa olsun 2-0'dan maç vermek kötü oldu. Riekerink hocamız 2 gol yemeyi bekledi oyuncu değiştirmek için. İlk yarı ne kadar iyiysek ikinci yarı bir o kadar berbattık. Sabri, Selçuk, Chedjou gibilerinin kadro dışı kalması lazım gerçekten. Bunların yerine Cavanda, De Jong ve adam akıllı bir stoperle iyi takım olabiliriz. Özellikle maç sonunda Josue mala bağladı, karşı karşıya topu ayaklarına doladı. Keşke Sneijder pas vereceğine direkt kaleye vursaydı. Neyse 1 puan da hiç yoktan iyidir..

Riekerink'ten ne bekliyoruz ki zaten? Adam A Takım çalıştırmamış bu zamana kadar.Geçen hafta da aynı şey bu hafta da.Şu ölü Beşiktaş'ı 2-0'dan sonra döndürmeyeceksin.Maçtan bağımsız konuşursak takım iyi yolda.Oynadığımız futbolla şampiyonluk adayı olduğumuzu gösteriyoruz.Bi başka konu da Tolga Ciğerci.Geldiğinde çok küfür etmiştim yönetime bu maliyete bu oyuncu nedir diye,ancak çok güzel futbol oynuyor,nazar değmesin.

Riekerink'ten ne bekliyoruz ki zaten? Adam A Takım çalıştırmamış bu zamana kadar.Geçen hafta da aynı şey bu hafta da.Şu ölü Beşiktaş'ı 2-0'dan sonra döndürmeyeceksin.Maçtan bağımsız konuşursak takım iyi yolda.Oynadığımız futbolla şampiyonluk adayı olduğumuzu gösteriyoruz.Bi başka konu da Tolga Ciğerci.Geldiğinde çok küfür etmiştim yönetime bu maliyete bu oyuncu nedir diye,ancak çok güzel futbol oynuyor,nazar değmesin.
Hoca müdahelede hatalı tamam maçın berabere bitmesini sağladı ama şu takımın iyi oyununda hiç mi katkısı yok? Terimlerle Denizlilerle gittik, hiç bu kadar derli toplu güzel oyun oynamamıştık. Katılırsınız katılmazsınız ama Riekerink şu ana kadar artısı eksisiyle bence başarılı bir tablo çiziyor. Herkes hata yapar

Öncelikle hakemin ilk derbisi olması sebebiyle iki taraf için de rezil bir maç yönetti . BJK oynayamadık diyor ancak biz oynatmadık onları . Bir de şu hatalarından dolayı gol attığımız mevzusu var ki onları hataya zorladığımız bir gerçek ve bunu yapabilmek karşı rakibin sana kurduğu bir üstünlüktür . Dediklerinin altını doldurabilmesi lazım Şenol hocanın . Burada kendi hatalarından dolayı gol yiyen taraf net bir şekilde biziz .

İlk yarı özellikle son 15 dakikasında çok iyi bir efor sarf ettiğimiz için maçın kalanında yorgun kaldık . Haftalardır eleştirdiğimiz Selçuk bile 11.5 kilometreyi geçti bu maçta . Bu yorgunluk haliyle takımın vitesi düşürmesine sebep oldu ki işte burada Riekerink'in maça müdahale etmesi lazımdı . Oyunu okumada ciddi sorunları var , maalesef . Pas boyu bu kadar açıldıktan sonra Sinan ve Josue değişiklikleri çok daha erken gelmeliydi . Birilerinin hocaya artık bunları demesi lazım .

Daha verim alamadığımız Poldi , Kolbeinn , Cavanda , De Jong , Serdar ( :( ) var . 2. yarı tüm derbiler evimizde . Hatalarımızdan ders çıkarmaya devam etmeliyiz sadece . Riekerink'e güveniyoruz , adam kelimesinin vücut bulmuş hali kendisi ancak hatalarını söylersek hiçbir şey kaybetmeyiz . Bu sene şampiyon olacağız .

Buraya son yazdığımda da Chedjou'yu artık ilk 11 de görmek istemiyorum demiştim. Yine tekrarlıyorum. Her maç net gol yedirecek hata yapıyor adam. Hata yapılır ama bu kadar olmamalı. Şuan çok net Semih oynasa itiraz etmeyecek duruma geldim. Fransa liginin ne iyi stoperi diye aldığımız adam sürekli bize gol yediriyor. Şu takımın mücadelesine yazık.

Maça gelirsek Hamit her ne kadar geçen hafta saçma sapan bir hareket yapmış olsa da 60'tan sonra Yasin'in yerine girmesi gereken oyuncuydu. Maç tam onun maçıydı. Bjk haliyle bastıracaktı ve oyunu tutabileceğimiz en iyi oyuncumuz Hamitti yedekteki. Hem orta sahaya direnç katabilirdi. Hem sağ kanatta Sabri'ye yardımcı olabilirdi. Hemde pas oyununu iyi oynaması ve iyi top saklaması nedeniyle topun bizde daha fazla kalmasını sağlayabilirdi. Jor değişiklikleri yapmayınca gol yiyeceğimiz çok barizdi artık.

Sneijder'in dokunulmazlığı olması durumu pek hoşuma gitmiyor. Bugün çok beğendim. Çok iyi oynadı ilk yarı ve 2-2 den sonra ileriye çıkmaya başladıktan sonra. Josue gelen topa tekte vursa Sneijder kahramandı. Ama yine 2-0 iken takım ileriye hiç gidemiyorken, sahada hiç yoktu doğal olarak. Josue orada düşünülebilirdi belki. Josue'nin kanat alternatifi olmaması lazım.

Onun dışında maç başı planı çok iyiydi. İleride ani baskılar, sahaya çok iyi yerleşerek rakibe pas yaptırmama, kapılan topta hücuma çıkma falan bunlar zaten her deplasman takımının yapmaya çalıştıkları. Çok iyi uyguladık. Herkes eleştiriyor ama Selçuk'un bu sene gayet iyi oynadığını düşünüyorum. Cavanda haftaya ilk 11e girmeli artık. Görelim bakalım hala Sabri ile mi oynayacağız yoksa Carole gibi piyangodan iyi bir sağ bekimiz de olacak mı? Ayrıca Sigthorsson'da şu maçta olsa ikinci yarı Eren yorulduktan sonra hücum presi ve ileride top taşıma becerisi ile çok iş yapabilirdi. Daha Podolski gelecek falan bu seneden umutsuz olmak için hiçbir nedenimiz yok.

Son olarak hakem hakkında da bir şeyler yazmak istiyorum. Bjk yatsın kalksın, şu maçı Cüneyt Çakır'ın yönetmediğine dua etsin. Cenk kendini 4 kez bariz şekilde yere atmasına rağmen sarı kart görmedi. Olcay'ın ilk yarıda, Caner'in maç boyu yaptıkları faulleri ben artık sayamadım. Marcelo'nun Eren'e yaptığı net kart. Bruno Alves aynı hareketten kırmızı görmüştü yine bizim maçta. Aboubakar'ın Muslera'ya yaptığı aynı şekilde kartlık bir hareket. Ayrıca her faulden sonra eli ile kart işareti yaptı. Ama hiçbiri kart görmediler. Bizde ise Sneijder ilk faulünde, Tolga ikinci faulünde hemen sarıları gördüler. Bizim gördüğümüz kartlar doğru kartlar, itirazım yok ama bu kadar fazla ev sahibi avantajı olmamalı.

Riekerink takımı iyi hazırlıyor ama oyunu okuma malesef yok adamda.Chejdou da artık bıktırdi yani .Josue sanada selam olsun .Dejong,Poldı, Serdar,Sightorson bu oyuncular döndükten sonra sağlıklı kalırsak en büyük favoriyiz.

Emek hırsızlığı ve karaktersizlik konusunda çağ atlamış Beşiktaş. Asla rakibimiz olamayacaklarını biliyorlar ve bu onları delirtiyor :)

Chedjou yerine Semih oynamalı artık.
Chedjou hatasının bedelini ödemeli.
Yediğimiz 2 golde de onun payı var.

JOR değişiklikte çok geç kalıyor.
Ergin Ataman ile bu yönde bir benzerlikleri var.
Ama Orhan Atik ve Ayhan Akman ne iş yapıyorlar ?
JOR'a bu konuda yardımcı olmalılar.

Haftaya Cavanda ve Poldi'de girecek işin içine.
Çok daha tehlikeli takım olacağız.

Sinan Gümüş artık forma giymeli.
Neden forma vermiyor JOR anlamış değilim...

Hala ah josue diyorum ben :( hoca değişikliklerde geç kaldı ama o korner atılırken oyuncu değişse idi yemezdik ikinci golü sabri yerini kaybetti herkes bi afalladı. Semih hakan tandemi denenmeli bence de..

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu bugün gstv ye cıktı saat 14.

3 hollandalı,ayhan akman,orhan atik arasında iletişim sorunundan bahsetti bu hafta çözeceğiz bu sorunu dedi.

Poldi ve de jong antalya maçında ilk 18 de olacaklarmış.

Herkesi stada davet etti pazar günü saat 16 da maç.Rize maçında 30 binden biraz fazlaydı seyirci sayısı bu maçta +40 bin olacağını düşünüyorum.

22 ekimde yapılacak divanda riva görüşmeleri yapılacak ve büyük ihtimal onay verilecek artık son çaremiz burasi benim görüşüm,Levent bey de 22 ekim den sonra şampiyonlar ligi finali oynacak kadro kurmam için dursun başkandan talimat aldım dedi.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte GS'nin sorunu bu zihniyettir, borç değil... Daha arazinin satış onayı alınmadan transferlerden ve ŞL şampiyonluğundan bahsediyor. Bu yoklukta Serdar Aziz'e 4 milyon euro bonservis ödeyenler, Riva'yı satarsa paraları nereye çarçur edecek kim bilir? Sonra en geç 5 sene içinde tekrar borç batağına saplanacağız ve bu sefer elimizde satacak bir Riva olmayacak.