2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Can Abi yazınıza baştan sona katılıyorum.
JOR hakkında söyledikleriniz de bana göre yüzde 85 doğru.
Ama hangi yönetim takımı şampiyon yapmış bir teknik direktörü gönderir ki ?
Gönderdi diyelim JOR'a sizce ayıp olmaz mı ?
Taraftar illa ki tepki gösterecektir buna. Bu tepkiye ne gibi karşılık verilebilir ?
Bunları da düşündüğümde nedenlerinizden dolayı haklı olsanız bile JOR inşAllah bu sene takımı şampiyon yaparsa kesinlikle takımda kalmalidir diyorum.

Levent Nazifoğlu da şu yönetimde ki en sevdiğim adam.
Bir kere çok sempatik.
Transferde ki başarısı da göz önünde bulundurulduğunda bende Haldun Üstünel etkisi oluşturdu daha çok.
Ben kararlarımı alırken duygusal davranmam,pragmatist yaklaşırım ve tabi belli ilkeler çerçevesinde.JOR'a ayıp olur mu konusuna gelince bence olmaz Riekerink zaten altyapı için gelmişti,oradaki görevine geri döner ve böyle güzel bir adam da bünyemizde kalmış olur.
Lucescu konusuna gelince Galatasaray tarihinin en büyük hatalarından biridir ve o gün ki Terim kararı da duygusal bir karardı bence ve daha da önemli bir detay her şampiyon olan teknik direktör de bir Mircea Lucescu değil elbette

Milli maç arasında Bulgaristan'da oynayacağımız Levski Sofya hazırlık maçını inanamayacaksınız ama GS TV yayımlayacakmış...!

Haydaaaaaaaaa !!
Bu milli takım araları bize hiç yaramıyor.
Bu arada hazırlık maçında Levski Sofya'yı Josue ve Hamit'in golleriyle 2-0 mağlup ettik.
Linnes sol bek oynadı.
14 yaşında ki Mustafa Kapı da son 5 dk forma şansı buldu.

Eren oynasın da herkesin alternatifi var şu anda. Josue Wesleynin boşluğunu bu maçlık doldurur. Onun için de iyi bir fırsat, mutlaka değerlendirecektir.

Trabzonspor maçının biletleri belli oldu.En üstler 30 tl den 60 tl ye yükselmiş.Antalya maçından sonra fiyatlar değişmeyecek demişlerdi halbuki :)

Hakan ve Sneijder yok.
Semih ve Josue oynamalı.

Muslera
Cavanda Chedjou Semih Carole
Selçuk Tolga
Poldi Josue Bruma
Eren

Cenk, Sabri, Linnes, Hamit, Yasin, Sinan, Mustafa Kapı

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, iyileşme sürecindeki ve milli takımlarında sakatlık geçiren oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu. İnce, Sneijder’in Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceğini belirterek, şunları söyledi:

“Hakan Balta’nın tedavisini tamamladık idmana katıldı. Eren Derdiyok iki günlük tedavisinin ardından bugün idmanın tamamında sahada yer aldı. Daha önce kondisyonerler eşliğinde çalışan Serdar Aziz ve Nigel de Jong da çalışmalarda takımla birlikte oldu. Wesley Sneijder’in tetkikleri sonrası tedavisine başlandı. Hollanda Milli Takımı ile oynadığı Belarus maçında bir sakatlık yaşadı. Önümüzdeki günlerde ne zaman döneceğini açıklayacağız. Bu hafta için oynamasını düşünmüyoruz. Kolbeinn Sigthorsson bugünü izinli geçirdi. Çalışmaları iyi geçiyor fakat onun da bu hafta sahada olacağını düşünmüyoruz. Bu iki oyuncu dışında bütün oyuncularımız teknik heyetin kararı ile sahada olacak durumda.”

Geçen hafta denediğimiz 4-4-2'yi denemeliyiz. Muslera - Cavanda - Chedjou - Hakan - Carole - Yasin - Selçuk - Tolga - Bruma - Podolski - Eren ile Beşiktaş maçındaki oyun ve iştaha yakın bir performansla istediğimizi alırız.

Mustafa Kapı için daha erken, acele etmeye gerek yok, önünde çook uzun yıllar var. Ali Sami Yen'de parçalıyı giyerken görürüz inşallah.

Mustafa Kapı derken nukte yapmıştım arkadaşlar :)
4 4 2 ise;

Muslera
Cavanda Chedjou Balta Carole
Sinan Selçuk Tolga Bruma
Eren Poldi

Yedekler: Cenk Linnes Semih Serdar Jong Yasin Josue